VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Zelené krajkované šaty

Chystáte se na last minute dovolenou a nemáte vhodné šaty k moři? Vyrazte rychle na nákup látek a ušijte si s námi sexy krajkové šaty. Pokud si do šatů všijete podšívku, můžete v nich vyrazit kamkoliv a pokud je chcete pouze jako přehoz přes plavky, tak podšívku všívat nemusíte a budete sexy, ale přitom lehce zahalená i na pláži.

Zelené krajkované šaty

Na šaty nepotřebujete střih! Ušijete si je pouze podle svého oblíbeného tílka, délka šatů není taktéž pevná, šaty si můžete ušít klidně s délkou až po zem a budou vhodné i na ples. :)

Postup:

Na šaty si nachystejte své oblíbené tílko (triko, šaty...), podle kterého budete šít, krajku nebo látku s krajkou, látku na podšívku, metr, nůžky, křídu a barevně odpovídající nitě.

Příprava látek

Látku s krajkou si složte se středem krajky v přehybu, přiložte na ni složené tílko, doměřte délku, tílko obkreslete křídou na látku a ustřihněte stejným způsobem přední i zadní díl. Ustřižený díl přeneste na složenou látku na podšívku a podle něj ustřihněte přední i zadní díl podšívky.

Ustřižená látka podle tílka Stříhání podšívky Stříhání podšívky

Ze zbytků látky ustřihněte dva pruhy na ramínka v šířce cca 3 cm a ve stejné délce, jako máte ramínka na tílku + přídavek na sešití. Pruh látky složte napůl a ušijte z něj tunýlek. Rohy ušitého tunýlku nůžkami zastřihněte a pomocí jehly a silnější nitě (bavlnky) tunýlek provlečte na lícovou stranu.

Měření látky na ramínka Stříhání látky na ramínka Ušití tunýlku na ramínko Ušití tunýlku na ramínko
Zastřižení rohu látky u tunýlku Zastřižení rohu látky u tunýlku Provlečení tunýlku Provlečení tunýlku
Provlečení tunýlku Provlečení tunýlku Provlečený tunýlek

Hotová ramínka nejprve přišpendlete a poté přišijte ke krajkové látce. Poté Přední a zadní díl krajkové látky přišpendlete k sobě a sešijte boční švy rovným stehem na běžném šicím stroji a následně obnitkujte na overlocku, nyní se můžete pustit do podšívky. Zadní a přední díl podšívky přišpendlete k sobě a boční švy sešijte na běžném šicím stroji rovným stehem.

Přichycení ramínek k látce Přišití ramínka k šatům Našpendlená podšívka Přišití podšívky
Obnitkování šatů Obnitkování šatů Obnitkování šatů

Krajkovou část a podšívku přiložte lícem k sobě a přišpendlete k sobě obě přední a obě zadní části. Tyto části sešijte na overlocku. Šaty otočte na lícovou stranu a poté celou horní část podšívky prošijte rovným stehem na patku, aby byl šev plochý.

Přišití podšívky k šatům Přišití podšívky k šatům Přišití podšívky k šatům Podšívka je přišitá k šatům
Podšívka je přišitá k šatům Horní část podšívky prošijte aby byl šev plochý

Na závěr zahněte podšívku nadvakrát nebo použijte obrubovací patku a v kraji prošijte. Spodní okraj krajky obnitkujte na overlocku, zahněte a prošijte rovným stehem nebo pokud máte doma coverlock, nemusíte používat overlock, ale okraj můžete rovnou zapravit na coverlocku.

Podšívku zahněte a prošijte Spodní okraj krajky obnitkujte Okraj zahněte a prošijte rovným stehem Okraj zahněte a prošijte rovným stehem

Šaty máte během chvíle hotové, tak šup s nimi do kufru a můžete vyrazit!

Hotové šaty Hotové šaty Hotové šaty Hotové šaty


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Dárková krabička na drobnosti
Dárková krabička na drobnosti
Vyrobte si dárkové krabičky na drobné dárky, bižuterii nebo jiná překvapení.
shlédnuto: 2053x,
komentářů: 0

Barvení textilu přes šablonu
Barvení textilu přes šablonu
Vyrobte si originální tašku, polštář či triko s potiskem želviček.
shlédnuto: 1671x,
komentářů: 0

Šití polštáře pro začátečníky
Šití polštáře pro začátečníky
Máte chuť pustit se do šití, ale jste úplnými začátečníky a nevíte jak na to? Nebojte se a začněte!
shlédnuto: 2193x,
komentářů: 0

Závěsná srdíčka (vyšívání na satén)
Závěsná srdíčka (vyšívání na satén)
Vyrobte si s námi závěsná srdíčka, která dodají místnosti náležitý šmrnc!
shlédnuto: 1118x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.