VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vánoční vyřezávaný stromeček

Příští neděli začíná advent, města už rozsvěcují stromy na náměstích, začínají vánoční trhy a okna i byty se jen třesou na vánoční výzdobu. My jsme pro vás připravili návod na vánoční stromeček vyřezávaný z papíru, kterým můžete vyzdobit byt, dětský pokoj nebo s ním vyzdobit okna. :)

Vánoční vyřezávaný stromeček

Na tento projekt si určitě nachystejte pořádně pevný papír. Nejlépe min. 300g/m2. Pokud budete mít papír menší gramáže, řežte stromeček jen v menších velikostech nebo ho lepte na okno, u stojacího vám bude špička stromečku přepadávat.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Vánoční strom

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat velkou standardní podložku 12x24 palců (pokud chcete velký stromeček), papír vyšší gramáže (min. 300g/m2.), kovovou špachtli a samozřejmě řezací plotr :).

Připravte si materiál

Na USB flash disk si stáhněte šablonu stromečku a flash disk vložte do plotru. Pokud máte plotr Brother ScanNCut CM 700 nebo CM 900 nebo SDX můžete si šablonu poslat do plotru přes wifi. V plotru si nejprve zvolte nastavení a tam nastavte položku "Cut area" na velikost 603x296 mm, což odpovídá velké řezací podložce 12x24 palců. Pokud tuto položku nenastavíte, plotr vás na velké řezací podložce nenechá řezat nebo vyřeže jen to, co odpovídá ploše malé řezací podložky.

Nastavte řezací podložku na 12x24 neboli 603x296 mm Nastavte řezací podložku na 12x24 neboli 603x296 mm

Pokud papír, který jste si vybrali, řežete poprvé, určitě je dobré zkusit test, kterým zjistíte, zda máte správně nastavenou hloubku a přítlak nože. Test zvolíte na displeji, kde máte výběry vzorů. Jako test si můžete zvolit jeden ze čtyř objektů, který se umístí do rohu materiálu. Pokud se vám test vyřeže správně, můžete pokračovat k řezání stromečku, pokud ne, je potřeba si s nastavením ještě malinko pohrát. :)

Zkuste test na materiálu Vyberte si malý objekt na testování Umístěte test Výsledek testovacího čtverečku (materiál prořezán)

Šablonu stromečku si vyvolejte na displej a spusťte řezání se stejným nastavením jako jste zvolili u testování. Jakmile se stromeček dořeže, opatrně ho sundejte z podložky pomocí kovové špachtle a odstraňte také všechny přebytečné zbytky papíru z podložky.

Vyřezaný stromeček Kovovou špachtlí stromeček opatrně sloupněte z podložky Sloupnutý stromeček Kovovou špachtlí stromeček opatrně sloupněte z podložky

Teď už stačí jen stromeček složit a máte hotovo! :)

Oba stromečky Hotové stromečky

PS: stromeček můžete řezat ze všech možných barviček a ve všech možných velikostech a můžete si kolem něj na okně například naskládat světýlka, větvičky nebo baňky a máte za chviličku nádhernou vánoční dekoraci.

Hotové stromečky Hotové stromečky Hotové stromečky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vánoční leptaná láhev
Vánoční leptaná láhev
Stále venku nesněží? U vás v bytě sněžit už může :) Stačí veliká sklenice a trocha leptací pasty a hned budete mít v bytě předvánoční zimu.
shlédnuto: 2033x,
komentářů: 0

Dárková krabička 2
Dárková krabička 2
Vytvořte si s námi krásné dárkové krabičky, které můžete naplnit třeba sladkostmi pro děti nebo v nich darovat nějakou drobnost svým blízkým.
shlédnuto: 2888x,
komentářů: 0

Rekvizity do fotokoutku
Rekvizity do fotokoutku
Chcete si na nějaké akci vytvořit fotokoutek, ale neutratit za to majlant? S našimi šablonami si vytvoříte fotokoutek za pár korun a všem vyrazíte dech! :)
shlédnuto: 4025x,
komentářů: 0

Nálepky na sešity
Nálepky na sešity
Máte doma budoucího prvňáčka, který se už nemůže dočkat školy? Vytvořte mu tyto krásné nálepky na sešity, díky kterým se do školy bude těšit o to víc! :)
shlédnuto: 2607x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.