VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Samolepky na sklenice na jarmark

Také máte rádi tzv. homemade dobroty? Skoro v každé vesnici se v průběhu roku pořádá jarmark - ať už jarní nebo vánoční, kde lidé v sousedství prodávají ručně vytvářené výrobky. Jedním z produktů, co se na jarmarku může vyskytnout jsou různé pochutiny od sýrů a klobás až po karamel a oříšky různě upravené. Protože jsme se nedávno jarmarku účastnili - vyráběli jsme domácí oříšky v medu, rozhodli jsme se pro vás vytvořit projekt na nálepky na víčko od sklenice právě těmito ořechy. Tak pojďme na to!

Samolepky na sklenice na jarmark

Postup:

Na tento jednoduchý projekt budete potřebovat jen pár věcí - řezací plotr, kovovou špachtli a samolepící potištěný papír - potisknout si ho můžete naším designem ve formátu .pdf. Ti šikovnější si mohou soubor upravit a obrázek zvětšit nebo zmenšit či nakopírovat.

Ke stažení: orisky_v_medu-nalepka.pdf

Nachystejte si Nachystejte si

Jako první si na nízko lepící mezipodložku NSS 10 - zelenou nalepte potištěný samolepící papír. V plotru jej naskenujte, na sken vyberte přímý řez (Direct Cut), nastavte skenování, poté vám plotr zahlásí, že chce přepnout páčku skeneru na druhou pozici, ta se nachází na levé straně plotru. Spusťte skenování.

Potištěný papír nalepte na podložku Vyberte skenování Vyberte první možnost skenu Direct Cut Vyberte, kde chcete konvertovat data
Nastavte skenování Před skenováním plotr zahlásí, že chce přepnout páčku skeneru

Po dokončení skenu si pomocí šipek označte, kde chcete rozpoznávat data. Jako další nastavte zaříznutí od skenu směrem dovnitř o 1,5 mm aby jste eliminovali černou obrysovou linku. Nastavte poloviční řez HALF CUT - ON, upravte hodnotu přítlaku polovičního řezu pro svůj materiál, já jsem nastavila hodnotu na -1 a rychlost jsem dala na hodnotu 7, protože budete řezat jednoduché vzory, proto může být rychlost vyšší. Stiskněte start pro spuštění řezu.

Šipkama označte místo, kde chcete rozpoznávat křivky Šipkama označte místo, kde chcete rozpoznávat křivky A je naskenováno Jako další nastavte zaříznutí směrem dovnitř od obrysu
Nastavte zaříznutí směrem dovnitř - záporné hodnoty Nastavte řez, nezapomeňte na poloviční řez Po té spusťte řezání

Po dokončení řezu odlepte papír z mezipodložky pomocí špachtle. Nyní z podkladového materiálu odstraňte přebytečný lepivý papír, aby na něm zůstali jen potištěné samolepky.

Po dokončení řezu odeberte přebytečný papír z podkladového materiálu Nálepky už jen stačí nalepit na víčka od zavařovaček Stačí nalepit na víčka od zavařovaček A je hotovo!

Pak už jen zbývá nalepit samolepky na víčka od sklenic s oříšky. Samozřejmě do sklenic musíte dát po domácku vytvořenou dobrotu - v našem případě vlašské ořechy s medu, ale to nemusíme ani zmiňovat. :)

A nálepky na sklenice jsou hotové Hotové sklenice s nálepkami Hotové sklenice s nálepkami Nálepky jsou hotové


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Halloweenská výzdoba
Halloweenská výzdoba
Halloween je tady! Tak pokud ještě nemáte výzdobu, tak s námi si ji na plotru vyřežete za chviličku! Tato výzdoba je jednoduchá a rychlá, ale i tak úžasná pro navození tajuplné atmosféry!
shlédnuto: 376x,
komentářů: 0

Obal na diář nebo knihu s výšivkou
Obal na diář nebo knihu s výšivkou
Školní rok je v plném proudu, proto si dnes spolu vyrobíme obal na knihu nebo diář, kterým knihu nebo diář krásně ozdobíte. Obal je látkový - můžete jej vyprat a použít několikrát.
shlédnuto: 220x,
komentářů: 0

Patchworkové podhrnuté aplikace
Patchworkové podhrnuté aplikace
Našívané aplikace jsou moje veliká láska. A když si můžu dílky vyřezat na plotru, je to tím jednodušší. A my vám dnes ukážeme, jak na to!
shlédnuto: 535x,
komentářů: 0

Měnící se fólie TOPALL
Měnící se fólie TOPALL
Dostali jsme možnost vyzkoušet nové fólie na českém trhu od dodavatele TOPALL. Po otestování jsme se rozhodli s fóliemi udělat projekt i pro vás. Budeme vyrábět polep na sklenice nebo kelímky. K dispozici jsme měli fólie měnící s v závislosti na teplotě.
shlédnuto: 378x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.