VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Chlapecké trenýrky

Chcete svému synovi či vnukovi udělat radost? Ušijte mu krásné barevné trenýrky s jeho oblíbeným vzorem a uvidíte, že bude nadšený.

Chlapecké trenýrky

Postup:

Na chlapecké trenýrky si nachystejte gumu širokou nejméně 3 cm, látku podle délky nohavic (my jsme použili cca 30 cm) - možná vám budou stačit zbytky látek, spotřeba je opravdu celkem malá. Pak je dobré mít trenýrky, podle kterých budete šít ty své abyste trefili velikost. Trenýrky můžete ušít na běžném šicím stroji, ale s overlockem bude steh pružnější, pevnější a trenýrky nebudou praskat ve švech :).

Připravte si materiál

Trenýrky si složte napůl a okraj přichystané látky přehněte na šířku složených trenýrek. Trenýrky si na látku obkreslete s přídavky na švy a na zahnutí nohavic (cca 2 cm). Poté zadní díl ustřihněte.

Trenýrky složte napůl Trenýrky složte napůl Ustřihněte zadní díl Ustřihněte zadní díl

Přední díl se skládá ze 4 částí - levá nohavička, pravá nohavička a 2x středový díl na rozkrok (tento díl je našitý ve dvou vrstvách, aby byl pevnější).

Nastříhané části na přední díl 2. části středového dílu na rozkrok.

Všechny tyto části si nastříhejte (nezapomeňte na přídavek na šev a na zahnutí nohavic cca 2 cm) podle trenýrek, které jste použili jako předlohu viz. fotky níže.

Nastříhejte si 4 části na přední díl Nastříhejte si 4 části na přední díl Nastříhejte si 4 části na přední díl Nastříhejte si 4 části na přední díl
Nastříhejte si 4 části na přední díl Nastříhejte si 4 části na přední díl Nastříhejte si 4 části na přední díl

Středový díl má na spodní straně uprostřed záševek, aby se rozkrok vytvaroval. Záševky sešijte lícem k sobě na obou dílech overlockem nebo entlovacím stehem.

2. části středového dílu na rozkrok. Sešití středového dílu Sešité oba středové díly na rokrok

Oba díly potom složte rubem k sobě a přišpendlete ke zbytku přední části (levá a pravá nohavička). Švy sešijte overlockem. Švy můžete ozdobně prošít coverlockem Brother CV3550 s použitím horem krycího stehu.

Všechny 4 části předního dílu Přední části si sešpendlete Přední části si sešpendlete Přední části si sešpendlete
Přední části si sešpendlete Přední části si sešpendlete Přední části si sešpendlete Přední díl sešijte overlockem
Přední díl prošijte coverlockovým horem krycím stehem Přední díl prošijte coverlockovým horem krycím stehem Přední díl prošijte coverlockovým horem krycím stehem Přední díl prošijte coverlockovým horem krycím stehem

Kompletní přední díl a zadní díl složte lícem k sobě a sešijte overlockovým stehem, trenýrky poté obraťte a švy prošijte coverlockovým horem krycím stehem.

Přední a zadní díl složte lícem k sobě a sešijte Přední a zadní díl složte lícem k sobě a sešijte Trenýrky obraťte a prošijte coverlockovým stehem Trenýrky obraťte a prošijte coverlockovým stehem

Spodní díl nohavic zahněte cca 2 cm a zapravte opět coverlockovým (prádlovým) stehem s volným ramenem.

Spodní díl nohavic zahněte a zapravte Naměřte si gumu

Gumu si naměřte podle obvodu pasu a všijte coverlockovým (prádlovým) stehem, nezapomeňte gumu v průběhu šití napínat.

Gumu si sešijte Gumu si přišpendlete k trenýrkám Gumu si přišpendlete k trenýrkám Gumu všijte coverlockovým stehem

Tak a máte hotovo! Trenýrky jsou na světě. U nás jsou trenýrky pro zapáleného hasiče a byl z nich opravdu nadšený :)



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Dlouhá sukně s rozparkem
Dlouhá sukně s rozparkem
Chcete na léto elegantní a šik sukni, která se bude hodit na každou příležitost? S pomocí našeho návodu ji budete mít ušitou co by dup
shlédnuto: 2512x,
komentářů: 0

Vyřezávané přání z lásky
Vyřezávané přání z lásky
Hrajete Minecraft a máte rádi svoji mámu? Tímhle přáníčkem bude přesně vědět, že je od vás a určitě ji uděláte radost.
shlédnuto: 2822x,
komentářů: 0

Software na prohlížení výšivek
Software na prohlížení výšivek
Chcete si stáhnout výšivku a vidět její náhled, ale nemáte na to Software? S touto vychytávkou uvidíte ihned náhled všech stažených výšivek!
shlédnuto: 4732x,
komentářů: 14

Dárková krabička
Dárková krabička
Vytvořili jsme pro vás návod na krásné a jednoduché dárkové krabičky, do kterých schováte nejedno překvapení! :)
shlédnuto: 2486x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.