VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Krajkové naušnice

Možná se vám to už taky stalo - potřebujete na důležitou událost vypadat fakt dobře. Skříň prázdná (bo to co tam je má už nějaký čas jinou velikost než já ;), holt nezbylo než vyrazit na nákupy. Koupila jsem si úžasný tyrkysový svetr a k němu i šátek. Ale pořád ještě tomu něco chybělo. Třešnička na dort. Tyrkysové naušnice. Naštěstí mám doma mezi tou haldou nití i jednu tyrkysovou, takže jsem sedla k počítači a vznikly tyhle naušnice. Dokonce na "první dobrou" :)

Krajkové naušnice

Tentokrát je mám i na Fleru a v různých odstínech, vy si můžete udělat barvu přesně podle sebe :) Zkoušela jsem i další vzory, snad se vám budou líbit. Některé vzory si můžete stáhnout i v souboru 4 naušnic nachystané pro rámeček 10x10 tak, aby byly rovnou převrácené a na uších byly souměrné.

Použité výšivky

Náušnice lístek sada
Náušnice 2 sada
Náušnice - lístek
Náušnice hranaté
Náušnice - houslový klíč
Náušnice ve tvaru srdce

Postup:

Vyšívání krajek tu už bylo několikrát popsané - články najdete tady: vyšívání krajek. Takže já jenom v rychlosti připomenu - potřebujete rozpustnou folii pro vyšívání - gramáž aspoň 60, lépe 80 mikronů. Pokud máte stroj šicí i vyšívací a máte dvě cívková pouzdra, dejte na krajky to šicí, které míň utahuje, nit nebude tak namáhat podkladový materiál a výšivka neujede.

Náušnice suším na utěrce položené na rovině, aby se nezkroutily namočte do vody, folie se rozpustí

Spodní nit je třeba dát ve stejné barvě jako horní, šila jsem naušnice i stříbrné, pak jsem dávala spodní nit světle šedou a vypadalo to moc hezky. Když je vyšito, krajku z folie opatrně vytrhněte nebo vystřihněte, namočte opatrně do trochy vody (folie rovnou krajku zaškrobí, takže ani není potřeba přidávat škrob). Nechte to ve vodě asi 5 - 10 minut, aby se folie stihla rozpustit a pak dejte uschnout. Dávám to na utěrku, krajku do utěrky mírně vmáčknu, tím se většina vody vsaje do utěrky a krajka se vyrovná, pak už se vám při schnutí tak nezkřiví. Nakonec přes další utěrku nebo kapesník opatrně vyžehlím.

Náušnice Krajkové náušnice Náušnice Náušnice ve tvaru houslových klíčů

Po mnoha platných i neplatných pokusech vznikly k letním mušlím další čtyři tvary. Byl to boj, ale když už jsou hotové, zkusila jsem s nimi vyrazit na Fler :) Stačí, když dáte vyhledat Krajkové naušnice. Dokonce se už nějaké prodaly :)

Náušnice Krajkové náušnice Srdíčkové náušnice Náušnice

Nejlepší na tom je, že si je můžete udělat ve svém odstínu přesně na míru!

Barevné varianty Ve všech barvách

Krásný den
Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Vaše fotografie k projektu



Další nápady, návody, projekty:

Podkafíčka
Podkafíčka
Pojďte si odpočinout u kafe a krásných podkafíček
shlédnuto: 5824x,
komentářů: 8

Deník s heslem
Deník s heslem
Přeje si vaše pubertální dcera taky Deník s heslem jako má Barbie? Ušijte jí ho!
shlédnuto: 5689x,
komentářů: 0

Sáčky na dárky
Sáčky na dárky
můžete je použít jako vánoční dekoraci nebo do nich zabalit drobnosti
shlédnuto: 5695x,
komentářů: 6

Anděl
Anděl
Rychlá a jednoduchá vánoční dekorace. Můžete sloužit jako ozdoba na vánoční stromeček nebo jako anděl pro štěstí, který bude stát na stole.
shlédnuto: 6634x,
komentářů: 2






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.