VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Patchwork a výšivka

Tento web je věnován vyšívání, protože právě vyšívání na domácích strojích není ještě v České Republice příliš rozšířené. Ani já sama jsem ještě před rokem netušila, co všechno můžou stroje umět a že je i v mých silách naučit se je ovládat. A vyšívat dětem doma na trička obrázky mi přišlo jako sci-fi.

Přiznám se, že teď už jsem vyšívání propadla a po nocích tvořím výšivky. Když sleduji dění kolem šití a vidím spousty krásných patchworků a quiltů, tak se nezřídka kdy přistihnu, že mi tam schází uprostřed nějaká krásná výšivka. Pokud se patchworku věnujete, tak si určitě vzpomínáte samy na čas strávený hledáním nějakého centrálního kousku látky s motivem. Toto vám právě výšivka může usnadnit.

Jelikož se šití patchworku zatím nemám čas dostatečně věnovat (a trochu se bojím, že by to dopadlo tak, že „jen dva prstíčky tam strčíme“ a pak by mě týden nikdo v kuchyni vařit neviděl, protože šiju :), poprosila jsem o ukázky výšivek v patchworku Milib (http://www.milib.estranky.cz/fotoalbum/patchwork/). Můžete se pokochat postýlkou pro miminko i tím, jak si výšivka s patchworkem krásně rozumějí :)

Postýlka pro miminko Peřinky Deka do postýlky
Kapsář Kapsář Mantinel
Srdce - aplikace Srdce  detail Dětská deka - vyšité žirafky a delfíni

Klíčová slova:

návod, projekt, patchwork, děti

Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Nevšední dárek pro babičku
Nevšední dárek pro babičku
deklík na marmelády
shlédnuto: 9651x,
komentářů: 3

Vyšívaný sáček na přezůvky
Vyšívaný sáček na přezůvky
pro dceru do školy
shlédnuto: 7656x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.