VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Velikonoční jmenovky se zajíčkem

Vytvořte si s námi pestré jmenovky se zajíčkem. Jmenovky můžete využít jak na velikonoční rodinný oběd, tak např. na dětskou oslavu, kde pro holčičky můžete udělat jmenovky růžové a pro chlapce modré nebo pro každé dítě zvolit barvičku jinou a stolování bude ihned veselejší.

Velikonoční jmenovky se zajíčkem

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Jmenovka zajíček
Vyřezávací šablona - Jmenovka zajíček 2

Postup:

Jmenovky jsou velice jednoduché a potřebovat na ně budete jen tvrdé papíry (nejlépe vyšší gramáž - my použili papír 350g/m2) a pokud budete chtít zajíčkovi udělat tvář, připravte si i pastelky nebo fixy.

Nachystejte si materiál Nachystejte si materiál

V řezacím plotru si vyvolejte šablonu jmenovky a umístěte ji na plochu. Pokud chcete řezat více jmenovek současně, můžete ve funkcích úprav "edit" navýšit počet stejné jmenovky nebo pomocí tlačítka "add" přidat druhý typ jmenovek. Jakmile máte řezací plochu nachystanou, spusťte řezání. Jmenovky jsme řezali na plotru Brother SDX1200, který si hloubku nože nastaví sám. U řezacího plotru řady CM, musíte hloubku i přítlak nastavit a otestovat na vašem materiálu.

V plotru si vyvolejte šablonu Nastavte si řezání Jmenovku vyřezejte Jmenovku vyřezejte

Jmenovky z podložky odlepte špachtlí a na podložku nalepte barevný papír. V základních tvarech si vyberte tvar obdélníku a velikost nastavte na 50 x 80 mm. Obdélník umístěte na řezací plochu, nastavte si počet kusů a spusťte řezání.

Nastavte si velikost obdélníku Nastavte si velikost obdélníku Nastavte si velikost obdélníku Obdélníky umístěte na řezací plochu

Mezi zajíčkovy packy a tlapičky zasuňte vyřezaný obdélník a dokreslete obličej a jméno na obdélník.

Vyřezané součásti jmenovek Hotové jmenovky, teď už jen dopsat jména Hotové jmenovky

Jmenovky jsou velice jednoduché a určitě jste je měli vytvořené během chvíle. Použít je můžete jak na Velikonoční stůl, tak např. na dětskou oslavu. Pokud na kartičku napíšete přání, můžete je použít i jako veselé přání k Velikonocům.

Hotové jmenovky Hotové jmenovky Hotové jmenovky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro CM
Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro CM
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady CM je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?
shlédnuto: 1014x,
komentářů: 0

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro SDX
Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro SDX
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady SDX je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?
shlédnuto: 1746x,
komentářů: 0

Džínový kapsář
Džínový kapsář
Máte doma spoustu starých riflí a nevíte jak je využít? Vyrobte dětem stylový kapsář!
shlédnuto: 1032x,
komentářů: 0

Srdíčkový věnec
Srdíčkový věnec
Inspirujte se naším projektem a vytvořte si barevný srdíčkový věnec, kterým oživíte vchodové dveře.
shlédnuto: 1919x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.