VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Velikonoční košíček

Taky každý rok vyhlížíte koledníky s plnou ošatkou barvených vajíček a jiných sladkostí? Chcete být tento rok originální a sladkosti nebo vajíčka jim ozdobit jinak? Máme pro Vás návod na krásné a jednoduché velikonoční košíčky, ve kterých vajíčka chytí pořádný velikonoční šmrnc nebo které můžete klidně využít i jako velikonoční dekoraci.

Velikonoční košíček

V ošatce mám vajíčka,
co snesla mi slepička.
Jsou tam krásně malované,
nebo pěkné bílé,
jen si vemte koledníci,
které jsou vám milé.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Velikonoční košíček

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat barevný papír velikosti A4 (použijte raději papír vyšší gramáže, kde dobře znáte jeho řezací vlastnosti, ornamenty na košíčku jsou drobnější, tak ať s řezáním nemáte žádný problém), lepidlo, kovovou špachtli a jako dekoraci můžete použít špagátek nebo mašličku, nastříhaný krepový papír na zelenou travičku a čokoládová nebo obyčejná vajíčka dovnitř košíčku.

Příprava materiálu Příprava materiálu

Šablonu košíčku si stáhněte na USB flash disk a flash disk vložte do plotru. Na nízko lepící mezipodložku NSS 10 si přilepte papír a podložku i s papírem do plotru načtěte. Papír si naskenujte, ať vidíte přesné umístění šablony. Pokud vám umístění šablony nevyhovuje, můžete šablonu posunout jak na hlavním displeji, tak i potom v úpravách pomocí šipek (viz. obrázky). Posunutí pomocí šipek je určitě přesnější a používám ho pro umístění drobnějších objektů. U papíru si také nezapomeňte v nastavení upravit přítlak dle potřeby, my jsme měli přítlak nastavený na 2.

Šablona Skenování papíru Šablona na naskenovaném papíře Úprava šablony v nastavení
Přemístění šablony pomocí šipek Přemístění šablony pomocí šipek Nastavení přítlaku Nastavení přítlaku

Jakmile máte šablonu vyřezanou, opatrně ji pomocí špachtle z podložky odlepte, aby se vám žádná část šablony nepřetrhla. Zbytky papíru z podložky odstraňte také.

Vyřezaná šablona Řezání šablony Zbytky papíru na podložce Vyřezaná šablona

Nyní košíček přehněte ve všech místech, kde je vyřezán přerušovaně a pomocí lepidla ho slepte. Tadááá a máte hotovo! Košíčky jsou na světě :)

Vyřezané šablony Přehnuté šablony Slepený košíček

Do košíčku můžete dát nastříhaný krepový papír jako trávu a do něj pak položit vajíčka, košíček můžete nahoře také spojit mašličkou, stužkou nebo si ho dozdobte jiným způsobem podle svých představ.

Košíček s vajíčky Příprava na svázání Košíček s mašličkou Košíčky s mašličkami

PS: Nezapomeňte si nakoupit hodně čokoládových vajíček, protože pro tyhle košíčky se k Vám budou koledníci jenom hrnout. :)

Tak a máte hotovo! :) Tak a máte hotovo! :) Tak a máte hotovo! :) Tak a máte hotovo! :)


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční závěsná vajíčka
Velikonoční závěsná vajíčka
Chcete si vytvořit na Velikonoce pěknou a jednoduchou dekoraci? S pomocí našeho návodu ji budete mít v cuku letu hotovou.
shlédnuto: 2149x,
komentářů: 0

Velikonoční zápichy z filcu
Velikonoční zápichy z filcu
Chcete si vytvořit krásné barevné zápichy do jarních květin? S naším návodem Vám to půjde jedna radost a navíc se naučíte pracovat s filcem!
shlédnuto: 4280x,
komentářů: 1

Valentýnské přání - zkuste si embosování
Valentýnské přání - zkuste si embosování
Přemýšlíte o embosovací sadě a stále jste se nerozhodli? Mrkněte na náš návod na valentýnské přání a třeba vám pomůže v rozhodování! :)
shlédnuto: 4857x,
komentářů: 0

Šablony na zdobení kávy nebo dortů
Šablony na zdobení kávy nebo dortů
Vyřežte si šablony na zdobení kávy! Hned bude luxusní!
shlédnuto: 3562x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.