VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Náramky a náušnice z koženky

Vyrobte si náramky a náušnice z koženky. Z jednoduchého outfitu můžete během chvíle udělat neobyčejný! Jejich rustikální vzhled určitě vaše známé zaujme a pokud nejste fanoušky koženkových náramků tak věřte, že na retro či hippie ples se určitě budou hodit!

Náramky a náušnice z koženky

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Náušnice - květiny 2
Vyřezávací šablona - Náušnice - květiny 3
Vyřezávací šablona - Náušnice - listy
Vyřezávací šablona - Náramek - Hippies znak
Vyřezávací šablona - Náramek - kolečka
Vyřezávací šablona - Náramek - květiny
Vyřezávací šablona - Náramek - květiny 2
Vyřezávací šablona - Náramek - listy
Vyřezávací šablona - Náramek - květiny 3
Vyřezávací šablona - Náramek - květiny 4

Postup:

Na náramky a náušnice z koženky budete potřebovat zbytky koženek (zbytky nemusí být velké, dá se využít každý kousek ať už na náušnice nebo na náramky), skalpel, spínací knoflíky, afroháčky a kladívko.

Na originální podložku si nalepte extrémně lepící (růžovou) mezipodložku NSS 30 a na podložku přilepte koženku lícem dolů - pokud byste ji přilepili rubovou stranou směrem k podložce, koženka by nemusela správně držet.

Na originální podložku přilepte mezipodložku NSS 30 Koženku lepte stranově obráceně Koženku lepte stranově obráceně

Šablony náušnic a náramků si stáhněte a přeneste do řezacího plotru, vyvolejte si požadovanou šablonu a správně si ji umístěte na řezací podložku. Pokud si nejste jistí, jestli šablona bude sedět přesně na kožence, raději si podložku naskenujte a ihned uvidíte, jestli máte šablonu umístěnou správně. Po umístění všech požadovaných šablon spusťte řezání, po dořezání náramky opatrně sundejte špachtlí z podložky a stejným způsobem vyřezejte i náušnice.
Pokud koženku řežete na řezacím plotru řady CM nastavte si správnou hloubku i přítlak nože - před řezáním doporučujeme vyzkoušet test na okraji řezaného materiálu, pokud máte řezací plotr řady SDX, test zkoušet nemusíte, ale můžete pro svou vlastní jistotu :). My jsme náušnice řezali na řezacím plotru Brother ScanNCut SDX 1200, který má automatické nože a hloubku řezu i přítlak nože si určuje sám. Pokud se plotru z řady SDX zdá, že je materiál příliš vysoký, prořeže materiál vícekrát.

V plotru si vyvolejte šablony Šablony správně umístěte na koženku Řezání náramků Vyřezané náramky
Vyřezaný zadní díl náramku V plotru si načtěte šablony náušnic Náušnice špachtlí opatrně sundejte z podložky

Náušnice i náramky můžete mít buď jenom jako jednovrstvé děravé, nebo si můžete vyřezat z barevně kontrastní koženky i spodní vrstvu a náramek nebo naušnice bude zase zajímavější. Pokud jste si vybrali dvoudílné, slepte je lepidlem k sobě a k náušnicím poté připevněte afroháčky.

Náušnice složené ze dvou částí slepte k sobě lepidlem Nachystejte si náramky a stiskací knoflíky Na náušnice připevněte afroháčky

Na náramky si nachystejte druky a kladívko a podle fotografií druky připevněte.

Nachystejte si náramky a stiskací knoflíky Knoflík umístěte a mini lis zavřete Kladívkem poklepejte na horní stranu mini lisu, aby knoflík prošel skrz koženku Kladívkem poklepejte na horní stranu mini lisu, aby knoflík prošel skrz koženku
Správně umístěný knoflík Kladívkem poklepejte na horní stranu mini lisu, aby knoflík prošel skrz koženku Hotové zapínání Hotové náramky

Pokud nemáte doma druky, můžete si udělat jednoduché zapínání z tenkého pásu koženky. Na náramku si nožem nebo skalpelem udělejte na obou stranách rovnou dírku cca půl cm (na jedné straně vodorovnou a na druhé svislou) a svislou dírkou provlečte proužek koženky složený na půl a na konci provlečte poutkem. Do vodorovné dírky pak provlečte a zavažte viz. fotografie.

Náramek prořízněte na obou stranách nožem nebo skalpelem Náramek prořízněte na obou stranách nožem nebo skalpelem Dírkou provlečte napůl složené poutko Na druhé straně také utvořte dírku
Poutko provlečte druhou dírkou a zapínání je hotové Náramek na ruce

Těmito náramky můžete z jednoduchého outfitu udělat neobyčejný! Jejich rustikální vzhled určitě vaše známé zaujme. Léto je před námi, tak pojďte zkusit něco nového.

Hotové náramky Hotové koženkové doplňky Hotové koženkové doplňky Hotové koženkové doplňky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční jmenovky se zajíčkem
Velikonoční jmenovky se zajíčkem
Jmenovky na oslavu, které můžete použít i jako velikonoční přáníčko - stačí na kartičku napsat Veselé Velikonoce
shlédnuto: 898x,
komentářů: 0

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro CM
Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro CM
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady CM je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?
shlédnuto: 1014x,
komentářů: 0

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro SDX
Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro SDX
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady SDX je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?
shlédnuto: 1746x,
komentářů: 0

Džínový kapsář
Džínový kapsář
Máte doma spoustu starých riflí a nevíte jak je využít? Vyrobte dětem stylový kapsář!
shlédnuto: 1032x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.