VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Halloweenská výzdoba

Halloween je tady! Tak pokud ještě nemáte výzdobu, tak s námi si ji na plotru vyřežete za chviličku! Tato výzdoba je jednoduchá a rychlá, ale i tak úžasná pro navození tajuplné atmosféry! Tak pojďme na to!

Halloweenská výzdoba

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Halloween pavučina
Vyřezávací šablona - Halloween duchové
Vyřezávací šablona - Halloween dýně
Vyřezávací šablona - Halloween hřbitov
Vyřezávací šablona - Halloween krev
Vyřezávací šablona - Halloween netopýři
Vyřezávací šablona - Halloween strašidelný dům

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat řezací plotr, já jsem řezala na plotru Brother ScanNCut řady SDX. Pokud máte plotr řady CM doporučuji vždy před řezáním vyzkoušet test, pro otestování správné hloubky i přítlaku řezu. Dále si nachystejte barevné papíry, špachtličku, izolepu, popř. nůžky a špagátek/šňůrku.

Nachystejte si

Na nízko lepící mezipodložku NSS 10 (zelenou) si přilepte libovolně barevný papír gramáže 200 gramů a více. V plotru si otevřete šablonu z Halloweenské výzdoby. Můžete řezat všechny šablony, nebo pouze ty, které se Vám budou líbit. Na řez papíru použijte automatický nůž (černý) a upravte nastavení řezu pro Váš materiál. Já jsem použila papír gramáže 260, přítlak (Cut Pressure) jsem dala na hodnotu -3 a rychlost (Cutting Speed) jsem ponechala na výchozím nastavení, což je hodnota 5. Abych si nastavením byla jistá, udělala jsem testovací řez. Pak spusťte řezání.

Materiál si nalepte na nízko lepící mezipodložku Na papír je ideální univerzální automatický nůž V plotru si otevřete šablonu Nastavení řezu plotru
Pokud si nastavením nejste jistí, udělejte si testovací řez

Jakmile bude mít plotr vyřezáno, z lepivé mezipodložky odlepte papír pomocí špachtle. Pak si v plotru otevřete další Halloweenskou šablonu, a postupujte stejně jako při prvním řezání.

Po dořezání odlepte z podložky přebytečný materiál Po dořezání odlepte z podložky přebytečný materiál Vyřezané ozdoby z podložky odlepte pomocí špachtle Stejný postup zopakujte u dalších vybraných šablon
Po dořezání, opět odlepte materiál z podložky Po dořezání, opět odlepte materiál z podložky pomocí špachtle

Pokud máte vyřezané veškeré šablony, nachystejte si izolepu a nůžky a výtvory si libovolně rozmístěte na okno a přilepte je izolepou.

Vše je vyřezané Výřezy nalepte na okno za pomocí izolepy Výřezy nalepte na okno za pomocí izolepy

Pokud šablony nechcete lepit na okno, můžete do nich udělat dírky, v každé šabloně vždy na bocích jako girlandu. Dírky provlečte nitkou, špagátkem nebo bavlnkou a pověste takto udělanou dekoraci na záclonu nebo závěs pomocí špendlíku. Pokud dírky do šablonek uděláte nahoře i dole, můžete takovou dekoraci přilepit izolepou za špagátek z jedné strany na dveře, tak jako my.

Netopýry můžete zavěsit pod sebe nebo vedle sebe jako girlandu přes záclonu Netopýry můžete zavěsit pod sebe za pomocí šňůrky

A je hotovo! Výhoda těchto šablon je, že s nimi vymyslíte spoustu dekorací, pokud si šablony v plotru zmenšíte, můžete výřezy nalepit na párátka na jednohubky!

Výřezy nalepte na okno za pomocí izolepy A je hotovo! Výřezy nalepte na okno za pomocí izolepy A je hotovo!
A je hotovo! A je hotovo! A je hotovo! A je hotovo!
A je hotovo! Halloweenská výzdoba je nejlépe vidět za tmy


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Obal na diář nebo knihu s výšivkou
Obal na diář nebo knihu s výšivkou
Školní rok je v plném proudu, proto si dnes spolu vyrobíme obal na knihu nebo diář, kterým knihu nebo diář krásně ozdobíte. Obal je látkový - můžete jej vyprat a použít několikrát.
shlédnuto: 220x,
komentářů: 0

Patchworkové podhrnuté aplikace
Patchworkové podhrnuté aplikace
Našívané aplikace jsou moje veliká láska. A když si můžu dílky vyřezat na plotru, je to tím jednodušší. A my vám dnes ukážeme, jak na to!
shlédnuto: 535x,
komentářů: 0

Měnící se fólie TOPALL
Měnící se fólie TOPALL
Dostali jsme možnost vyzkoušet nové fólie na českém trhu od dodavatele TOPALL. Po otestování jsme se rozhodli s fóliemi udělat projekt i pro vás. Budeme vyrábět polep na sklenice nebo kelímky. K dispozici jsme měli fólie měnící s v závislosti na teplotě.
shlédnuto: 378x,
komentářů: 0

Vyšívaný mantinel do postýlky
Vyšívaný mantinel do postýlky
Všichni u svých miminek řešíme, jak postýlku zabezpečit, aby se naše děťátko nebouchalo o dřevěné tyčky. My vám ukážeme, jak si ho můžete ušít sami přesně podle vašich představ a z látek nebo s výšivkami, které svému miminku osobně vyberete!
shlédnuto: 286x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.