VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Řezací plotry

Samolepky na sklenice na jarmark
Potřebovala jsem něco na školní jarmark. Letos jsme prodávali ořechy v medu - vyrobili jsme si na to samolepky a ukážeme vám, jak na to.

publikováno: 1.11.2023, komentářů: 0

Halloweenská výzdoba
Halloween je tady! Tak pokud ještě nemáte výzdobu, tak s námi si ji na plotru vyřežete za chviličku! Tato výzdoba je jednoduchá a rychlá, ale i tak úžasná pro navození tajuplné atmosféry!

publikováno: 26.10.2023, komentářů: 0

Měnící se fólie TOPALL
Dostali jsme možnost vyzkoušet nové fólie na českém trhu od dodavatele TOPALL. Po otestování jsme se rozhodli s fóliemi udělat projekt i pro vás. Budeme vyrábět polep na sklenice nebo kelímky. K dispozici jsme měli fólie měnící s v závislosti na teplotě.

publikováno: 6.9.2023, komentářů: 0

Hravá deka - poznej barvy
Co takhle si s námi ušít účící dečku pro děti? Je to super hravý způsob jak děti naučit barvy. Máme pro vás návod na kytičku, na kterou budou děti pomocí suchého zipu přilepovat motýlky stejné barvy.

publikováno: 3.8.2023, komentářů: 0

Jak na patchworkové bloky s plotrem
Šijete rádi patchwork a různé aplikace z látek? Ukážeme vám, jak vám může řezací plotr pomoct s řezáním látkových dílků. S plotrem totiž krásně nařežete veškeré malé tvary i s přídavkem na šev a nepotřebujete kupovat šablonky.

publikováno: 5.6.2023, komentářů: 0

Dárková krabička
Za pár dní je Den maminek, a pokud jste pro tu svoji vyrobili nějaký malý dáreček, nebo koupili třeba sladkost, budete potřebovat dárkovou krabičku. My pro Vás máme návod s postupem, jak na to. Navíc jsme si pro Vás připravili samolepky ke Dni matek!

publikováno: 12.5.2023, komentářů: 0

Přání s třpytkami
Dnes si s námi můžete vyrobit přáníčko za pomocí plotru, navíc bude možná to nejoriginálnější, které jste kdy viděli. Jsem straka, mám ráda vše, co se blýská a třpytí, proto jsem si tentokrát vymyslela přáníčko k narozeninám za použití třpytek a flitrů.

publikováno: 18.4.2023, komentářů: 0

Vánoční ozdoby na stromeček
Vánoce jsou za chvíli tady, tak je čas začít vytvářet vánoční ozdoby na stromeček. My jsme si pro vás tento rok připravili jedny osobité netradiční ozdoby. Vyrobíme si spolu vinylové nálepky s vánočními motivy, které můžete nalepit na akrylová kolečka.

publikováno: 2.12.2022, komentářů: 0

Vtipná vánoční trička
Také máte toho jednoho člena rodiny, který miluje sladké, a pokaždé, když pečete Vánoční cukroví, chodí jako pešek okolo a pod rukama vám ještě teplé sladkosti krade z pečícího plechu? Tzv. *Oficiální ochutnávač vánočního cukroví*.

publikováno: 22.11.2022, komentářů: 0

Vánoční přání z moosgumi
Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady... Co takhle si s námi vyrobit vánoční přání? Taky jste ten typ, co každý rok rozesílá vzdálené rodině a přátelům vlastnoručně vyrobená přáníčka? Mají určitě hodně do sebe! Tak pojďme na to!

publikováno: 15.11.2022, komentářů: 0

Halloweenská lucerna
Za pár dní jsou dušičky, ale také spousty lidmi oblíbený Halloween. V tyto dny je ve vzduchu cítit magie doprovázená svíčkami. Vyřezávané dýně jsou samozřejmostí. My si ale dnes vyrobíme Halloweenskou lucerničku z papíru, která navodí tajemnou atmosféru.

publikováno: 25.10.2022, komentářů: 0

Dekorace z 3D kytiček
Začíná nám podzim, pojďte si vyrobit barevnou dekoraci do bytu. Dnes budeme vyrábět papírové 3D kytičky a lepit je do rámečku. Kytičky můžete lepit do nějakého tvaru nebo písmene.

