VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Dárek pro nevěstu

Naše kamarádka se vdávala a my jsme potřebovali nějaký speciální dárek na jejich rozlučku se svobodou. Pomohl nám řezací plotr a nažehlovací fólie :)

Dárek pro nevěstu

Postup:

Nejdůležitější ze všeho je nápis. Jak vytvořit český nápis pro plotr Brother se dozvíte v našem článku: Jak na český nápis, pokud máte jiný plotr, jistě to také umíte.
POZOR: připomínám, že nažehlovací fólii je třeba vyřezat zrcadlově obráceně, protože po vyřezání se otočí a přilepí na tričko.

Text nažehlovací fólií nalepte na tričko

Nápisy jsme nažehlili na trička - tady si každý musíte najít čas nažehlování podle vaší žehličky (nejlepší je samozřejmě termolis, v nabídce máme nově termolis Rea, který má celé nastavení v českém jazyce. Často se nás klienti ptají, jestli je termolis nutný nebo jestli stačí žehlička. Bohužel u žehličky nelze zaručit přesnou teplotu, tlak nebo délku lisování, což naopak u termolisu jde bez problémů, navíc náš nový termolis Rea je lehký a dobře skladný, takže Vám nezabere téměř žádné místo.). Můžete klidně nažehlovat z lícu - průhledná fólie, na které je nažehlovací barva nanesená je určena pro žehlení a snese to.

Nažehlete žehličkou nebo líp žehlícím lisem po zažehlení sloupněte průhlednou krycí fólii Nažehlete žehličkou nebo líp žehlícím lisem po zažehlení sloupněte průhlednou krycí fólii

Barva je dobře nažehlená, když drží na tričku a průhledná fólie jde sundat.

Je nažehleno

Trička s nápisy jsou připravena pro nevěstu a ženicha.

Trička pro budoucí manžele Trička pro budoucí manžele Tričko pro nevěstu Tričko pro nevěstu

Krásný den
Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Barvení triček s pomocí plotru
Barvení triček s pomocí plotru
Vyřežte si na plotru šablony a vytvořte si spoustu různých krásných triček
shlédnuto: 4701x,
komentářů: 2

Zatkávání na rozpustný vliselín
Zatkávání na rozpustný vliselín
Dozvíte se jak zatkávat do rozpustného vliselínu a také, že můžete zatkávat i do háčkovaných věcí.
shlédnuto: 4155x,
komentářů: 2

ScanNCut Canvas - jak trasovat obrázek + VIDEO
ScanNCut Canvas - jak trasovat obrázek + VIDEO
Stáhli jste si z internetu obrázek a chcete si z něho vytvořit šablonu pro řezání? Podívejte se jak na to.
shlédnuto: 6412x,
komentářů: 0

Rozlišovací ozdoby na sklenice
Rozlišovací ozdoby na sklenice
Chlazené drinky patří na každou správnou letní párty. Překvapte svoje hosty originálními barevnými ozdobami na sklenice.
shlédnuto: 3133x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.