VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Liška z filcu

Venku fouká nepříjemný vítr a dvakrát teplo už taky není, to značí jediné - je tu podzim! Pojďte si s námi vytvořit lištičku z filcu v podzimních barvách, která může být krásnou podzimní dekorací!

Liška z filcu

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Liška

Postup:

Na lištičku z filcu si nachystejte barevný filc, dočasné lepidlo ve spreji a nějaký podkladový materiál na podlepení filcu, výplň do lištičky (my jsme použili rozstříhané zbytky barevných filců), tavnou pistoli a popř. jehlu a nit, pokud chcete lištičku obšívat a korálky na oči.

Nachystejte si materiál

Filc se nedá řezat přímo, protože by vám svými chloupky zničil lepící podložku. Je tedy třeba spodní stranu upravit - my to řešíme nalepením podkladového hladkého materiálu. Podkladový materiál si ustřihněte na celou plochu filcu a nastříkejte jej dočasným lepidlem ve spreji, poté nastříkejte i zadní stranu filcu a filc s podkladovým materiálem slepte dohromady. Pokud byste filc nepodlepili, přilepil by se vám na podložku a nesundali byste ho dolů :).

Nachystejte si materiál Podkladový materiál si ustřihněte podle filcu Dočasné lepidlo ve spreji nastříkejte na podkladový materiál Dočasné lepidlo ve spreji nastříkejte na zadní stranu filcu
Filc a papír slepte k sobě Materiál a filc slepte dočasným lepidlem ve spreji

Podložený filc nalepte na nízko lepící mezipodložku NSS 10, v plotru si vyvolejte první část šablony a spusťte řezání. Filc jsme řezali na plotru Brother ScanNCut SDX 1200, který si sám nastaví hloubku nože a pokud se mu zdá filc příliš silný, provede dvojitý nebo trojitý řez. Pokud filc řežete na řezacím plotru řady CM, nastavte si přítlak nože na 2, hloubku na 7-9 a po dořezání šablony spusťte řezání ještě jednou. Po dořezání první části vyřežte stejným způsobem i část druhou.

Podlepený filc nalepte na podložku Podložku si můžete pro jistotu naskenovat Lištičku vyřezejte Vyřezané díly odlepte z podložky
Vyvolejte si druhou část šablony Vyřezejte druhou část šablony Vyřezané díly odlepte z podložky Všechny díly lištičky, chybí ji jen nosánek!

Jakmile máte obě šablony vyřezané, vezměte si kousek tmavého filcu a nůžkami vystřihněte lištičce nos.

Nos lištičky vystřihněte nůžkami Nos lištičky vystřihněte nůžkami

Pokud budete lištičku obšívat, spojte si přední a zadní část a jehlou a nití lištičku obšívejte a postupně ji vyplňujte.

Lištičku obšijte Lištičku nezapomeňte vyplnit Obšitá lištička

Tavnou pistolí slepte ocásek a obšijte ho stejným způsobem jako lištičku, poté k lištičce tavnou pistolí přilepte všechny její části a korálky místo očí.

Zkompletujte ocásek a také ho obšijte K lištičce přilepte i ostatní její části K lištičce přilepte i ostatní části Hotové lištičky

Podzimní lištičku máte hotovou a může vám dělat na podzim parádu nebo ji můžete věnovat někomu, koho máte rádi :).

Hotové lištičky Hotové lištičky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Náušnice vyřezané z koženky
Náušnice vyřezané z koženky
Ozdobte se originálními náušnicemi z koženky, které si samy vyrobíte podle našeho projektu!
shlédnuto: 2154x,
komentářů: 0

Prošívané tepláčky
Prošívané tepláčky
Máte doma malého neposedu co ničí jedny tepláky za druhýma? Nekupujte stále nové, ale ušijte si je na míru podle našeho návodu.
shlédnuto: 1381x,
komentářů: 0

Triko s jednorožcem - nažehlování kamínků
Triko s jednorožcem - nažehlování kamínků
Chcete si rozšířit možnosti práce na řezacím plotru a vyzkoušet něco nového? Dnes vám ukážeme, jak nažehlovat kamínky a kombinovat je s barvením textilu.
shlédnuto: 1920x,
komentářů: 2

Modely autíček
Modely autíček
Máte doma šikulu, který má rád kreslení a autíčka? Vytvořte si s námi modely autíček, kterými děti zabavíte na celé odpoledne!
shlédnuto: 2254x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.