VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Jak přenést výšivku do vyšívacího stroje Janome 350 E

Protože některé dotazy a nejasnosti se častěji opakují, budeme postupně publikovat rady jak na to. Protože každý někdy začíná a určitě má člověk z koupeného vyšíváku mnohem větší radost, když mu ji nekazí technické problémy :)

Vyšívací stroje Janome - vložení výšivky do stroje.

Tentokrát se budeme věnovat stroji Janome 350 E, ale možná bude postup stejný i pro další modely - pokud ano, prosím dopište to do komentářů! Díky :)

Jak přenést výšivku do vyšívacího stroje Janome 350 E

Formát výšivek pro stroje Janome je .JEF. Výšivku tedy musíte mít zkonvertovanou do tohoto formátu a ve složce stažené z našeho webu je také třeba tyhle soubory najít. Názvy souborů s výšivkami by neměly obsahovat diakritiku (háčky a čárky).

POZOR: Stroje mají problém číst výšivky, které mají rozměry větší než je maximální velikost rámečku. Stroj také nezpracuje výšivku, která má více než 67000 stehů. To je jeho maximum.

Přenášení přes USB flash disk:

- na přenášení výšivek doporučujeme používat USB flash disky s co možná nejmenší kapacitou - velikostí diskového prostoru. Flash disk před použitím pro přenášení výšivek pokud možno zformátujte nebo použijte nový. Pokud nemáte možnost toto udělat, alespoň z flash disku vymažte veškerá data.

Vložte prázdný flash disk do zapnutého vyšívacího stroje. Stroj flash disk načte a vytvoří na něm složky určené pro nahrávání výšivek.

U Janome 350 E je to /EmbF5/MyDesign - do této složky nakopírujte v počítači soubory JEF výšivek, které chcete vyšívat. Nepoužívejte prosím žádné další složky, soubory s výšivkami vkládejte pouze sem.

POZOR: čím více výšivek budete na flash disku mít, tím déle bude stroj USB flash disk načítat. Může dojít i k tomu, že stroj takzvaně "zamrzne". V tom okamžiku můžete buď stroj vypnout a flash disk odpojit a promazat, nebo počkat - načítání flash disku s velkým počtem výšivek může trvat i půl hodiny. Konkrétní délka načítání závisí na počtu a celkové velikosti uložených souborů.

Další způsob, jak do stroje Janome 350 E výšivku dostat, je přenášet ji přes vyšívací kartu. Ta je stejná jako v Janome 9700 a tomuto způsobu se budeme věnovat zase někdy příště, protože chystáme sadu pro přenos výšivek do strojů Janome přes kartu.

Piště nám do vzkazů dotazy a podněty

Krásný den
Lenka

Vyšívací stroj Janome 350 E

Klíčová slova:

návod, projekt, vyšívací stroj

Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Dětská knížka
Dětská knížka
celý říjen jsme zveřejňovali výšivky zvířátek, konečně vám ukážeme co z toho jde ušít :)
shlédnuto: 8054x,
komentářů: 0

Adventní kalendář
Adventní kalendář
Ušijte dětem adventní kalendář. Máme pro vás výšivek s vánočními motivy na každou kapsičku adventního kalendáře. Stačí jen naplnit a pověsit.
shlédnuto: 18085x,
komentářů: 17

Jak vyšívat na trička
Jak vyšívat na trička
na trička vyšíváme asi skoro všichni. Pojďme si o tom povědět víc.
shlédnuto: 19448x,
komentářů: 8

Pexeso
Pexeso
Už je pomalu čas šít vánoční dárky :) Šité a vyšité pexeso pro děti, dá se ušít i z látkových tištěných bloků.
shlédnuto: 6672x,
komentářů: 5






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.