VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Dekorace nad postýlku

Chtěli byste svému děťátku nad postýlku vytvořit pěknou a osobní závěsnou dekoraci, ale nevíte jak na to? Vytvořte si takovou dekoraci podle našeho projektu.

Dekorace nad postýlku

Ve vyřezávacích šablonách najdete tři zvířátka: sovičku, medvídka a sloníka, které zvířátko použijete, je jen na vás. Pokud máte dvě dítka, můžete vytvořit dva závěsy a každý malinko jiný. Použít můžete jak jiné zvířátko, tak vytvořit novou a originální kombinaci barev.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Hvězda
Vyřezávací šablona - Medvídek
Vyřezávací šablona - Měsíc
Vyřezávací šablona - Mrak
Vyřezávací šablona - Sova
Vyřezávací šablona - Slon

Postup:

Tento projekt byl vytvořen před vydáním rotačního nože (nůž má místo čepele malé řezací kolečko a je určený na řezání různých druhů látek (plátno, bavlna, flanel, filc, žerzej atd.). Pokud doma rotační nůž máte, můžete ho použít na řezání filcu až do výšky 1 mm a řezání s tímto nožem bude mnohem jednodušší, protože filc nemusíte ničím podlepovat, a i tak se vám na podložce pěkně udrží a neshrne se.

Na závěs budete potřebovat barevný filc, dočasné lepidlo ve spreji, podkladový materiál na podlepení filcu, nůžky, tavnou pistoli, vlasec, černý fix a výplň do jednotlivých tvarů (popř. malé zbytky filcu).

Připravte si vše pro nalepení filcu

Filc i podkladový materiál nastříkejte dočasným lepidlem ve spreji a přilepte je k sobě. Filc sám o sobě je chlupatý, a kdybyste ho lepili přímo na lepící podložku, rychle byste ji znečistili. Proto filc lepíme na podkladový materiál a ten teprve na podložku.

Na filc i podkladový materiál nastříkejte dočasné lepidlo Na filc i podkladový materiál nastříkejte dočasné lepidlo Na filc i podkladový materiál nastříkejte dočasné lepidlo Strany s lepidlem přiložte k sobě

Šablony si stáhněte do Plotru, podlepený filc nalepte na nízko lepící mezipodložku NSS 10, vyberte šablonu a spusťte řezání. Pokud filc řežete na plotru řady SDX, je možné, že se vám na displeji objeví hláška: "Estimated time to finish cutting has been updated.", to znamená, že plotr bude filc řezat automaticky 2x nebo 3x.

Pokud se na řezání rozhodnete použít rotační nůž, filc bez podlepení nalepte na nízko lepící mezipodložku NSS 10 (zelenou), podložku načtěte do plotru, nastavte nižší rychlost a spusťte řezání.

Podložený filc nalepte na podložku Vyberte si šablonu Nastavte si přítlak a spusťte řezání Vyřezaný filc
Naskenujte si podklad a umístěte šablony Podložený filc nalepte na podložku Vyřezaný sloník

Hotové tvary sundejte z podložky a zbytky filcu nařezejte na malé čtverečky, které můžete použít jako výplň.

Vyřezané všechny části filcu Zbytky filcu můžete nastříhat na výplň

Nahřejte si tavnou pistoli, obě části vybraného tvaru přiložte rubovými stranami směrem k sobě a po okrajích pomalu nanášejte lepidlo a tvar postupně vyplňujte. Takto slepte všechny tvary, které mají dvě stejné části.

Nachystejte si tavnou pistoli a výplň Nanášejte lepidlo a tvar postupně vyplňujte Hotový měsíček Hotový mrak

Vezměte si vyplněného sloníka a dvě části ouška. Obě části ouška slepte a následně kompletní ouško nalepte na sloníka, černým fixem sloníkovi ještě dokreslete oko.

Na vycpaného slona dolepte obě části ouška Na vycpaného slona dolepte obě části ouška Na vycpaného slona dolepte obě části ouška Očko dokreslete fixem

Hotového sloníka i mráček nalepte na měsíc.

Všechny hotové tvary Mrak a sloníka nalepte na měsíc

Vezměte si vlasec a jehlou jej protáhněte horní stranou měsíce tak, aby byl měsíc v rovnováze, následně na měsíc stejným způsobem zavěste hvězdy.

Horní částí měsíce provlečte silon

Hotová závěsná dekorace udělá radost rozhodně nejedné (budoucí) mamince. Můžete ji vytvořit jako dárek od srdce a aby byl dárek ještě osobnější, můžete na mráček napsat jméno děťátka a datum narození.

Hotová dekorace Hotová dekorace Hotová dekorace Hotová dekorace
Hotová dekorace Hotová dekorace


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Zelené krajkované šaty
Zelené krajkované šaty
Chystáte se na dovolenou a nemáte vhodné šaty k moři? Vyrazte rychle na nákup látek a ušijte si s námi sexy krajkové šaty.
shlédnuto: 1394x,
komentářů: 0

Dárková krabička na drobnosti
Dárková krabička na drobnosti
Vyrobte si dárkové krabičky na drobné dárky, bižuterii nebo jiná překvapení.
shlédnuto: 2053x,
komentářů: 0

Barvení textilu přes šablonu
Barvení textilu přes šablonu
Vyrobte si originální tašku, polštář či triko s potiskem želviček.
shlédnuto: 1671x,
komentářů: 0

Šití polštáře pro začátečníky
Šití polštáře pro začátečníky
Máte chuť pustit se do šití, ale jste úplnými začátečníky a nevíte jak na to? Nebojte se a začněte!
shlédnuto: 2193x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.