publikováno: 18.10.2022, komentářů: 0

Podzimní dekorace na dveře
Podzim je za dveřmi. Je plný barev a inspirace. Co takhle si vytvořit dekoraci na dveře právě v podzimních barvách?

publikováno: 20.9.2022, komentářů: 0

Šablony na barvení
Vyrobte si s námi veselé šablony na barvení. My jsme si pro vás dnes připravili projekt na šablony na barvení květináčů. Ať vaše kytičky ještě více rozzáříte. Oko hned upoutají vzory, které na květináčích během chvilky sami vytvoříte.

publikováno: 23.8.2022, komentářů: 0

Náušnice z korku
Dnes si vyrobíme náušnice, a to celkem neobvyklé náušnice, budou totiž z korku. Ten je opravdu atraktivním materiálem na léto. Plotr korek krásně řeže a vy pak náušnice můžete nabarvit, pokreslit nebo nějak jinak ozdobit :) Jdeme na to!

publikováno: 8.8.2022, komentářů: 0

Vyřezávané puzzle
V dnešním návodu pro vás máme super rychlý postup, jak si doma vyrobit puzzle za pomocí plotru. Je opravdu jednoduchý a vy si jej můžete vyrobit z jakéhokoliv obrázku nebo fotografie. Můžete klidně rozřezat malůvky vašich dětí a udělat z něj puzzle.

publikováno: 28.7.2022, komentářů: 0

Jak darovat peníze
Taky dumáte, jak darovat peníze? Náš kamarád měl padesátiny, takže jsme to vyřešili bankovkou 50 EUR a máme pro vás návod, jak ji vtipně zakomponovat do přáníčka.

publikováno: 7.7.2022, komentářů: 1

Svatební přání
Svatební sezóna je v plném proudu a vy si můžete vyrobit osobité přání s gratulací novomanželům. Nachystali jsme si pro vás návod na svatební blahopřání s jemnými romantickými vzory.

publikováno: 30.5.2022, komentářů: 0

Sponky z koženky
Co takhle si s námi vyrobit úžasný vkusný doplněk k vašemu krásnému outfitu? Sponky do vlasů jsou teď v módě. Pojďme na to!

publikováno: 17.5.2022, komentářů: 0

Košíčky na muffiny a cupcakes
Chcete péct muffiny nebo cupcakes a nemáte doma košíčky? Pojďte si je s námi vyrobit a slaďte košíček třeba do barvy krému!

publikováno: 3.2.2022, komentářů: 2

Vánoční visačky na dárky - popis skenování SDX
Chystáte se pustit do balení dárků, ale nesehnali jste vhodné visačky, kterými byste dárky označili? Vyřežte si visačky podle našeho projektu.

publikováno: 17.12.2021, komentářů: 1

Vánoční baňky
Chcete mít na stromečku originální Vánoční ozdoby? Vytvořte si nové baňky podle tohoto projektu!

publikováno: 10.12.2021, komentářů: 0

Látková kočka - použití rotačního nože
Všimli jste si, že na řezací plotry Brother ScanNCut SDX je možné koupit zcela nový typ nože? Jedná se o rotační automatický nůž, který má místo čepele řezací kolečko a zvládne řezat látku bez třepení! Podívejte se, jak tento nůž funguje!

publikováno: 24.11.2021, komentářů: 0

Nástěnné hodiny
Pojďte si s námi vytvořit originální hodiny s mandalou, které jsou samy o sobě stylovým, ale i užitečným doplňkem do domácnosti.

publikováno: 19.10.2021, komentářů: 0

Zápichy do jednohubek - ořezové značky
Chystáte narozeninovou oslavu, tématickou párty, či maškarní ples a chcete, aby vše bylo sladěné včetně detailů, jako jsou zápichy do jednohubek? Projděte si náš projekt ať víte, jak na to nebo si jej pročtěte a dozvíte se, jak jsou ořezové značky užitečn

publikováno: 24.8.2021, komentářů: 0

Ořezové značky do CanvasWorkspace - pro SDX
Chtěli byste vytvářet samolepky nebo obrázky rovnou s ořezovými cestami, abyste nemuseli v plotru zdlouhavě vzory umísťovat? Konečně pro vás máme řešení!

