VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Obal na svíčku IKEA

Taky vás láká si v tomhle počasí sednout na gauč, přikrýt se dekou, uvařit si horký čaj a zapálit si svíčku? Pro mě je to přes zimu nezbytnost, proto jsem si pro vás nachystala návod na tvoření obalů na svíčky IKEA, které krásně voní a určitě si u vás doma našla alespoň jedna svoje místečko :).

Obal na svíčku

Níže najdete tři šablony ke stažení, kde jedna je pouze čistá, bez vzorů. Uvnitř tohoto archivu najdete i svg, kde si šablonu můžete upravit podle svých představ a doplnit jakýmkoliv vzorem si budete přát. Vaše šablony určitě přidejte na náš web, budeme rádi za novou inspiraci. :)

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Svíčka IKEA - hvězdy
Vyřezávací šablona - Svíčka IKEA - šablona
Vyřezávací šablona - Svíčka IKEA - domy

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat řezací plotr, tvrdý papír, lepidlo (pokud je papír ozdobný a silnější a nejde pořádně přilepit lepidlem, je lepší použít tavnou pistoli nebo scvaknout obal koníkem), svíčku IKEA a špachtli pro lepší odstranění papíru z podložky.

Nachystaný materiál

Vámi zvolený obal (řezací šablonu) si stáhněte na USB flash disk a ten pak vložte do plotru (pokud si chcete na svíčku vytvořit vlastní vzory, stáhněte si čistou šablonu na obal a tu si pak upravte v Inkscapu nebo v jiném křivkovém programu). V plotru šablonu umístěte na váš materiál a zvolte řezání. Naše nastavení pro řezání papíru bylo hloubka nože 4 a přítlak 1, ale opravdu záleží na gramáži materiálu a nastavení je velmi individuální, proto je lepší na kraji materiálu udělat vždy test (viz. obrázky). Jakmile máte šablonu vyřezanou, špachtlí ji opatrně sundejte z podložky.

Test pro zjištění nastavení nože Test pro zjištění nastavení nože Skenování materiálu Vyřezaná šablona
Odstraňování šablony z podložky

Nyní už vás čeká jen poslední krok a to je slepení obalu lepidlem. Pokud obal nedrží, pak ho můžete scvaknout koníkem nebo přilepit tavnou pistolí.

Lepení šablony

A je hotovo, zkuste zapálit svíčku a zhasnout - papírová šablona bude kreslit hvězdy po zdech vašeho bytu a předvánoční romantika je tu :).

Hotový obal Hotový obal Hotový obal Hotový obal
Hotový obal Hotový obal Hotový obal Hotový obal

Krásné zimní večery
tým NEJ Šicí stroje


Klíčová slova:

návod, projekt, vánoce, svíčka, obal

Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vánoční vyleptaný rámeček
Vánoční vyleptaný rámeček
Tip na vánoční rychlodárek - kupte skleněný rámeček a vylepšete ho leptací pastou na sklo. Originál přímo na míru je za chvilku
shlédnuto: 2300x,
komentářů: 0

Adventní kalendář
Adventní kalendář
Sháníte originální adventní kalendář ? Tak se hned pusťte do šití! S tímto návodem to pro vás bude hračka. :)
shlédnuto: 3189x,
komentářů: 0

Zimní dětské rukavice
Zimní dětské rukavice
Zbyl vám ještě fleece a máte chuť na něco složitějšího? Zkuste ušít rukavice :)
shlédnuto: 3428x,
komentářů: 0

Fleecový nákrčník
Fleecový nákrčník
Zimu máme za dveřmi, takže jsme pro vás připravili seriál návodů na šití teploučkých fleecových rukavic, čepice a nákrčníku.
Začneme tím nejjednodušším, a to je nákrčník.

shlédnuto: 2564x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.