VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Anděl z papíru

Tento projekt jsme původně měli schovaný až na Vánoce. Ale nějak nám přišlo, že této divné době je andělů potřeba!
Vyřežte je sobě i svým blízkým a rozsviťte si to doma něčím milým! Zároveň z něj můžete vytvořit svícínek s LED svíčkou.

Anděl z papíru

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Anděl

Postup:

Tento projekt je velice jednoduchý a v podstatě vám na něj stačí jen řezací plotr, tavná pistole a tvrdý papír - je to na vás, jak si andílka vytvoříte. Náš andílek je tvořen z bílého kartónu 350g, kousku béžového kartónu 350g a z pauzovacího papíru.

Na řezacím plotru si nejprve vyřezejte všechny části anděla. Pokud anděla budete tvořit pouze z jednoho druhu papíru, můžete všechny části vyřezat najednou.

V plotru si načtěte šablonu V plotru si načtěte šablonu Vyřezejte postupně všechny části

Pokud se rozhodnete použít pauzovací papír na druhou část šablony, připravte si velkou dávku trpělivosti! Zde určitě využijete ostrou kovovou špachtli a lehce vylepenou mezipodložku NSS 10. Pauzovací papír lze odstranit z podložky malinko obtížněji, ale jde to - jen ta trpělivost je potřeba :).

Vyřezejte postupně všechny části Vyřezejte postupně všechny části Vyřezejte postupně všechny části

Jakmile máte vyřezané všechny části anděla, nechejte nahřát tavnou pistoli a pusťte se do lepení.

Všechny vyřezané části Nachystejte si tavnou pistoli

Nejprve andělovi přilepte ruce, následně zadní část hlavy a tělíčka (3. část šablony - pokud jste tuto část vyřezali v jiné barvě, nyní krásně vynikne obličej a vlasy anděla). Slepte sukni a přilepte druhou část sukně (není na andělovi nalepená napevno, lze s ní otáčet), úplně nakonec nalepte křídla a anděl je hotový.

Nejprve přilepte ruce k tělu Ruce lehce ve středu zohněte Nejprve přilepte ruce k tělu Přilepte zádní část anděla
Pokud je zadní část v jiné barvě, tak vynikne obličej a vlasy Tavnou pistolí slepte sukni Přilepte horní část sukně Přilepte horní část sukně

Tento projekt je opravdu velice jednoduchý a věřím, že vám vykouzlí úsměv na tváři. Teď už vám anděl může zdobit okno a dohlížet na vás a na vaše blízké v těchto časech.

Hotový andílek Hotový andílek Hotový andílek Hotový andílek
Hotový andílek Hotový andílek


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Taška s nažehleným nápisem
Taška s nažehleným nápisem
Vytvořte si s námi tašku s vtipným "Vánočním" nápisem, kterou můžete nosit na nákupy nebo ji můžete někomu darovat s dobrým vínem uvnitř!
shlédnuto: 763x,
komentářů: 0

Vánoční knoflíkový polštář
Vánoční knoflíkový polštář
Vyzkoušejte si ozdobné stehy na svém stroji a přišívání knoflíků.
shlédnuto: 1090x,
komentářů: 0

Podzimní hrníček
Podzimní hrníček
Zpříjemněte si sychravý podzim víkendovým tvořením. Hrníček budete mít hotový v cuku letu a určitě vás zahřeje (jakmile si do něj uděláte víkendovou kávičku :)).
shlédnuto: 2200x,
komentářů: 0

Rybičky z filcu
Rybičky z filcu
Chcete dětem vymyslet originální letní zábavu při které se mohou i něco naučit? Vyrobte si podle našeho projektu rybník plný ryb.
shlédnuto: 2113x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.