publikováno: 16.12.2020, komentářů: 2

Anděl z papíru
Inspirujte se naším projektem a vyřežte si anděla z papíru, který na Vás bude dohlížet. Rozdejte andílky svým blízkým a rozjasněte si svět.

publikováno: 15.12.2020, komentářů: 0

Podzimní hrníček
Zpříjemněte si sychravý podzim víkendovým tvořením. Hrníček budete mít hotový v cuku letu a určitě vás zahřeje (jakmile si do něj uděláte víkendovou kávičku :)).

publikováno: 1.10.2020, komentářů: 0

Rybičky z filcu
Chcete dětem vymyslet originální letní zábavu při které se mohou i něco naučit? Vyrobte si podle našeho projektu rybník plný ryb.

publikováno: 26.8.2020, komentářů: 0

Dekorace nad postýlku
Chcete udělat radost nějaké (budoucí) mamince? S naším projektem to hravě zvládnete. Můžete ji vytvořit dárek od srdce a doplnit i datum narození a jméno děťátka.

publikováno: 14.7.2020, komentářů: 1

Dárková krabička na drobnosti
Vyrobte si dárkové krabičky na drobné dárky, bižuterii nebo jiná překvapení.

publikováno: 30.5.2020, komentářů: 0

Barvení textilu přes šablonu
Vyrobte si originální tašku, polštář či triko s potiskem želviček.

publikováno: 15.5.2020, komentářů: 0

Velikonoční trička
Vyrobte si s námi velice jednoduchá a rychlá Velikonoční trička pro malé koledníčky.

publikováno: 5.4.2020, komentářů: 0

Náramky a náušnice z koženky
Vyrobte si náramky a náušnice z koženky. Z jednoduchého outfitu můžete během chvíle udělat neobyčejný!

publikováno: 30.3.2020, komentářů: 0

Velikonoční jmenovky se zajíčkem
Jmenovky na oslavu, které můžete použít i jako velikonoční přáníčko - stačí na kartičku napsat Veselé Velikonoce

publikováno: 16.3.2020, komentářů: 0

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro SDX
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady SDX je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?

publikováno: 9.3.2020, komentářů: 0

Skenování podložky do CanvasWorkspace - pro CM
Všimli jste si, že u řezacího plotru z řady CM je možné naskenovat podložku přímo do programu CanvasWorkspace, kde následně můžete naskenovaný vzor převést do křivek a popř. křivky upravit?

publikováno: 9.3.2020, komentářů: 0

Vločky z moosgumi
Zimní čas svádí všechny z nás ke kreativní činnosti, tak proč si nevytvořit i originální ozdoby na stromeček? Užijte si s dětmi Vánoční tvoření!

publikováno: 17.12.2019, komentářů: 0

Vánoční lucerna
Máme pro vás typ na první Vánoční výrobek - lucerničku se soby a hvězdičkami. Lucernička bude skvělým doplňkem do vaši domácnosti a můžete ji věnovat i jako dárek.

publikováno: 25.11.2019, komentářů: 2

Vánoční hvězda
Připravili jsme si pro vás návod na plastickou Vánoční hvězdu, kterých si můžete vyrobit tolik, kolik jen budete chtít!

publikováno: 20.11.2019, komentářů: 2

Vyřezávaný obal - na svíčku, vázu aneb co jsme řezali v televizi
Ozdobte si svíčku - tentokrát nám s tím pomůže i Petr Rychlý v Loskutákovi

publikováno: 23.10.2019, komentářů: 0

Halloweenská lampa
Pojďte si s námi vytvořit světelnou Halloweenskou dekoraci, abyste si mohli vyzdobit dům a nemuseli si do obývacího pokoje stěhovat vyřezávanou dýni! :)

publikováno: 17.10.2019, komentářů: 0

Hallowenský kostým - kostra
Chystáte se na Halloweenskou párty, maškarní ples vy nebo vaše děti a nemáte žádný kostým a už nemáte čas něco shánět? Vytvořte si s pomocí našeho projektu rychlý převlek!

publikováno: 16.10.2019, komentářů: 0

Liška z filcu
Pojďte si s námi vytvořit lištičku z filcu v podzimních barvách, která může být krásnou podzimní dekorací!

publikováno: 8.10.2019, komentářů: 0

Náušnice vyřezané z koženky
Ozdobte se originálními náušnicemi z koženky, které si samy vyrobíte podle našeho projektu!

