VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Mezipodložky - řežte levně

Provoz a používání řezacích plotrů zlevňuje! Chcete vyřezávat a netrápit se opotřebením řezacích podložek? Máme pro vás řešení!

Mezipodložky - řežte levně

Odpovědí na vaše problémy jsou mezipodložky. Firma Brother již se vstupem plotrů ScanNCut na trh vytvořila extrémně lepivé mezipodložky pro řezání látky.

My v NEJ Šicí stroje jsme pro vás rozšířili portfolio mezipodložek o nízko, středně a silně lepivou mezipodložku. Podložky jsou jemně tónované - je to proto, abyste na první pohled viděli, kterou mezipodložku právě používáte.

Varianty nových mezipodložek:

• NSS 10: nízko lepící mezipodložka (zelené podbarvení) - jemné materiály, papíry
• NSS 20: středně lepící mezipodložka (modré podbarvení) - fólie, voskované, hlazené papíry
• NSS 30: silně lepící mezipodložka (červené podbarvení) - látky, pružné materiály

Použití:

Tyto mezipodložky se dají použít jak u obou plotrů Brother ScanNCut, tak pro plotry Silhouette.

Postup:

Nachystejte si čistou a dobře lepící originální podložku pro váš řezací plotr. Na ni nalepte mezipodložku přesně na vyznačenou řezací plochu lesklou folií dolů a papírem s potiskem směrem nahoru. Podložku přilepte přesně a dobře ji uhlaďte.

Nachystejte si čistou a dobře lepící originální podložku pro váš řezací plotr. Na ni nalepte mezipodložku přesně na vyznačenou řezací plochu lesklou folií dolů a papírem s potiskem směrem nahoru Podložku přilepte přesně a dobře ji uhlaďte.

Nyní můžete sundat krycí papír a dále můžete mezipodložku přikrývat již krycím fólií, kterou máte ke svojí originální podložce. Doporučujeme podložku neodlepovat a nechat ji na originální podložce až do doby, kdy bude znečištěná a vy ji budete chtít vyměnit. Nejlepší je mít víc originálních podložek a na každé z nich mít nalepenou jinou úroveň lepivosti mezipodložky.

Nyní můžete sundat krycí papír dále můžete mezipodložku přikrývat již krycím fólií, kterou máte ke svojí originální podložce Nejlepší je mít víc originálních podložek a na každé z nich mít nalepenou jinou úroveň lepivosti mezipodložky.

U nových plotrů Brother ScanNCut řady SDX je potřeba zakoupit k mezipodložce i kalibrační proužek, který vyrovnává rozdíl mezi výškou originální podložky a mezipodložky. Zde si můžete přečíst návod, jak správně kalibrační proužek nalepit a používat.

Při použití mezipodložky nevadí, když budete mít nůž o něco málo hlouběji, než vyžaduje váš materiál, protože když ji proříznete, stále ještě nepoškodíte originální podložku a mezipodložku můžete vyměnit za velice dostupnou cenu. Už se nemusíte bát řezat :)

Varianty mezipodložek:

NSS 10: nízko lepící (zelené podbarvení) - jemné materiály, papíry

Nízko lepící mezipodložka NSS 10 NSS 10: nízko lepící (zelené podbarvení) - jemné materiály, papíry NSS 10: nízko lepící (zelené podbarvení) - jemné materiály, papíry

NSS 20: středně lepící (modré podbarvení) - fólie, voskované, hlazené papíry

Středně lepící mezipodložka NSS 20 NSS 20: středně lepící (modré podbarvení) - fólie, voskované, hlazené papíry NSS 20: středně lepící (modré podbarvení) - fólie, voskované, hlazené papíry

NSS 30: silně lepící (červené podbarvení) - látky, pružné materiály - bude dostupná v únoru

Silně lepící mezipodložka NSS 30

Lepivost jednotlivých materiálů před přilepením vždy vyzkoušejte na malém vzorku!

POZOR: pokud máte řezací plotr nové řady SDX, přečtěte si před použitím mezipodložky ještě návod na kalibrační proužek

Přejeme Vám krásné (a levné) řezání

Krásný den
Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Krabičky na dárečky
Krabičky na dárečky
vyřežte si během chvilky krabičky na malé dárečky, ozdůbky na stromeček nebo dekoraci do okna
shlédnuto: 10345x,
komentářů: 11

Přáníčka - šablonky na foukací fixy
Přáníčka - šablonky na foukací fixy
Řezání papíru - papírová přáníčka, šablonky pro foukání fixami
shlédnuto: 6539x,
komentářů: 0

Obal na nůžky
Obal na nůžky
Šitá kapsička, ve které budou vaše nůžky jako v bavlnce.
shlédnuto: 2558x,
komentářů: 1

Univerzální kružítko
Univerzální kružítko
tento aparát pro šití do kruhu je určený pro všechny stroje
shlédnuto: 10513x,
komentářů: 6






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.