VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Dárková krabička

Chcete někomu udělat radost malým dárečkem, ale nevíte do čeho ho zabalit? Máme pro vás návod na krásné dárkové krabičky, do kterých můžete schovat nejen maličkost pro radost, ale klidně i krásný šperk. Krabičky jsou opravdu jednoduché a téměř nic na jejich výrobu nepotřebujete. Tak si stáhněte šablonu a hurá do toho! :)

Dárková krabička

V šabloně najdete krabičku ve třech různých výškách - 2,5 cm, 5 cm a 10 cm a je jen na vás kterou si zvolíte, my jsme vyřezali všechny tři, abychom vám ukázali jak jsou poměrově velké.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Dárková krabička - 3 rozměry

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat samozřejmě řezací plotr, my jsme použili plotr Brother ScanNCut2 CM 900, dále pak barevný papír, lepidlo a špachtličku, kterou se šablona lépe sundává z řezací podložky.

Příprava materiálu

Šablonu si stáhněte na flash disk nebo pošlete přes Wifi (v případě modelů CM 700 a CM 900) přímo do řezacího plotru. Na nízko lepící mezipodložku NSS 10 si přilepte tvrdý papír, je jen na vás jakou gramáž zvolíte. My jsme použili papíry různé gramáže cca v rozmezí 160 - 280 g a s žádným papírem jsme neměli při řezání problém. Hloubku nože raději odzkoušejte pomocí testu v plotru, abyste ji nenastavili malou nebo naopak zbytečně velkou. Naše nastavení bylo různé, hloubka cca mezi 3 - 5 a přítlak 1 - 2.

Podložku si načtěte do plotru a zvolte si šablonu krabičky, kterou chcete vyřezat. Já si při vyřezávání krabiček raději vždy podklad naskenuju, abych měla stoprocentní jistotu, že se mi na plochu šablona vejde, ale to je jen na vás, zda to tak taky uděláte nebo budete řezat přímo.

Nachystaný papír Umísťování šablony Umísťování šablony na naskenovaném papíru

Krabičku už máte vyřezanou, tak ji opatrně sloupněte z podložky pomocí špachtle, přehněte všechny pročárkované hrany a pomocí lepidla slepte.

Slupování šablony z podložky Vyřezaná šablona Hotové šablony Všechny hrany přehněte

Vrch krabičky musíte seskládat tak, aby vám tvary na sobě pěkně seděly a v podstatě to vytvoří tvar "kytičky".

Slepená krabička Složená krabička

Tak a krabičku máte hotovou! Teď už jen do ni koupit dáreček a můžete ji poslat dál! Určitě si šablonu krabičky uschovejte i na Vánoce, protože se bude hodit na malé dárečky. :)

Hotové krabičky Hotové krabičky Hotové krabičky

Klíčová slova:

návod, projekt

Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Nový software pro řezací plotry Brother
Nový software pro řezací plotry Brother
Všimli jste si, že vyšel nový software pro úpravu řezacích šablon od Brother ScanNCut? V tomto návodu vám ukážeme postup jak ho nainstalovat.
shlédnuto: 4798x,
komentářů: 0

Velikonoční košíček
Velikonoční košíček
Nevíte co dát koledníkům na Velikonoce, abyste byli originální? Vyrobte si s pomocí našeho návodu krásné košíčky, které můžete naplnit vajíčky nebo sladkostmi!
shlédnuto: 2437x,
komentářů: 0

Velikonoční závěsná vajíčka
Velikonoční závěsná vajíčka
Chcete si vytvořit na Velikonoce pěknou a jednoduchou dekoraci? S pomocí našeho návodu ji budete mít v cuku letu hotovou.
shlédnuto: 2149x,
komentářů: 0

Velikonoční zápichy z filcu
Velikonoční zápichy z filcu
Chcete si vytvořit krásné barevné zápichy do jarních květin? S naším návodem Vám to půjde jedna radost a navíc se naučíte pracovat s filcem!
shlédnuto: 4280x,
komentářů: 1






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.