publikováno: 28.8.2019, komentářů: 0

Triko s jednorožcem - nažehlování kamínků
Chcete si rozšířit možnosti práce na řezacím plotru a vyzkoušet něco nového? Dnes vám ukážeme, jak nažehlovat kamínky a kombinovat je s barvením textilu.

publikováno: 21.8.2019, komentářů: 2

Modely autíček
Máte doma šikulu, který má rád kreslení a autíčka? Vytvořte si s námi modely autíček, kterými děti zabavíte na celé odpoledne!

publikováno: 7.8.2019, komentářů: 0

Pozvánky na narozeniny pro kluky
Chystáte pro svého chlapečka narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné správňácké a originální pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!

publikováno: 24.7.2019, komentářů: 0

Loutkové divadlo
Potřebujete zabavit děti? Pojďte se pustit do společného tvoření a vyrobte si společně s námi loutkové divadlo - pohádku O Červené karkulce.

publikováno: 17.7.2019, komentářů: 0

Pozvánky na narozeniny pro holky
Chystáte pro svoji holčičku narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné princeznovské pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!

publikováno: 20.5.2019, komentářů: 0

Motýlí věnec
Pojďte si s námi vytvořit pestrý jarní věnec na dveře. Probarví vaši domácnost a zlepší vám náladu!

publikováno: 3.5.2019, komentářů: 0

Motýlí závěsná dekorace
Venku krásně svítí sluníčko a hlásí, že je tady jaro! Vytvořte si barevnou motýlí dekoraci podle našeho návodu!

publikováno: 29.4.2019, komentářů: 0

Velikonoční látkový zajíček
Na zahradě už pomalu najdete vykvetlý zlatý déšť a kočičky tak šup s nimi do vázy! A k tomu si s námi můžete vytvořit povedeného a hravého Velikonočního zajíčka!

publikováno: 12.4.2019, komentářů: 0

Koženkové vyřezávané psaníčko
Chcete vyrazit na ples nebo jinou událost a nemáte k šatům vhodné psaníčko? Ušijte si ho! V tomto návodu vám ukážeme jak na to.

publikováno: 31.1.2019, komentářů: 0

Rekvizity do fotokoutku 2
Chcete si na nějaké akci vytvořit fotokoutek, ale neutratit za to majlant? S našimi šablonami si vytvoříte fotokoutek za pár korun a všem vyrazíte dech! :)

publikováno: 10.1.2019, komentářů: 0

Řezací plotry Brother SDX - kalibrační proužek
Jak používat mezipodložky v kombinaci s automatickým nožem? Použijte kalibrační proužek.

publikováno: 6.1.2019, komentářů: 2

Vánoční dětské body se sobem
Máte doma nebo v rodině miminko? Nažehlené bodyčko bude na fotkách přímo zářit.

publikováno: 12.12.2018, komentářů: 0

Vánoční přání
Vytvořte si krásná Vánoční přání, kterými všechny překvapíte a budete naprosto originální!:)

publikováno: 5.12.2018, komentářů: 0

Vánoční vyřezávaný stromeček
TIP na rychlou Vánoční dekoraci. Nemáte ještě Vánoční dekoraci a chcete něco rychlého, jednoduchého, ale výrazného? Vyřežte si Vánoční stromeček, který vám bude dělat parádu. :)

publikováno: 24.11.2018, komentářů: 0

Vánoční leptaná láhev
Stále venku nesněží? U vás v bytě sněžit už může :) Stačí veliká sklenice a trocha leptací pasty a hned budete mít v bytě předvánoční zimu.

publikováno: 12.11.2018, komentářů: 0

Dárková krabička 2
Vytvořte si s námi krásné dárkové krabičky, které můžete naplnit třeba sladkostmi pro děti nebo v nich darovat nějakou drobnost svým blízkým.

publikováno: 27.9.2018, komentářů: 0

Rekvizity do fotokoutku
Chcete si na nějaké akci vytvořit fotokoutek, ale neutratit za to majlant? S našimi šablonami si vytvoříte fotokoutek za pár korun a všem vyrazíte dech! :)

publikováno: 1.9.2018, komentářů: 0

Nálepky na sešity
Máte doma budoucího prvňáčka, který se už nemůže dočkat školy? Vytvořte mu tyto krásné nálepky na sešity, díky kterým se do školy bude těšit o to víc! :)

publikováno: 9.8.2018, komentářů: 0

Leptání dárkové whisky skleničky
Chcete vytvořit svědkovi, tatínkovi nebo manželovi originální dárek? Ukážeme Vám, jak na to.

