VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Použití ruffleru - tylová sukně

Kolegyňka se chystá na letní pink párty a nutně potřebuje vyrobit růžovou tylovou sukýnku. Tak jsme si řekli, že pro vás vytvoříme návod s použitím řasícího aparátu (ruffleru), ať vidíte, jak je použití jednoduché! Pojďte si sukýnku vyrobit s námi!

Použití ruffleru - tylová sukně

Pokud si nejste jistí, jak se ruffler používá, podívejte se na praktickou ukázku ruffleru níže na videu:


Postup:

Na sukni si nachystejte 5 m tylu, který má šířku 150 cm, pružnou látku na spodní díl sukně, nůžky, ruffler - řasící aparát a gumu do pasu.

Tyl si rozstřihněte napůl, vzniknou vám tak dva pruhy o rozměru 5 m x 75 cm. Pruhy na sebe přiložte a přišijte - my jsme je přišívali na overlocku Brother 4234D.

Pruhy tylu na sebe položte a přišijte

Nastavení ruffleru
Na tylu jsme si naznačili délku 1 m a ruffler nastavili na řasení č. 1, hustotu na č. 5 a délku stehu na 3 mm. Při tomto nastavení ruffler 1 m tylu nařasí na výslednou šířku 20 cm tzn. pokud použijete stejné nastavení, tak ruffler 5 m tylu nařasí na celkovou šířku 1 m.

Nastavení ruffleru Nastavení ruffleru Nastavení ruffleru Sukni nařaste rufflerem

Z pružné látky si ustřihněte spodní sukni, sešijte ji na overlocku nebo na běžném šicím stroji overlockovým stehem. Sukni přišpendlete k tylu a všijte.

Sešijte spodní sukni Sešijte spodní sukni Spodní sukni přišpendlete k tylu

Naměřte si gumu podle obvodu pasu a sešijte ji. Gumu si přišpendlete k hornímu okraji sukně a všijte ji na běžném šicím stroji.

Do pasu všijte gumu Do pasu všijte gumu

Super vzdušnou sukýnku na léto nebo nějakou párty máte hotovou! Pokud jdete v létě na nějakou svatbu, můžete si udělat sukýnku delší, doplnit nějakým ozdobnějším tílkem nebo halenkou a budete mít outfit hotový v cuku letu! :)

Hotová sukýnka


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Pozvánky na narozeniny pro kluky
Pozvánky na narozeniny pro kluky
Chystáte pro svého chlapečka narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné správňácké a originální pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!
shlédnuto: 1784x,
komentářů: 0

Loutkové divadlo
Loutkové divadlo
Potřebujete zabavit děti? Pojďte se pustit do společného tvoření a vyrobte si společně s námi loutkové divadlo - pohádku O Červené karkulce.
shlédnuto: 1635x,
komentářů: 0

Recyklace květované halenky
Recyklace květované halenky
Nebojte se experimentovat a vytvářet tak nové a originální kousky oblečení do svého šatníku!
shlédnuto: 815x,
komentářů: 1

Letní dámské šortky
Letní dámské šortky
Ušijte si podle našeho návodu letní šortky s kterými budete nepřehlédnutelná a budete se cítit skvěle v horkých letních dnech!
shlédnuto: 2083x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.