VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Tulipány - jarní dekorace

Voláme sluníčko haló, haló, kytek je na světě málo!
Taky už je vám nadobro zima z toho zamračeného zimního počasí a říkáte si, že by to chtělo nějakou jarní dekoraci na okno? Tulipány v zahradě sotva vystrkují růžky, pojďme si tedy nějaké ušít :)

Šité tulipánky

Rádi vám ukazujeme jak se dají věci s vyšívákem šít rychleji, ale sešít dvě látky k sobě ve tvaru tulipánku určitě všichni zvládnete i s obyčejným strojem! :) Přinejhorším v ruce! Tak jdeme na to:

Použité výšivky

Tulipán - sešití tvaru pro vycpání

Postup:

V programu Stitch Era Universal jsme pro vás vytvořili úplně jednoduchou výšivku – tvar tulipánu. Dole je otevřený, protože budeme takto látku sešívat a obracet do lícu.

V programu Stitch Era Universal jsme pro vás vytvořili úplně jednoduchou výšivku – tvar tulipánu Výšivka na obrazovce stroje

Do rámečku upneme látku ve dvou vrstvách lícem k sobě. Není potřeba podkládat podkladovým materiálem, protože nebudeme šít žádnou složitou výšivku, která by se stahovala a byla potřeba zpevňovat. Vyšívací vzor látku sešije k sobě a dole nechá díru na obracení.

Do rámečku upneme látku ve dvou vrstvách lícem k sobě. Není potřeba podkládat podkladovým materiálem, protože nebudeme šít žádnou složitou výšivku Dole je otevřený, protože budeme takto látku sešívat a obracet do lícu.

Nachystáme si různé barvy látek na kytku a všechny necháte v rámečku ve stroji sešít. Můžete je podložit vatelínem (zkoušela jsem na žluté látce), ale potom se to hůř obrací.

Nachystáme si různé barvy látek na kytku a všechny necháte v rámečku ve stroji sešít. Můžete je podložit vatelínem (zkoušela jsem na žluté látce), ale potom se to hůř obrací.

Sešité tulipánky obstřihneme - nezapomeňte nastřihnout rohy, obrátíme do lícu a naplníme vatelínem. Do otvoru zastrčíme špejli a otvor stáhneme nití a přichytneme několika stehy.

Sešité tulipánky obstřihneme - nezapomeňte nastřihnout rohy obrátíme do lícu aplníme vatelínem. Do otvoru zastrčíme špejli a otvor stáhneme nití a přichytneme několika stehy.

Ze zelené látky si natrháme pruhy asi 1 cm široké a 20cm dlouhé. Trháme proto, aby byly okraje roztřepené. Takto vytvořené stužky zavážeme kytičce u krku na mašličku :) ... zároveň se tím zakryje šev.

Ze zelené látky si natrháme pruhy asi 1 cm široké a 20cm dlouhé. Takto vytvořené stužky zavážeme kytičce u krku na mašličku :) A můžeme kytičky zapíchat do květináčů nebo do misky s obilím.

A můžeme kytičky zapíchat do květináčů nebo do misky s obilím. My jsme ještě nestihli zasít velikonoční osení, takže jsme si pomohli jinak. Do květináče jsme dali hlínu a umělou trávu (barvené lýko) a zapíchali jsme tulipánky.

Do květináče jsme dali hlínu a umělou trávu (barvené lýko) a zapíchali jsme tulipánky. Jarní dekorace Jarní šitá dekorace Najdete co bude příště?

PS: Kdo přijde na to co bude příště? :) ... Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Vaše fotografie k projektu



Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční tašky na koledu
Velikonoční tašky na koledu
Naučíme vás vyšívat aplikace, které můžete použít buď na tašku nebo na cokoliv jiného. Velikonoční dekorace a návody nám pomáhají vzpomenout na krásné velikonoční časy.
shlédnuto: 11133x,
komentářů: 12

Zástěrka
Zástěrka
Návod jak snadno a rychle ušít a vyšít zástěrku pro malé kuchařky.
shlédnuto: 6332x,
komentářů: 2

Polštářek s vůní levandule
Polštářek s vůní levandule
Látka s potiskem levandulí v kombinaci s výšivkou. Návod jak ušít oboustranný polštář se zipem. Využití patchwork návodu v kombinaci s výšivkou.
shlédnuto: 11937x,
komentářů: 28

Kabelka pompadůrka
Kabelka pompadůrka
plesová sezóna je v plném proudu, pojďme si ušít něco k šatům
shlédnuto: 9318x,
komentářů: 5






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.