publikováno: 2.7.2018, komentářů: 0

Vyřezávané přání z lásky
Hrajete Minecraft a máte rádi svoji mámu? Tímhle přáníčkem bude přesně vědět, že je od vás a určitě ji uděláte radost.

publikováno: 1.5.2018, komentářů: 0

Dárková krabička
Vytvořili jsme pro vás návod na krásné a jednoduché dárkové krabičky, do kterých schováte nejedno překvapení! :)

publikováno: 17.4.2018, komentářů: 0

Nový software pro řezací plotry Brother
Všimli jste si, že vyšel nový software pro úpravu řezacích šablon od Brother ScanNCut? V tomto návodu vám ukážeme postup jak ho nainstalovat.

publikováno: 13.4.2018, komentářů: 0

Velikonoční košíček
Nevíte co dát koledníkům na Velikonoce, abyste byli originální? Vyrobte si s pomocí našeho návodu krásné košíčky, které můžete naplnit vajíčky nebo sladkostmi!

publikováno: 23.3.2018, komentářů: 0

Velikonoční závěsná vajíčka
Chcete si vytvořit na Velikonoce pěknou a jednoduchou dekoraci? S pomocí našeho návodu ji budete mít v cuku letu hotovou.

publikováno: 20.3.2018, komentářů: 0

Velikonoční zápichy z filcu
Chcete si vytvořit krásné barevné zápichy do jarních květin? S naším návodem Vám to půjde jedna radost a navíc se naučíte pracovat s filcem!

publikováno: 15.3.2018, komentářů: 1

Valentýnské přání - zkuste si embosování
Přemýšlíte o embosovací sadě a stále jste se nerozhodli? Mrkněte na náš návod na valentýnské přání a třeba vám pomůže v rozhodování! :)

publikováno: 31.1.2018, komentářů: 0

Šablony na zdobení kávy nebo dortů
Vyřežte si šablony na zdobení kávy! Hned bude luxusní!

publikováno: 17.12.2017, komentářů: 0

Vánoční dekorace - visačky
Chcete mít originálně zabalené dárky? Vytvořte si visačky podle našeho návodu a určitě neuděláte chybu.

publikováno: 8.12.2017, komentářů: 0

Obal na svíčku IKEA
Máte doma svíčku z IKEI a chcete si ji nějak pěkně ozdobit? Přečtěte si náš návod na krásné obaly na tyhle svíčky, určitě se vám budou hodit. :)

publikováno: 6.12.2017, komentářů: 0

Vánoční vyleptaný rámeček
Tip na vánoční rychlodárek - kupte skleněný rámeček a vylepšete ho leptací pastou na sklo. Originál přímo na míru je za chvilku

publikováno: 29.11.2017, komentářů: 0

Adventní kalendář
Sháníte originální adventní kalendář ? Tak se hned pusťte do šití! S tímto návodem to pro vás bude hračka. :)

publikováno: 24.11.2017, komentářů: 0

Barvení textilu přes šablony - stencil
Návod na to, jak si vytvořit originální polštářek s pomocí šablony :)

publikováno: 4.10.2017, komentářů: 0

Podzimní dekorace - halloweenský svícen
Chcete si vytvořit krásnou podzimní dekoraci? Neváhejte, zvládne to kdokoliv :)

publikováno: 17.9.2017, komentářů: 0

Zažehlování na trička - termolis
Zažehlování není věda! :) Návod na trička pro obsluhu na narozeninovou oslavu.

publikováno: 16.8.2017, komentářů: 0

Nažehlování na trička - smajlíci
Nebojte se nažehlování na trička :) Připravili jsme pro vás podrobný návod.

