VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Čištění podložek ScanNCut

Na vaše četné žádosti jsme vytvořili návod jak vyčistit řezací podložku pro řezací plotry Brother ScanNCut a nafotili jsme pro vás postup.

Čištění podložek ScanNCut

Pozor: čištění podložek je na vaši vlastní zodpovědnost. Postupovat musíte opatrně, pokud si při čištění strhnete lepivou vrstvu, my za toto nepřebíráme zodpovědnost a podložky vám nemůžeme vyměnit.

Řezací podložky by vždy měly uložené tak, že je přikryjete horní průhlednou fólií, která zabraňuje zalepení podložek prachem v době, kdy je nepoužíváte. Doporučujeme krycí fólii označit na lícové straně tak, abyste ji nepoužívali pokaždé z jiné strany a nemohl se vám tak prach na řezací podložky dostat z krycí fólie. Přesto znečištění podložek prachem, chlupy a zbytky papíru nelze dost dobře zabránit.

Čištění: Doporučujeme vzít si podložku do vany, osprchovat ji a prach z jí jemně krouživými pohyby odstranit rukou. Pozor: nepoužívejte žádné kartáčky ani houbičky. Nejlepší cit máte v rukou a sami ucítíte, kdy je prach dole. Při čištění podložku průběžně oplachujte proudem vody.

Doporučujeme vzít si podložku do vany, osprchovat ji a prach z jí jemně krouživými pohyby odstranit rukou. Doporučujeme vzít si podložku do vany, osprchovat ji a prach z jí jemně krouživými pohyby odstranit rukou. Při čištění podložku průběžně oplachujte proudem vody.

Sušení: Podložku nesušte žádnými ručníky - chlupy byste měli zpátky. Doporučujeme podložku z nejhoršího oklepat a potom vysušit fénem. Ideálně ve vodorovné poloze. Pozor: na podložku v průběhu sušení nesahejte! Lepidlo jak je nahřáté fénem jde velice lehce dolů. Po vysušení fénem nechte ještě podložku cca 10-15 minut doschnout a vychladnout na vzduchu a teprve potom ji přikryjte krycí fólií.

Doporučujeme podložku z nejhoršího oklepat a potom vysušit fénem.

Podložky začnou znovu lepit až po úplném doschnutí. Dokud jsou na nich zbytky vody, tak nelepí, ale nebojte se.

Přejeme vám, aby se vám podložky povedlo vyčistit. Ne všechny nečistoty jdou dolů, může se vám stát, že zaberete příliš a sloupnete si i tu lepivou vrstvu, proto doporučujeme čistit podložky až stavu, kdy se už téměř nedají používat a nenechávat je ve vodě namočené příliš dlouho.

Pro jistotu ještě zopakuji, že čištění podložek je na vaši vlastní zodpovědnost. Neručíme za to, že čištění bude úspěšné.
Nicméně za nás musím říct, že tento postup u většiny podložek opravdu fungoval.

Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Zatkávaný obal na knihu
Zatkávaný obal na knihu
Srdíčkové balonky lítají na obalu na knihu.
shlédnuto: 4949x,
komentářů: 2

Taška na plavání
Taška na plavání
Rychlý návod na tašku na ručník a plavky. Šili jsme z laminobavlny.
shlédnuto: 6883x,
komentářů: 2

Videa o zatkávání
Videa o zatkávání
Abyste názorně viděli, jak je zatkávání jednoduché a rychlé, natočili jsme pro vás video
shlédnuto: 3194x,
komentářů: 0

Zatkávaná taštička
Zatkávaná taštička
Zatkávání kombinované se strojovou výšivkou a taky návod na ušití kosmetické tašky
shlédnuto: 3906x,
komentářů: 1






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.