VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Nálepky na sešity

Hola, hola, škola volá!!!

Máte doma taky malého předškoláčka, kterému se pomalu ale jistě blíží jeho velký den D a už se nemůže dočkat? Udělejte mu radost a vytvořte mu tyto nálepky na sešity a budete mít jistotu, že si své sešity určitě s nikým nevymění a navíc je bude mít krásně barevné.

Nálepky na sešity

A pokud jako paní učitelka budete mít v novém školním roce třídu prvňáčků, můžete jim všem udělat radost těmito nálepkami a budete mít plnou třídu malých dinosaurátek.

Postup:

Tento projekt je opravdu jednoduchý, ale aspoň na něm krásně uvidíte, jak funguje přímé skenování v plotru. Jediné co na projekt potřebujete je arch papírové samolepky (nebo více archů, podle toho, kolik nálepek potřebujete. Na jednom archu je 8 nálepek), barevnou tiskárnu a pak samozřejmě obaly, na které nálepky nalepíte! :)

Přichystejte si obaly, sešity a nálepky Přichystejte si obaly, sešity a nálepky

Nálepky si stáhněte zde: Nálepky na sešity

Nálepky si vytiskněte na barevné tiskárně a přilepte na hodně vylepenou nízko lepící mezipodložku NSS 10 (nejlepší je opravdu použít mezipodložku, která už téměř nelepí, protože samolepka je hodně tenká a při použití klasické podložky by se vám mohla trhat)

Vytiskněte si nálepky Nálepky přilepte na podložku

Na úvodní obrazovce plotru zvolte možnost napravo "Scan" a dále pak "Direct cut" což je přímé skenování. Na další obrazovce si pak zvolte místo, kde se obrázek bude konvertovat na křivky (v našem případě jsme zvolili plotr). Další obrazovka vám dává možnost výběru barevného režimu skenování - zda barevný, či černobílý. Po výběru barevného režimu spusťte skenování.

Zvolte možnost Zvolte možnost Zvolte místo úložiště Spusťte skenování

Obrázek se vám naskenuje a plotr po vás bude chtít ohraničit oblast, kde chcete křivky rozpoznat a ihned po ohraničení se spustí rozpoznávání křivek. Pokud jste s rozpoznáním křivek spokojeni, přejděte na další obrazovku kliknutím na tlačítko "OK". Na další obrazovce máte možnost si zvolit větší okraj kolem nálepek (okraj se posune směrem ven a kolem nálepek tak vznikne bílý okraj), my jsme si okraj nastavili na 1 mm.

Ohraničení samolepek Rozpoznávání obrysů Rozpoznané obrysy Vzdálenost obrysů od okraje samolepky
Vzdálenost obrysů od okraje samolepky Vzdálenost obrysů od okraje samolepky

Nyní si nastavte hloubku a přítlak nože. Hloubka nože by měla být opravdu minimální, protože chceme, aby se prořízla jen horní část samolepky, která je velice tenká. My jsme si hloubku nože nastavili ještě kousek pod spodní hranici 1 a přítlak máme taktéž na hodnotě 1. Teď už máte všechno nastavené, takže můžete spustit řezání. Nálepky máte vyřezané a na obrázku můžete vidět, jak se krásně prořízla jen horní část samolepky. Pokud jste si arch nalepili přesně do okrajů tak ho teď stačí oddělat z podložky, vyměnit za arch druhý a znovu spustit řezání.

Nastavení nože Prořezané samolepky

Všechny nálepky máte hotové a už tam stačí dopsat jméno malého školáčka, předmět a třídu a nálepku rovnou nalepit na obal! :) Uvidíte, že váš prvňáček bude mít ty nejpěknější a nejbarevnější sešity a hlavně si je hned pozná. 3x hurá, škola může začít!:)

Sešity si obalte Nalepte samolepky Připravené sešity Připravené sešity


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Žlutá letní sukně
Žlutá letní sukně
Léto je v plném proudu a určitě potřebujete nějakou super vzdušnou sukýnku. S našim návodem ji budete mít v cuku letu hotovou! :)
shlédnuto: 2035x,
komentářů: 0

Leptání dárkové whisky skleničky
Leptání dárkové whisky skleničky
Chcete vytvořit svědkovi, tatínkovi nebo manželovi originální dárek? Ukážeme Vám, jak na to.
shlédnuto: 2400x,
komentářů: 0

Riflová sukně
Riflová sukně
Chcete si ze starých, ošoupaných, ale oblíbených riflí udělat zase moderní a pěkný kousek? V tomto návodu se dozvíte jak na to.
shlédnuto: 4630x,
komentářů: 0

Chlapecké trenýrky
Chlapecké trenýrky
Chcete svému synovi či vnukovi udělat radost? Ušijte mu krásné barevné trenýrky
shlédnuto: 1517x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.