publikováno: 20.7.2017, komentářů: 0

Vyřezávání filcu na plotru
Ukážeme vám, jak pracovat s filcem. Vyřezávání filcu na řezacím plotru a zatkávání filcu zatkávacím strojem :) To vše na vzoru tradiční patchworkové aplikace

publikováno: 1.6.2017, komentářů: 3

Krabička ve tvaru srdce
Super návod na krabičku ve tvaru srdce :) Chcete svým blízkým něco malého darovat a nemáte dárkový papír? Buďte originální a vytvořte si vlastní dárkovou krabičku!

publikováno: 3.5.2017, komentářů: 0

Jarní výzdoba snadno a rychle
Výzdoba na poslední chvíli? Ukážeme vám, jak na to

publikováno: 13.4.2017, komentářů: 0

Velikonoční omalovánky
Zabavte děti malováním :)

publikováno: 6.4.2017, komentářů: 0

Velikonoční krabička nebo pokladnička kuřátko
Veselé vyrábění s dětmi :) Krásná pokladnička ve tvaru kuřátka se bude skvěle hodit pro Vaše malé koledníky.

publikováno: 25.3.2017, komentářů: 0

Velikonoční dekorace zajíček
Veselé Velikonoční vyrábění :) Papírový košíček ve tvaru zajíčka Vám krásně oživí a zútulní domácnost.

publikováno: 18.3.2017, komentářů: 0

Stojánky na vajíčka
Veselé vyrábění s dětmi :) zvířátkové stojánky na vajíčka rozveselí váš byt a obarvená vajíčka v nich budou jen svítit.

publikováno: 15.3.2017, komentářů: 0

Svatební přáníčka nebo svatební oznámení
Vyřežte si romantická přáníčka. Je jen na vás, jestli je použijete na Valentýna, jako svatební oznámení nebo přání k svatbě.

publikováno: 1.3.2017, komentářů: 2

Nažehlovačky na trička
základní postup výroby nažehlování na textil

publikováno: 22.2.2017, komentářů: 0

Jarní přáníčka
Vyrobte si krásná, veselá, jarní přáníčka pro své blízké.

publikováno: 17.2.2017, komentářů: 1

Svítící domečky
Nejen vánoční dekorace, která vykouzlí kouzelnou atmosféru

publikováno: 14.12.2016, komentářů: 2

Výzdoba oken školy
S plotrem se dá kouzlit i ve škole. Specielně, když máte vyřezat vánoční výzdobu do 20 oken

publikováno: 7.12.2016, komentářů: 0

Vánoční tričko - nažehlovací fólie
Vánoční tričko dělané v podstatě na zakázku pro jednu kamarádku :)

publikováno: 4.12.2016, komentářů: 0

Batikování triček - SAVO
krásná trička za pár korun

publikováno: 13.6.2016, komentářů: 0

Sada sklenic na šampaňské
speciální leptané sklenice k narozeninám

publikováno: 14.4.2016, komentářů: 2

Velikonoční kuřátka
Veselé velikonoční jmenovky na váš stůl.

publikováno: 18.3.2016, komentářů: 1

Velikonoce - papírová 3D vajíčka
Jednoduchá skládačka vyřezaná na plotru.

publikováno: 11.3.2016, komentářů: 0

Vyřezávané kraslice
Jednoduchá velikonoční inspirace na řezacím plotru Brother.

publikováno: 8.3.2016, komentářů: 0

Jak na svatební oznámení
Tvořte nádherná svatební oznámení jako profesionál.

publikováno: 28.1.2016, komentářů: 0

Leptání skla - Sklenice k výročí
Originální dárek k narozeninám nebo k výročí s pomocí řezacího plotru.

publikováno: 21.1.2016, komentářů: 0

Jmenovky na dárečky
Vytvořte originální jmenovky na vánoční dárky, aby vám je Ježíšek pod stromečkem nepopletl.

publikováno: 16.12.2015, komentářů: 3

Vánoční přáníčka 3D a nový držák na pera
Máme konečně skladem novinku - univerzální držák na pera pro Brother ScanNCut.

publikováno: 12.12.2015, komentářů: 1

Vánoční přáníčka
Pokud máte plotr a chcete být originální, můžete letos místo pohlednice poslat vyrobené přáníčko vyřezané na řezacím plotru.

publikováno: 9.12.2015, komentářů: 3

Vánoce - vyřezávaný betlém
Advent už klepe na dveře - vyřežte si s papíru betlém. Můžete ho nalepit na okno nebo ho postavit a nechat ho svítit :)

publikováno: 25.11.2015, komentářů: 0

Vyřezávání svatebních přáníček
Vyrobte si originální svatební oznámení nebo přáníčko pro své blízké.

