VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby
DOPORUČUJEME:
Šicí stroj Brother F410
Šicí stroj Brother F410
14 790,- Kčs DPH
Overlock Brother 4234D
Overlock Brother 4234D
12 980,- Kčs DPH
Overlock Brother 1034DX
Overlock Brother 1034DX
7 790,- Kčs DPH
Overlock Brother 3034DWT
Overlock Brother 3034DWT
9 890,- Kčs DPH
Šicí stroj Lada Q60B
Šicí stroj Lada Q60B
5 990,- Kčs DPH

Varianty softwaru Era Stitch

Software Era Stitch nabízí 3 možnosti licencí:

Stitch Era Liberty za 21600,-

- tento program už je napořád. Licenci platíte jednou a potom už máte koupený software včetně aktualizací. Dostanete hardwarovou klíčenku do USB, nemusíte být připojeni k internetu, počet stehů v jedné výšivce není nijak limitován. Na tento software se vztahuje sleva za koupená výuková DVD.
Spousta z vás se ptalo, jestli pokud si jedno nebo dvakrát koupí roční licenci, jestli se ty peníze od ceny plné verze odečítají - bohužel neodečítají, proto je často výhodnější si koupit rovnou plnou verzi.

Stitch Era Standard za 3812,- / rok

- je možnost platit roční připojovací poplatek s jistými omezeními - tzn. software vyžaduje připojení k internetu, které kontroluje platnost licence.V jedné výšivce je počet stehů omezen na 40000 stehů. Poplatek platíte jednou za rok.
Na vysvětlenou: částky v dolarech, které uvádí výrobce jsou nižší, ale není v nich započítaná 15% srážková daň za zahraniční licenci a 21% DPH, které obě my musíme ze zákona platit.

Stitch Era Express za 1271,- / rok

- toto je nejlevnější varianta určená pro ty, kdo mají menší vyšívací rámečky. Dá se koupit i na vyzkoušení na půl roku. V této verzi Express, jde vytvářet texty, nápisy a jednoduché výšivky použitím autodigitalizátoru i vytvářet vlastní vzory. Zase je nutné připojení k internetu, omezením počtu stehů v jedné výšivce je 12000 stehů - můžete se podívat kolik stehů mají naše výšivky, na rámeček 10x10 s tím vystačíte. Český text s diakritikou jde udělat taky, je to o něco složitější než ve verzi Standard, ale napíšu sem návod jak na to.

Návod jak vytvářet v Era Express české písmo je hotový. Najdete ho zde: Era Express české písmo.

Aktualizace softwaru Aktualizace softwaru


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Kosmetická taštička
Kosmetická taštička
Kosmetické taštičky jsou v létě potřeba asi nejvíc, protože jeden každou chvíli jezdí k babičce, na dovču, pod stan, ... :)
shlédnuto: 8587x,
komentářů: 6

Recenze Janome MC 8200
Recenze Janome MC 8200
Víme, co prodáváme!
shlédnuto: 7541x,
komentářů: 6

Čeština pro plotry Silhouette
Čeština pro plotry Silhouette
Software na tvorbu vyřezávacích šablon pro plotry Silhouette je nově ČESKY.
shlédnuto: 3542x,
komentářů: 2

Sukně
Sukně
Léto je v plném proudu a volánkové sukně prostě frčí! Ukážeme vám pár vychytávek jak na to!
shlédnuto: 7800x,
komentářů: 8






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.