VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Srdíčkový věnec

Za okny se pomalu otepluje, sluníčko už vychází dříve a to je ta pravá chvíle na to, vytvořit si veselou a pestrou jarní dekoraci na dveře. Inspirujte se naším projektem a vytvořte si barevný srdíčkový věnec, kterým oživíte vchodové dveře.

Srdíčkový věnec

Postup:

Na srdíčkový věnec budete potřebovat zbytky látek (např. saténu), krajky různých barev, stuhu a výplň do srdíček. My jsme použili bílý a pudrový satén a zbytky krajek stejných odstínů.

Vystříhejte si srdíčka různých velikostí a tvarů - pokud máte doma řezací plotr, můžete si je vyřezat na plotru.

Vystříhejte si srdíčka různých velikostí a tvarů

Na jedno srdíčko potřebujete dva stejně velké díly. Pokud máte doma zbytky krajek, můžete si srdíčka ozvláštnit kouskem krajky. Tu si našpendlete a v kraji přišijte.

Vystřižená srdička otočte rubem k sobě a našpendlete je

My jsme přišívali na stroji Brother A150 s připevněným rozšiřujícím stolečkem. Nejprve jsme v kraji přišili krajku, potom jsme si nachystali stužku a přišili na střed horní strany srdíčka stužku tak, aby dlouhý konec směřoval dovnitř srdíčka (budeme srdíčko protáčet). Když máte stužku nachystanou, můžete na srdíčko položit lícem k sobě i zadní stranu a srdce prošijte na šicím stroji cca 0,5 cm od okraje. Nezapomeňte v srdíčku nechat otvor na otočení (ideálně na boční rovné straně).

Srdíčka přišpendlete lícem k sobě Srdíčka přišpendlete lícem k sobě Srdce prošijte na šicím stroji cca 0,5 cm od kraje Přišijte krajku a stuhu

Pokud budete mít šev větší, srdíčko obstřihněte, aby se vám pěkně otočilo na lícovou stranu a poté ho otočte a vyplňte. Otvor na vyplnění prošijte na stroji nebo zašpendlete a sešijte v ruce tak, aby šev nebyl vidět.

Srdíčko obstřihněte, aby se vám pěkně otočilo Srdce otočte na lícovou stranu a poté ho vyplňte Otvor na vyplnění sešijte v ruce tak, aby šev nebyl vidět

Část srdíček zavěste do středu věnce a kus krajky můžete obmotat kolem části věnce a přilepit tavnou pistolí. Zbytek ušitých srdíček také přilepte na věnec tavnou pistolí.

Část srdíček zavěste do středu věnce Kus krajky můžete obmotat kolem části věnce a přilepit tavnou pistolí Kus krajky můžete obmotat kolem části věnce a přilepit tavnou pistolí

Věnec můžete dozdobit květinami a udělat z něj tak pestrou jarní dekoraci na vchodové dveře.

Hotový věnec Hotový věnec Hotový věnec Hotový věnec
Hotový věnec Hotový věnec Hotový věnec Hotový věnec


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vyšívaná čelenka
Vyšívaná čelenka
Ukážeme Vám, jak si ušít čelenku třeba i s výšivkou. Můžete tak mít ke každé bundě jinou.
shlédnuto: 1484x,
komentářů: 0

Jak opravit zip u bundy aneb jak vyměnit jezdec zipu
Jak opravit zip u bundy aneb jak vyměnit jezdec zipu
Výměna zipu u bundy je nepříjemná práce. Ukážeme vám, jak se tomu můžete krásně vyhnout a ušetřit si čas i peníze.
shlédnuto: 18601x,
komentářů: 0

Valentýnský polštář
Valentýnský polštář
Vytvořte svému milému na Valentýna originální dárek od srdce.
shlédnuto: 1570x,
komentářů: 0

Vločky z moosgumi
Vločky z moosgumi
Zimní čas svádí všechny z nás ke kreativní činnosti, tak proč si nevytvořit i originální ozdoby na stromeček? Užijte si s dětmi Vánoční tvoření!
shlédnuto: 1359x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.