VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby
DOPORUČUJEME:
Overlock Brother 2104D
Overlock Brother 2104D
7 790,- Kčs DPH
Janome 2000 CPX - coverlock
Janome 2000 CPX - coverlock
15 990,- Kčs DPH
Šicí stroj Brother F410
Šicí stroj Brother F410
14 790,- Kčs DPH
Overlock Brother 4234D
Overlock Brother 4234D
12 980,- Kčs DPH

Dlouhá sukně s rozparkem

Venku je krásně, teplo a sluníčko svítí. Určitě vás láká vytáhnout si nějakou tu pěknou sukýnku a vyrazit ven. Jenže večer je pořád ještě chladno, a proto jsme pro vás sepsali tento návod na krásnou dlouhou sukni s rozparkem, která se vám bude hodit na každou příležitost (k lodičkám i botaskám) a za každého počasí.

Dlouhá sukně

Postup:

Na sukni s rozparkem si nachystejte nějakou pružnou látku, například úplet. Dají se koupit v neskutečně krásných designech a je jen na vás, jakou barvu zvolíte. Dopředu si rozmyslete, jak dlouhou sukni chcete mít, změřte se od pasu dolů a přidejte asi 5 cm přídavek na švy. Rovnou si kupte také širokou gumu do pasu.

Látku nechte složenou lícem k sobě a naznačte si šířku sukně. Sukně by měla být malinko volnější, proto se změřte přes boky a přidejte cca 10-15cm na nařasení látky (záleží na tom, jak volnou chcete sukni mít).

Naznačte si šířku sukně Ustřihněte látku

Na sukni si naznačte délku rozparku, který můžete udělat libovolně dlouhý.

Naměřte si délku rozparku Naměřte si délku rozparku

Boční švy obnitkujte každý zvlášť (my jsme švy obnitkovali s použitím overlocku Brother 2104D) a sešijte na šicím stroji rovným stehem až po začátek rozparku, zapošijte. Potom prošijte rozparek. Záložku rozparku složte jeden centimetr a prošijte běžným šicím strojem.

Obnitkujte boční švy Sešijte boční švy Sešijte boční švy

Spodní okraj sukně zapravte na šicím stroji s použitím dvojjehly nebo na coverlocku, my jsme zapravovali na coverlocku Janome 2000 CPX.

Zapravte spodní okraj sukně Zapravte spodní okraj sukně

Gumu si naměřte podle obvodu pasu a sešijte ji. Po sešití ji rozměřte na celou šířku sukně a přišpendlete na lícovou stranu sukně.

Sešijte gumu Našpendlete gumu

Na coverlocku gumu přišijte. Pozor: aby byla sukně nařasená, musíte gumu při šití napínat na délku materiálu, který na ni přišíváte.

Gumu přišijte k lícové straně sukně Gumu přišijte k lícové straně sukně Gumu přišijte k lícové straně sukně

Tak a sukně je hotová, můžete v ní vyrazit ven na letní festival nebo na kafíčko s kamarádkou, sukně má opravdu široké využití. :)

Hotová sukně Hotová sukně

Krásné léto



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vyřezávané přání z lásky
Vyřezávané přání z lásky
Hrajete Minecraft a máte rádi svoji mámu? Tímhle přáníčkem bude přesně vědět, že je od vás a určitě ji uděláte radost.
shlédnuto: 2829x,
komentářů: 0

Software na prohlížení výšivek
Software na prohlížení výšivek
Chcete si stáhnout výšivku a vidět její náhled, ale nemáte na to Software? S touto vychytávkou uvidíte ihned náhled všech stažených výšivek!
shlédnuto: 4744x,
komentářů: 14

Dárková krabička
Dárková krabička
Vytvořili jsme pro vás návod na krásné a jednoduché dárkové krabičky, do kterých schováte nejedno překvapení! :)
shlédnuto: 2489x,
komentářů: 0

Nový software pro řezací plotry Brother
Nový software pro řezací plotry Brother
Všimli jste si, že vyšel nový software pro úpravu řezacích šablon od Brother ScanNCut? V tomto návodu vám ukážeme postup jak ho nainstalovat.
shlédnuto: 4795x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.