VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Pozvánky na narozeniny pro holky

Chystáte pro svoji holčičku narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné princeznovské pozvánky, které by se ji líbily? V tomto návodu najdete spoustu pohádkových šablon přesně pro tuto příležitost!

Pozvánky na narozeniny pro holky

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Pozvánka - hrad
Vyřezávací šablona - Pozvánka - korunka
Vyřezávací šablona - Pozvánka - kočár
Vyřezávací šablona - Pozvánka - kočár 2
Vyřezávací šablona - Pozvánka - Kočár s koněm

Postup:

Na tuto pozvánku budete potřebovat barevné tvrdé papíry, vinylovou fólii, skalpel a přenášecí fólii.

Stáhněte si šablonu pozvánky na USB flash a ten vložte do plotru. Na podložku si přilepte tvrdý papír a do něj vyřežte 1. část pozvánky (kočár bez výřezů). Po dořezání podkladu ho opatrně odlepte od podložky. Pokud pozvánku řežete na řezacím plotru řady CM nastavte si správnou hloubku i přítlak nože - před řezáním doporučuji vyzkoušet test na okraji řezaného materiálu. My jsme pozvánky řezali na plotru Brother ScanNCut SDX 1200, který má automatické nože a hloubku řezu i přítlak nože si určuje sám.

Na podložku si připevněte barevný papír Zkontrolujte, zda šablona správně leží na barevném papíru Řezání šablony Vyřezaná šablona

Nyní si na podložku nalepte vinylovou fólii a u řezacího plotru řady SDX si v nastavení nastavte "HALF CUT" (poloviční řez) na "ON" a poté spusťte řezání. Pokud byste nenastavili poloviční řez, řezací plotr by automaticky rozpoznal výšku materiálu a prořízl horní i spodní vrstvu, ale u vinylových fólií se řeže pouze horní vrstva a celý vzor tak poté drží na spodní papírové vrstvě.

Na podložku připevněte vinylovou fólii Zkontrolujte, zda šablona správně leží na vinylové fólii Stiskněte tlačítko nastavení Zapněte poloviční řez
Spusťte řezání

Po dořezání kočáru podložku vytáhněte z plotru a skalpelem z kočáru odstraňte všechen přebytečný materiál.

Skalpelem vyloupejte přebytečný materiál Skalpelem vyloupejte přebytečný materiál Druhá část šablony je hotová

Nyní si ustřihněte potřebnou velikost přenosové fólie a kočár fólií přelepte. Kočár s přenosovou fólií otočte lepící stranou nahoru a dovnitř vlepte vytištěnou (nebo ručně psanou) pozvánku s termínem a místem konání oslavy a samozřejmě nezapomeňte na jméno oslavence! :).

Nachystejte si přenosovou fólii Fólii přelepte přes kočár Otočte fólii lepivou stranou nahoru Do kočáru vlepte přání

Kočár s přáním přeneste na podklad z barevného papíru a přilepte je k sobě. Přenosovou fólii opatrně odstraňte a je hotovo! Pokud přenosová fólie není nijak poškozena, můžete ji schovat a použít ji i opakovaně.

Přeneste kočár nad první část šablony Opatrně odstraňte přenosovou fólii Hotové přání

Narozeninová pozvánka je na světě a vaše princeznička bude určitě nadmíru spokojená a všechny kamarádky ji budou závidět! Vytvořit si můžete i jinou pohádkovou pozvánku, všechny šablony naleznete v tomto návodu.

Hotová přání Hotová přání Hotová přání Hotová přání
Hotová přání Hotová přání Hotová přání

TIP: všechny tyto šablony můžete využít i jako originální přáníčko pro malé i velké princezny :)



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Látková taška
Látková taška
Chystáte se na nákup a nemáte žádnou pořádnou a prostornou tašku? Ukážeme vám, jak si jednu takovou (nebo i mnohem více :)) vytvořit.
shlédnuto: 3481x,
komentářů: 0

Motýlí věnec
Motýlí věnec
Pojďte si s námi vytvořit pestrý jarní věnec na dveře. Probarví vaši domácnost a zlepší vám náladu!
shlédnuto: 1503x,
komentářů: 0

Motýlí závěsná dekorace
Motýlí závěsná dekorace
Venku krásně svítí sluníčko a hlásí, že je tady jaro! Vytvořte si barevnou motýlí dekoraci podle našeho návodu!
shlédnuto: 2017x,
komentářů: 0

Velikonoční látkový zajíček
Velikonoční látkový zajíček
Na zahradě už pomalu najdete vykvetlý zlatý déšť a kočičky tak šup s nimi do vázy! A k tomu si s námi můžete vytvořit povedeného a hravého Velikonočního zajíčka!
shlédnuto: 3359x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.