VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vánoční hvězda

Taky v obchodech pokukujete po dekoračních Vánočních hvězdách, ale nechcete za ně vyhodit spoustu peněz? Teď už ani nemusíte! Připravili jsme si pro vás návod na plastickou Vánoční hvězdu, kterých si můžete vyrobit tolik, kolik jen budete chtít!

Vánoční hvězda

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Vánoční 3D hvězda

Postup:

Na Vánoční hvězdu budete potřebovat tvrdý papír (velikost nechám na vás - pokud si šablonu zvětšíte, můžete si udělat cípy hvězdy přes celou A3, jinak je šablona vytvořená na formát A4), tavnou pistoli nebo lepidlo, pauzovací papír, obyčejný LED světelný provaz (dá se pořídit za cca 50 kč) a řezací plotr.

Nachystejte si materiál

Šablonu hvězdy si v plotru načtěte, umístěte na papír a spusťte řezání. Jakmile se cípy dořežou, opatrně je odlepte z podložky a odstraňte i všechny přebytečné zbytky tvrdého papíru. V plotru si načtěte druhou šablonu okének, na podložku přilepte pauzovací papír a opět spusťte řezání.

Šablonu si v plotru vyvolejte Řezání hvězdy Vyřezané díly odlepte z podložky Na podložku připevněte pauzovací papír
Vyvolejte druhou část šablony Upravte přítlak a spusťte řezání Díly odlepte z podložky

Vyřezané okénko z pauzovacího papíru přilepte na zadní stranu cípu tak, aby překrylo malé vyřezané hvězdičky.

Díly máte kompletně vyřezané Trojúhelníky z pauzovacího papíru přilepte do cípu hvězdy

Jakmile máte vlepená všechna okénka do cípů hvězdy, ohněte hranu cípu nad malými hvězdičkami směrem ven a zbytek hran ohněte dovnitř viz. foto.

Cíp s přilepeným pauzovacím papírem Hrany cípu přehněte Hrany cípu přehněte

Jednotlivé cípy slepte k sobě boční hranou a vytvoří se vám tak pět částí hvězdy. Dvě části vždy přiložte k sobě a slepte podle fotek níže. Jakmile budete mít slepené 4 části hvězdy, vložte dovnitř LED provaz a poté přilepte poslední část hvězdy.

Cíp slepte v boční části Cíp slepte v boční části Hotové cípy Cípy přilepte postupně k sobě, dokud nevznikne hvězda
Cípy přilepte postupně k sobě, dokud nevznikne hvězda Cípy přilepte postupně k sobě, dokud nevznikne hvězda Cípy přilepte postupně k sobě, dokud nevznikne hvězda Cípy přilepte postupně k sobě, dokud nevznikne hvězda
Před přilepením posledního cípu dovnitř vložte světýlka Před přilepením posledního cípu dovnitř vložte světýlka Přilepte i poslední cíp Přilepte i poslední cíp

Uff a hvězda je kompletní. Určitě vám to dalo zabrat stejně jako mě, ale nebojte se, podruhé už vám to půjde jedna radost. Hvězdy můžete udělat v mnoha barevných kombinacích a můžete si z nich udělat v menším provedení i ozdoby na stromeček.

Hotová hvězda Hotová hvězda Hotová hvězda Hotová hvězda


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Vyřezávaný obal - na svíčku, vázu aneb co jsme řezali v televizi
Vyřezávaný obal - na svíčku, vázu aneb co jsme řezali v televizi
Ozdobte si svíčku - tentokrát nám s tím pomůže i Petr Rychlý v Loskutákovi
shlédnuto: 1752x,
komentářů: 0

Halloweenská lampa
Halloweenská lampa
Pojďte si s námi vytvořit světelnou Halloweenskou dekoraci, abyste si mohli vyzdobit dům a nemuseli si do obývacího pokoje stěhovat vyřezávanou dýni! :)
shlédnuto: 2219x,
komentářů: 0

Hallowenský kostým - kostra
Hallowenský kostým - kostra
Chystáte se na Halloweenskou párty, maškarní ples vy nebo vaše děti a nemáte žádný kostým a už nemáte čas něco shánět? Vytvořte si s pomocí našeho projektu rychlý převlek!
shlédnuto: 1863x,
komentářů: 0

Liška z filcu
Liška z filcu
Pojďte si s námi vytvořit lištičku z filcu v podzimních barvách, která může být krásnou podzimní dekorací!
shlédnuto: 3946x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.