publikováno: 1.11.2015, komentářů: 0

Společenská hra DINO
Vyrobte si vlastní hru - děti můžou tvořit a zabavíte je jak výrobou, tak hraním hry

publikováno: 16.10.2015, komentářů: 0

Dárek pro nevěstu
Rozlučka se svobodou si žádá speciální dárek :) Využili jsme nažehlovací fólie :)

publikováno: 11.9.2015, komentářů: 0

Barvení triček s pomocí plotru
Vyřežte si na plotru šablony a vytvořte si spoustu různých krásných triček

publikováno: 4.9.2015, komentářů: 2

ScanNCut Canvas - jak trasovat obrázek + VIDEO
Stáhli jste si z internetu obrázek a chcete si z něho vytvořit šablonu pro řezání? Podívejte se jak na to.

publikováno: 21.8.2015, komentářů: 0

Rozlišovací ozdoby na sklenice
Chlazené drinky patří na každou správnou letní párty. Překvapte svoje hosty originálními barevnými ozdobami na sklenice.

publikováno: 13.8.2015, komentářů: 0

Leptání skla
Vyzkoušeli jsme za vás leptání skla. Použita byla leptací pasta na sklo. Nabízí nepřeberné využití ve výrobě rychlých dárků.

publikováno: 8.8.2015, komentářů: 1

ScanNCut Canvas - jak vytvořit český nápis + VIDEO
V tomto návodu vám poradíme, jak vytvořit český nápis v programu ScanNCut Canvas a jak si ho převést do Rhinestone.

publikováno: 27.7.2015, komentářů: 3

ScanNCut Canvas - jak vytvořit šablonu pro Rhinestone + VIDEO
Vybrali jste si na internetu obrázek a rádi byste si z něj pomocí vašeho plotru vyrobili šablonu pro kamínky? Poradíme Vám jak na to.

publikováno: 23.7.2015, komentářů: 0

Čeština pro ScanNCut Canvas
V tomto návodu vám ukážeme, jak můžete program ScanNCut Canvas naučit česky.

publikováno: 13.7.2015, komentářů: 0

Babičkovka na plotru
Babiččina zahrádka je oblíbený patchworkový vzor. Zkuste si ušít alespoň malou kytičku.

publikováno: 18.4.2015, komentářů: 0

Panenka s oblečením
Mají vaše děti prázdniny a nudí se? Vyřežte jim panenku na hraní

publikováno: 28.3.2015, komentářů: 0

Jak vyřezávat MOOSGUMMI
Pěnovka nazývaná často moosgummi pro nás dlouho byla oříšek. Ale už víme jak na to!

publikováno: 17.2.2015, komentářů: 2

Vyřezávaný Valentýn
potěšte své blízké na Valentýna vyřezávanými přáníčky nebo romantickou krabičkou

publikováno: 10.2.2015, komentářů: 4

Záložky do knížky
Jednoduché, rychlé a zábavné záložky do knížek

publikováno: 22.1.2015, komentářů: 1

Mezipodložky - řežte levně
Provoz a používání řezacích plotrů zlevňuje! Chcete vyřezávat a netrápit se opotřebením řezacích podložek? Máme pro vás řešení!

publikováno: 17.1.2015, komentářů: 7

Krabičky na dárečky
vyřežte si během chvilky krabičky na malé dárečky, ozdůbky na stromeček nebo dekoraci do okna

publikováno: 11.12.2014, komentářů: 11

Přáníčka - šablonky na foukací fixy
Řezání papíru - papírová přáníčka, šablonky pro foukání fixami

publikováno: 4.12.2014, komentářů: 0

Řezání patchworkových bloků na plotru
Řezací plotr Brother ScanNCut umí řezat patchworkové bloky. Podívejte se jak.

publikováno: 6.11.2014, komentářů: 2

Aktualizace FIRMWARE plotru Brother CM840
Brother přichází s novým firmwarem - řekneme vám, jak aktualizovat

publikováno: 1.11.2014, komentářů: 0

Videonávody k ScanNCut Canvas
ScanNCutCanvas je software pro zpracovávání vyřezávacích šablon pro řezací plotry Brother.

