VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vánoce - sáček na dárečky

Doba balení vánočních dárků už je tady a kdo má doma vyšívací stroj, dá mi jistě za pravdu že ho svrbí udělat některé obaly ne z vánočního papíru, ale z vánoční látky a vyšít na ně něco krásného.

Zbývá vložit dáreček a zavázat.

Proto jsem si pro vás nachystala tuto inspiraci.

Použité výšivky

Vánoční stromeček - aplikace

Je tam pro vás připravená jedna ve velikosti 7 x 10 cm na malé sáčky a jedna "polštářová" 14 x 19 cm.

Postup vyšívání:

  1. Výšivka začíná aplikací. Stroj nejprve vyznačí kam bude výšivka umístěna (černá barva - vy si dejte barvu aplikace)
  2. Nyní rámeček vytáhněte ze stroje a přišpendlete aplikační látku - lícem nahoru.
  3. Stroj látku přišije k podkladu (světle zelená barva)
  4. Opět rámeček vyjměte ze stroje a kolem přišití látku obstřihněte.
  5. Vložte rámeček zpátky. Nechte stále barvu kterou chcete přišít aplikaci - v mém případě je to zelená. Stroj nyní aplikaci ozdobně obentluje a zároveň vyšije větve stromku.
  6. Dál už je barevnost na vás - červená srdíčka, pak tři barvy dárečků a naposled žluté mašle.
  7. TIP: na látku můžete také vyšít jméno obdarované osoby
  8. zbývá látku vyjmout z rámečku a ušít z ní sáček - velikost a tvar je jen na vás. Dole doporučuju udělat psaníčkové dno - sáček pak hezky stojí.

Tenhle prototyp je dělaný z bílé látky, už se moc těším až si o víkendu udělám čas a pohraju si s vánočními látkami a udělám barevné varianty. Jeden sáček bude určitě uvnitř z červené látky, která bude jemně vykukovat :). Pokud se do toho taky pustíte, určitě mi pošlete fotky!!

Krásný předvánoční čas

Lenka

Prázná látka - je lepší dát ozdobnou vánoční Stroj nejprve vyznačí prostor, kam přijde aplikace V dalším kroku našpendlete látku lícem nahoru a nechte ji přišít Látka se obstřihne a znovu vloží do stroje. Stroj látku obšije ozdobným stehem
Jako další s se vyšijou červená srdíčka Kdo má raději jednodušší vzory, může vyšívání už teď ukončit Stroj vyšije dárečky a nakonec jim udělá mašle Výsledná výšivka. Na růžové dárečky jsem zvolila ombré nit.
Z látky ušijeme sáček Dole je dobré udělat psaníčkové dno, sáček pak hezky drží tvar a stojí. Zbývá vložit dáreček a zavázat.


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vánoční dekorace - ubrousek pod svařák
Vánoční dekorace - ubrousek pod svařák
Vyšívané vánoční podkafíčko, vánoční dekorace, ubrousek pod svařák :) Udělá vám krásné Vánoce a může být kouzelným vánočním dárkem
shlédnuto: 5485x,
komentářů: 2

Anděl - vánoční ozdoby
Anděl - vánoční ozdoby
Krajkové vánoční ozdoby na stromeček - naučíme vás udělat sadu vánočních ozdob. Můžete je použít i jako vánoční dekoraci na stůl.
shlédnuto: 14403x,
komentářů: 44

Vánoční hvězda
Vánoční hvězda
Návod na vánoční hvězdu spojuje vyšívání a patchwork, kdy by jeden bez druhého neudělaly tu společnou krásu. Tato vánoční dekorace vám bude sloužit dlouhá léta.
shlédnuto: 18698x,
komentářů: 12

Plínky pro panenku
Plínky pro panenku
Mááámííí, Anička nemá žádný plííínky. :)) Stihne je u vás Ježíšek ještě ušít?
shlédnuto: 5704x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.