VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vyřezávané přání z lásky

Tak už je před námi máj lásky čas a to neplatí pouze pro 1. květen, ale také pro 13. květen, kdy mají svátek všechny naše nejmilovanější maminky. Chcete udělat radost mamince nebo komukoliv jinému na 1. máje? S tímto přáníčkem jim určitě uděláte radost a navíc je přáníčko opravdu jednoduché, takže ho zvládne každý! :)

Vyřezávané valentýnské přání

Na tento projekt jsme použili univerzální držák per, který všem vřele doporučuji! Do tohoto držáku si můžete vložit jakoukoli svoji tužku, propisku, centrofix nebo flitrové pero, které koupíte v každém papírnictví

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Vyřezávané přání z lásky

Postup:

Tento podrobný návod je vytvořen pro řezací plotry Brother ScanNCut, které mají vestavěný scanner.

Na tento projekt budete potřebovat pouze univerzální držák per, oboustranný barevný papír a kovovou špachtli, kterou použijete na odstranění přebytečného papíru z řezací podložky.

Příprava materiálu Oboustranný papír

Šablonu přání si stáhněte na flash disk a ten vložte do plotru. Oboustranný barevný papír přilepte na řezací podložku dospodu tou stranou, která chcete, aby byla uvnitř přání. My budeme mít přání uvnitř červené a vně bílé.

Příprava plotru

Nejlepší je nejprve na přání nakreslit to co potřebujeme a poté teprve řezat, takže jsme si do univerzálního držáku vložili centrofix a správně nastavili výšku centrofixu a pořádně ho v držáku utáhli. Poté už jsme spustili kreslení.

Nachystané přání Nastavení výšky pera Správně nastavené pero Správně připevněný držák
Naskenovaný podklad na přání Nejprve nápis napište Hotový nápis

Na přání už máme napsané věnování, teď už jen spustíme řezání. Šablona je tvořena tím způsobem, že má v sobě jak nápis, který se pouze nakreslí, tak i řez. Není potřeba šablonu měnit, ani vytahovat řezací podložku, pouze stačí vyměnit držák na kreslení za držák na řezání a spustit řezání. Jakmile se přání dořízne, odlepte ho z řezací podložky a kovovou špachtlí odstraňte přebytečné zbytky papíru.

Vyřezání přání Vyřezané přání Odstranění přebytečných zbytků z podložky

Tak a máte hotovo! Přání je opravdu jednoduché a vytváří krásný dojem. Určitě obdarovaného potěší vaše originalita! :)

Hotové přání Hotové přání - detail Hotové přání - detail Hotové přání


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Software na prohlížení výšivek
Software na prohlížení výšivek
Chcete si stáhnout výšivku a vidět její náhled, ale nemáte na to Software? S touto vychytávkou uvidíte ihned náhled všech stažených výšivek!
shlédnuto: 4744x,
komentářů: 14

Dárková krabička
Dárková krabička
Vytvořili jsme pro vás návod na krásné a jednoduché dárkové krabičky, do kterých schováte nejedno překvapení! :)
shlédnuto: 2492x,
komentářů: 0

Nový software pro řezací plotry Brother
Nový software pro řezací plotry Brother
Všimli jste si, že vyšel nový software pro úpravu řezacích šablon od Brother ScanNCut? V tomto návodu vám ukážeme postup jak ho nainstalovat.
shlédnuto: 4799x,
komentářů: 0

Velikonoční košíček
Velikonoční košíček
Nevíte co dát koledníkům na Velikonoce, abyste byli originální? Vyrobte si s pomocí našeho návodu krásné košíčky, které můžete naplnit vajíčky nebo sladkostmi!
shlédnuto: 2438x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.