publikováno: 27.10.2014, komentářů: 0

ScanNCut - nažehlovací kamínky
Šablonky pro zažehlování ozdobných kamínků - hotfixů - nyní můžete dělat i na řezacích plotrech Brother

publikováno: 23.10.2014, komentářů: 4

Zatkávaný kryt na řezací plotr
Jak ušít kryt na řezací plotr? Je to docela jednoduché :)

publikováno: 16.10.2014, komentářů: 2

Čištění podložek ScanNCut
návod jak vyčistit řezací podložku u plotrů Brother ScanNCut

publikováno: 5.10.2014, komentářů: 2

Aplikace na řezacím plotru
podrobný fotonávod k článku v časopise Švadlenka

publikováno: 3.7.2014, komentářů: 2

Čeština pro plotry Silhouette
Software na tvorbu vyřezávacích šablon pro plotry Silhouette je nově ČESKY.

publikováno: 16.6.2014, komentářů: 2

Řezací plotry Brother ScanNCut - kreslení
Kreslení a skenování na plotru

publikováno: 22.5.2014, komentářů: 1

Řezací plotry Brother ScanNCut - aplikace
Na řezacím plotru jsme zkoušeli nažehlovací aplikace

publikováno: 2.4.2014, komentářů: 4

Řezací plotry Brother ScanNCut - řezání fólií
jak se na řezacím plotru Brother pracuje s foliemi?

publikováno: 27.3.2014, komentářů: 3

Řezací plotry Brother ScanNCut - vyřezávání se skenováním
Jak můžete na plotru vyřezat z látky vzor a další tipy

publikováno: 20.3.2014, komentářů: 3

Řezací plotry Brother ScanNCut - řezání filcu a plsti
Plstí je spousta různých druhů a my vám povíme, jak na ně.

publikováno: 27.2.2014, komentářů: 6

Řezací plotry Brother - videa o řezání látky
Druhý díl komentovaných videí k řezacím plotrům Brother ScanNCut - tentokrát použití látky.

publikováno: 25.2.2014, komentářů: 0

Řezací plotry Brother - videa
Po spoustě dotazů na plotr vám dnes přinášíme komentovaná videa

publikováno: 19.2.2014, komentářů: 0

Řezací plotr Cameo - razítka
Novinka pro plotry Silhouette - razítkovací materiál

publikováno: 14.2.2014, komentářů: 3

Řezací plotry Brother - skvělé na patchwork
ukážu vám jak umí vytvářet šablonky na patchwork a přidávat přídavek na šev

publikováno: 13.2.2014, komentářů: 17

Cedulky
Myslím si, že některá z nových majitelek plotru uvítá malé nahlédnutí do vyřezávání cedulek.

publikováno: 6.2.2014, komentářů: 5

A zase ty domečky...
Dneska opět bude tvořit Libuška. Koupila si řezací plotr a už se krásně kamarádí :)

publikováno: 23.1.2014, komentářů: 1

Reflexní nažehlovačky
vaše vlastní nažehlovačky vyřezané na řezacím plotru můžou být JINÉ a originální!

publikováno: 9.12.2013, komentářů: 2

Vyřezávané kelímky
Při vyřezávání papíru na řezacím plotru vás neomezují raznice, jaké seženete, ale jenom vaše představivost

publikováno: 8.12.2013, komentářů: 7

Mikulášské pytlíky pětkrát jinak
S řezacím plotrem se moje kreativní možnosti dost rozšířily. Tento článek je složen z různých technik - vyšívání, nažehlování, aplikace, barvení textilu.

publikováno: 14.11.2013, komentářů: 6

Řezací plotr - jak jsme polepili výlohu
máme pro vás krásné vyřezávací šablony hvězdiček a vloček a návod jak si vlastními silami udělat krásnou výlohu nebo okna

publikováno: 9.11.2013, komentářů: 4

Řezací plotr - imitace pískování skla
S pomocí řezacího plotru si můžete ozdobit třeba láhev s vínem logem vaší firmy.

publikováno: 30.10.2013, komentářů: 4

Řezací plotr
novinka na trhu, která vám umožní vyřezávat papír, nažehlovací nebo lepicí fólie, látku nebo šablony na hot-fix

publikováno: 16.10.2013, komentářů: 6


  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.