VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Software na prohlížení výšivek

NOVINKA: program, který vám umožní prohlížet si výšivky v počítači.

Era Icon explorer

Také máte vždy problém s tím, že v počítači nevidíte náhledy výšivek a musíte si vystačit s jejich názvy? (Tedy, pokud si je neotevřete v programu na úpravu výšivek)? Tak s tím vám pomůže naše NOVINKA - program - Era Icon explorer, pomoci kterého uvidíte náhledy všech výšivek (Program je kompatibilní se systémem Windows 7, Windows 8 a Windows 10)

Program si můžete stáhnout ZDE. Po otevření webových stránek postupujte dle níže uvedeného postupu.

Postup:

1. Stáhněte si software

Jakmile se vám instalace programu stáhne, najděte si její umístění ve vašem počítači a levým tlačítkem myši na ni dvakrát klikněte.

2. Nainstalujte si software
Spustí se vám instalace, kde si v prvním kroku vybíráte jazyk softwaru. Tento software má výhodu v tom, že je česky :)

V dalším kroku vám vyskočí uvítací okno instalace, kde musíte pouze kliknout na tlačítko "další"

V následujícím okně vybíráte cílové umístění programu. Pokud nechcete umístění, které si program navolil automaticky, klikněte na "Změnit funkcí..." a vyberte pro vás vyhovující cílové umístění.

Další okno vás informuje, že je instalace připravená a už jen stačí kliknout na položku "instalovat".

Jakmile je instalace hotová, klikněte na tlačítko "dokončit".

3. Registrujte si software
Po spuštění programu se vám otevře okno s registračním formulářem, kde vyplníte jméno, příjmení, email, název PC a kód prodejce
Dealer Code: 2464694
Vše zadejte a klikněte na Poslat.

V dalším okně se vám pak otevře druhá část registračního formuláře, kde musíte zadat aktivační kód, který vám přišel na zadaný email. Po vyplnění aktivačního kódu klikněte na aktivovat.

V poslední části registračního formuláře vybíráte typy formátů, u kterých chcete náhledy vidět. Nejlepší je nechat zakliknuté všechny formáty a kliknout na Aplikovat. Může se vám objevit upozornění, že máte uzavřít průzkumníka Windows, aby se změny projevily. Uzavřete tedy všechny otevřené složky a poté si opět otevřete složku, kde máte výšivky uložené.

Software se nemusí nijak spouštět, ikony výšivek se zobrazí automaticky jakmile otevřete složku, kde máte výšivky uložené. Pokud stále náhledy nevidíte, musíte si zobrazit ikony v průzkumníku Windows.

tak a skvělou vychytávku máte nainstalovanou! Ještě vám poradím takový malý trik, pokud na soubor s výšivkou kliknete pravým tlačítkem myši a kliknete na "vlastnosti vyšívání", zobrazí se vám tabulka, kde vidíte ty nejrůznější informace o dané výšivce.

Otevření vlastností vyšívání Tabulka s vlastnostmi Tabulka s barvami


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Dárková krabička
Dárková krabička
Vytvořili jsme pro vás návod na krásné a jednoduché dárkové krabičky, do kterých schováte nejedno překvapení! :)
shlédnuto: 2492x,
komentářů: 0

Nový software pro řezací plotry Brother
Nový software pro řezací plotry Brother
Všimli jste si, že vyšel nový software pro úpravu řezacích šablon od Brother ScanNCut? V tomto návodu vám ukážeme postup jak ho nainstalovat.
shlédnuto: 4800x,
komentářů: 0

Velikonoční košíček
Velikonoční košíček
Nevíte co dát koledníkům na Velikonoce, abyste byli originální? Vyrobte si s pomocí našeho návodu krásné košíčky, které můžete naplnit vajíčky nebo sladkostmi!
shlédnuto: 2438x,
komentářů: 0

Velikonoční závěsná vajíčka
Velikonoční závěsná vajíčka
Chcete si vytvořit na Velikonoce pěknou a jednoduchou dekoraci? S pomocí našeho návodu ji budete mít v cuku letu hotovou.
shlédnuto: 2151x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.