VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vyřezávaný obal - na svíčku, vázu aneb co jsme řezali v televizi

Pravidelně pro vás chystáme návody a tentokrát to máme i s videonávodem - tyhle ozdobné obaly na svíčku jsme řezali v pořadu Rady ptáka Loskutáka!

Vyřezávaný obal - na svíčku, vázu

Proč si přes podzim nezpříjemnit doma atmosféru a nezapálit si svíčku? Přesně z tohoto důvodu jsme si pro vás připravili tento projekt, díky kterému si můžete vyrobit hřejivé obaly na sklenici a vytvořit si tak originální svícny či vázičky.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Svícen - 1. motiv
Vyřezávací šablona - Svícen - 2. motiv
Vyřezávací šablona - Svícen - 3. motiv
Vyřezávací šablona - Svícen - 4. motiv
Vyřezávací šablona - Svícen - 5. motiv
Vyřezávací šablona - Svícen - 6. motiv

Video:


Postup:

Proč si přes podzim nezpříjemnit doma atmosféru a nezapálit si svíčku? Přesně z tohoto důvodu jsme si pro vás připravili tento projekt, díky kterému si můžete vyrobit hřejivé obaly na sklenici a vytvořit si tak originální svícny či vázičky.

Na obal budete potřebovat sklenici (Šablona na nízký obal je vytvořená na sklenici o průměru 7,8 cm a šablona na vysoký obal na sklenici o průměru 6,5 cm), barevné papíry (nejlépe gramáž 250 - 350), kovovou špachtli, koníka nebo tavnou pistolu na slepení a svíčku nebo květiny dovnitř sklenice.

Šablonu svícnu, který se vám líbí nejvíce (k dispozici máte 6 motivů) si stáhněte na USB flash disk a vložte si ji do plotru. Na nízko lepící mezipodložku NSS 10 si přilepte barevný papír (použít můžete klidně i dvě barevné kombinace) a spusťte řezání, pokud používáte dva barevné papíry, podložku si raději nejdříve naskenujte, abyste měli jistotu, že máte šablony umístěné správně.

Materiál si nachystejte na podložku Do plotru si nahrejte šablony Šablony si v plotru vyvolejte Šablony si v plotru vyvolejte
Šablony si v plotru vyvolejte Šablony si v plotru vyvolejte Naskenujte si podklad a šablony správně umístěte Řezání papíru
Řezání papíru

Po dořezání opravdu opatrně odlepte vyřezané šablony kovovou špachtlí z podložky a aby vyřezaný obal působil jako 3D, ohněte všechny lístečky květin (nebo křídla motýlů) směrem ven.

Špachtlí šablony sundejte z podložky Hotové šablony Křídla motýlů ohněte směrem ven Lístečky ohněte směrem ven

Hotový obal stočte a na konci secvakněte koníkem nebo slepte tavnou pistolí a nasaďte na sklenici.

Šablonu secvakněte koníkem Hotové svícny

Co si vložíte dovnitř už je jen na vás! Dovnitř můžete vložit svíčku klasickou nebo LED, čerstvé květiny nebo klidně i umělé nebo dovnitř napíchat nějaké větvičky a dozdobit listy a šiškami.

Hotové svícny/vázičky Hotové svícny/vázičky Hotové svícny/vázičky Hotové svícny/vázičky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Halloweenská lampa
Halloweenská lampa
Pojďte si s námi vytvořit světelnou Halloweenskou dekoraci, abyste si mohli vyzdobit dům a nemuseli si do obývacího pokoje stěhovat vyřezávanou dýni! :)
shlédnuto: 2220x,
komentářů: 0

Hallowenský kostým - kostra
Hallowenský kostým - kostra
Chystáte se na Halloweenskou párty, maškarní ples vy nebo vaše děti a nemáte žádný kostým a už nemáte čas něco shánět? Vytvořte si s pomocí našeho projektu rychlý převlek!
shlédnuto: 1865x,
komentářů: 0

Liška z filcu
Liška z filcu
Pojďte si s námi vytvořit lištičku z filcu v podzimních barvách, která může být krásnou podzimní dekorací!
shlédnuto: 3947x,
komentářů: 0

Náušnice vyřezané z koženky
Náušnice vyřezané z koženky
Ozdobte se originálními náušnicemi z koženky, které si samy vyrobíte podle našeho projektu!
shlédnuto: 2155x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.