VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Rekvizity do fotokoutku

Chystáte se na nějakou svatbu nebo party a chcete trochu rozproudit zábavu? Vytvořte si home-made fotokoutek s těmito rekvizitami a uvidíte, jak se všichni zapojí!

Fotokoutek bubliny

TIP: Určitě máte doma navíc nějaké sluneční brýle, rám od starého obrazu, nějaké paruky, kloubouky apod., to vše se vám do fotokoutku bude hodit!

Postup:

Na tyto rekvizity budete potřebovat tiskárnu, tvrdý papír (nejlépe aspoň 250g/m2), nějaké špejle, lepící pásku a kovovou špachtli.

Všechny textové bubliny si zde stáhněte: fotokoutek_bubliny.pdf a na tiskárně vytiskněte (stačí i černobíle) a nachystejte si řezací plotr. Vytisknutý papír si přilepte na nízko lepící mezipodložku NSS 10 a načtěte ji do plotru.

Vytiskněte si bubliny Nachystejte si plotr Načtěte podložku do plotru

Na úvodní obrazovce klikněte na možnost "Scan", potom v možnostech skenování zvolte položku vlevo - "Direct cut". Na další obrazovce se vás plotr zeptá, kam chcete zkonvertovaný obrázek uložit, my jsme zvolili možnost vlevo - do plotru.

Zvolte možnost Zvolte možnost Vyberte úložiště

Na další obrazovce pak nastavujete režim rozpoznávání barev, zda bude rozpoznávat černobílé nebo barevné spektrum barev. Režim rozpoznávání barev nastavte na barevné spektrum (Nastavte ho tak i v případě, pokud máte bubliny pouze černobílé).

Vyberte barevný režim Vyberte barevný režim Vyberte barevný režim Stiskněte tlačítko start

Nyní po vás plotr bude chtít ohraničit tu část obrázku, kde chcete okraje rozpoznat a po ohraničení obrázku už spustí rozpoznávání. Na následující obrazovce už se vám zobrazí obrázek s rozpoznanými okraji, máte tam i počet barev, které plotr rozeznal - tento počet můžete snížit, ale není to potřeba, pokud vám zobrazuje okraje správně.

Vyberte vše z vašeho obrázku Rozpoznávání křivek Rozpoznané okraje

Na následující obrazovce se vám zobrazí ještě další nastavení, kde pokud nechcete nic změnit, můžete kliknout na OK a pokračovat dál. My jsme v nastavení klikli na možnost s dvěmi kolečky v sobě, kde se nastavuje vzdálenost obrysů a tu jsme si nastavili na 2 mm (v tomto případě se nám obrys posune 2 mm od objektu a budeme mít kolem bubliny bílý okraj).

Navstavte posunutí okrajů Naše nastaveni posunuté o 2 mm Naše nastaveni posunuté o 2 mm

Teď už můžete spustit řezání a po dořezání textové bubliny opatrně sloupněte z podložky kovovou špachtlí a stejným způsobem vyřežte i ostatní textové bubliny.

Vyřežte okraj Odloupněte bubliny od podložky Sloupněte hotovou bublinu

Jakmile máte všechny textové bubliny dořezané, nachystejte si špejle a lepící pásku a ke každé bublině zezadu špejli pořádně připevněte.

Nachystejte si špejle a izolepu Přilepte špejli k bublině

Večer může začít! Textové bubliny ve fotokoutku každého zaujmou a rozproudí zábavu!
Chystáme pro vás i další projekt, kde najdete pěkné šablony na ostatní rekvizity, tak nás určitě sledujte, ať vám nic neuteče! :)

hotové bubliny použití rekvizit použití rekvizit


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Nálepky na sešity
Nálepky na sešity
Máte doma budoucího prvňáčka, který se už nemůže dočkat školy? Vytvořte mu tyto krásné nálepky na sešity, díky kterým se do školy bude těšit o to víc! :)
shlédnuto: 2608x,
komentářů: 0

Žlutá letní sukně
Žlutá letní sukně
Léto je v plném proudu a určitě potřebujete nějakou super vzdušnou sukýnku. S našim návodem ji budete mít v cuku letu hotovou! :)
shlédnuto: 2035x,
komentářů: 0

Leptání dárkové whisky skleničky
Leptání dárkové whisky skleničky
Chcete vytvořit svědkovi, tatínkovi nebo manželovi originální dárek? Ukážeme Vám, jak na to.
shlédnuto: 2400x,
komentářů: 0

Riflová sukně
Riflová sukně
Chcete si ze starých, ošoupaných, ale oblíbených riflí udělat zase moderní a pěkný kousek? V tomto návodu se dozvíte jak na to.
shlédnuto: 4630x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.