VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Aplikace - jaro

Včera to už vypadalo, že jaro možná odemkne dveře, dneska tady u nás počasí nic moc. Takže vyvoláváme jaro alespoň výšivkami.

Aplikace - jaro

Tento jarní obrázek můžete použít na polštář nebo třeba na dětské tričko.

Použité výšivky

Jaro

Postup:

Do rámečku si upevněte látku na kterou budete aplikaci vyšívat a vložte rámeček do stroje. Stroj vám předšije tvar - rámeček, kam budeme vkládat první látku. Na předšitý tvar přiložte látku a ve stroji nechte přišít. Potom rámeček vytáhněte a látku obstřihněte těsně vedle švu. Rámeček vraťte do stroje a třetí barva v pořadí - tmavě azurová - látku obšije saténovým stehem.

Do rámečku upevněte látku, na niž přijde aplikace Přiloženou látky nechte strojem přišít Přebytečnou látku obstřihněte Stroj látku obšije saténovým stehem

Rámeček nechte ve stroji, čtvrtá barva vyznačí další tvar na aplikaci - mraky. Na předšitý tvar přiložte látku nechte přišít. Rámeček vytáhněte ze stroje. Látku obstřihněte těsně kolem přišití, rámeček vraťte do stroje a šestá barva mraky obšije saténovým stehem.

Předšité mraky pro aplikaci Na vyznačené mraky přiložte látku Opět obstřihněte přebytečný materiál Nechte obšít ozdobným saténovým stehem

Rámeček nechte ve stroji - nyní budete chvíli jen vyšívat. Další tři barvy - tmavě a středně modrá a oranžová vyšívají ptáčka.

Nyní se vyšije ptáček Nyní se vyšije ptáček

Další barva (v pořadí 11) je opět šedá, jistě sami uhodnete, že vyznačuje trávu. Po vyznačení místa pro travičku na rámeček položte zelenou látku, stroj barvou č. 12 trávu přišije, vy rámeček vytáhnete, obstřihnete a barvou č. 13 - tmavě zelenou - látku obšijete. Vidíte, že se zároveň vyšily i stonky a listy kytiček.

Jako další přijde na řadu aplikace trávy Zelenou látku obstřihněte a nechte obšít Zelenou látku obstřihněte a nechte obšít Zároveň se vám vyšije tráva i stonky a listy pro kytičky

Další čtyři barvy vyznačí, přišijí, obšijí a vyšijí oranžovou kytku. Jsou čtyři místo tří, protože poslední barva vyšívá vnitřek kytičky.

Vyznačte, přišijte látku, obstřihnete a nechte vyšít oranžovou kytku Další čtyři barvy vyznačí, přišijí, obšijí a vyšijí oranžovou kytku Další čtyři barvy vyznačí, přišijí, obšijí a vyšijí oranžovou kytku

Zbývají poslední čtyři barvy na fialovou kytičku. Opět postupně vyznačí, přišijí, obšijí a vyšijí druhou kytičku.

Vyznačte si další - fialovou kytičku Přiložte fialovou látku a přišijte Nechte vyšít fialovou kytičku

Je hotovo. Doporučuju vám napřed si aplikaci udělat na zkoušku z nějakých obyčejných materiálů, abyste pochopili postup. Odvážnější samozřejmě můžou "na první dobrou" :) Každopádně jestli budete obrázek šít, tak dejte vědět!

Nechte vyšít fialovou kytičku Aplikace - jaro je hotová

Snad to jaro už přivoláme!

Krásný den

Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Bobbin work
Bobbin work
Bobbin work je technika, kdy se šije nebo vyšívá bavlnkou. Název Bobbin work dostala proto, že se bavlnka natáčí na spodní cívku - anglicky bobbin.
shlédnuto: 10809x,
komentářů: 3

Velikonoční vajíčka
Velikonoční vajíčka
Vyšívaná velikonoční vajíčka můžete použít jako velikonoční dekoraci nebo jako nevšední dárek pro koledníky
shlédnuto: 6422x,
komentářů: 8

Jarní dekorace  - obaly na květináče
Jarní dekorace - obaly na květináče
O víkendu si musím nakoupit nějaké jarní kytičky a aby je bylo do čeho dát, ušila jsem obaly na květináče.
shlédnuto: 5518x,
komentářů: 4

Obal na flétnu
Obal na flétnu
flétničkové obaly se rychle začly trhat, takže jsem se pustila do vlastních
shlédnuto: 5619x,
komentářů: 1






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.