VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Taška s nažehleným nápisem

Dáváte si s kamarádkami k Vánocům jen maličkosti a blbůstky a docházejí vám nápady? Měla jsem úplně ten stejný problém, chtěla jsem kamarádce dát láhev dobrého vína, ale bylo mi blbé jí předat "jen tak". Tak jsem si řekla, proč si na plotru nevytvořit nějakou vtipnou tašku, v které víno předám? Stačila chvíle a taška byla na světě! Vytvořte si tašku také podle našeho návodu.

Taška s nažehleným nápisem

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - K zažehlení - nápis víno

Postup:

Na výrobu tašky budete potřebovat nažehlovací fólie v černé a červené barvě (červené fólie stačí malý kousek), bavlněnou tašku, řezací plotr, termolis nebo žehličku (termolis je na zažehlování samozřejmě mnohem lepší, protože s ním vytvoříte správný přítlak a nastavíte i přesnou teplotu) a skalpel, kterým odstraníte malé přebytečné kousky nažehlovací fólie.

Nachystejte si materiál

V plotru si vyvolejte šablonu - šablona na nažehlovací fólii se musí vždy zrcadlově převrátit, naše šablona je již kompletně nachystaná i zrcadlená, takže ji už nijak otáčet nemusíte (při řezání se nažehlovací fólie lepí lícem dolů na podložku, pokud by šablona na nažehlovací fólii nebyla zrcadlově překlopená, byla by vyřezána obráceně). Na středně lepící mezipodložku NSS 20, přilepte nažehlovací fólii rubem nahoru (matnou stranou) a podklad si v plotru naskenujte. Jelikož je nažehlovací fólie černá, po naskenování šablonu na ploše neuvidíte. V tomto případě můžete vstoupit u řezacího plotru řady SDX do nastavení a položku "Background" nastavit na druhou možnost, čímž naskenovaný podklad zesvětlíte. Zároveň nezapomeňte v nastavení nastavit "Half cut" (poloviční řez), jinak by automatický nůž změřil celkovou výšku materiálu, celý by ho prořezal a nezachoval by tak krycí a zároveň přenosovou vrstvu.

Klikněte na tlačítko nastavení V položce Nastavte poloviční řez Umístěte si na podklad šablonu

Nyní můžete spustit řezání. Po dořezání černé fólie si vyvolejte druhou část šablony a postup zopakujte.

Vyřezaná šablona Nachystejte si druhou část šablony Šablonu umístěte a spusťte řezání Vyřezaná šablona

Skalpelem odstraňte přebytečné zbytky nažehlovací fólie a zanechte pouze to, co chcete zažehlit. Vločky z nápisu odstřihněte, ty se budou následně umisťovat samostatně.

Skalpelem odstraňte přebytečné zbytky materiálu Skalpelem odstraňte přebytečné zbytky materiálu

Nápis i vločky přilepte na tašku a nastavte si termolis na 155-165°C a na 17-20 vteřin. Tašku s fólií položte na silikonovou podložku do termolisu, pákou termolis uzavřete a spusťte odpočet času. Po zažehlení termolis otevřete, tašku vyjměte a odlepte krycí fólii.

Šablonu umístěte na tašku Tašku vložte do termolisu Termolis zavřete a spusťte odpočet Po zažehlení termolis otevřete

PS: Stejným způsobem si můžete vytvořit spoustu takových tašek s vtipnými nápisy a obdarovat s nimi všechny své známé!

Hotová taška Hotová taška


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vánoční knoflíkový polštář
Vánoční knoflíkový polštář
Vyzkoušejte si ozdobné stehy na svém stroji a přišívání knoflíků.
shlédnuto: 1092x,
komentářů: 0

Podzimní hrníček
Podzimní hrníček
Zpříjemněte si sychravý podzim víkendovým tvořením. Hrníček budete mít hotový v cuku letu a určitě vás zahřeje (jakmile si do něj uděláte víkendovou kávičku :)).
shlédnuto: 2202x,
komentářů: 0

Rybičky z filcu
Rybičky z filcu
Chcete dětem vymyslet originální letní zábavu při které se mohou i něco naučit? Vyrobte si podle našeho projektu rybník plný ryb.
shlédnuto: 2114x,
komentářů: 0

Dekorace nad postýlku
Dekorace nad postýlku
Chcete udělat radost nějaké (budoucí) mamince? S naším projektem to hravě zvládnete. Můžete ji vytvořit dárek od srdce a doplnit i datum narození a jméno děťátka.
shlédnuto: 1817x,
komentářů: 1






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.