VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Halloweenská lampa

Pomalu se blíží Dušičky a Halloween, pro který jsou typické vyřezávané dýně, duchové, černé kočky, netopýři a vše, tak trochu strašidelnější v barvách černé a oranžové. Abyste si mohli vyzdobit dům a nemuseli si do obývacího pokoje stěhovat vyřezávanou dýni :), připravili jsme si pro vás návod na lampičku s všemi tyto prvky, kterou si můžete doma vytvořit.

Halloweenská lampa

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Strašidelné dýně
Vyřezávací šablona - Netopýři
Vyřezávací šablona - Klobouk čarodějnice
Vyřezávací šablona - Strašidlo
Vyřezávací šablona - Pavouk
Vyřezávací šablona - Strašidelný dům
Vyřezávací šablona - Strom
Vyřezávací šablona - Duchové
Vyřezávací šablona - Kočka
Vyřezávací šablona - Hrob

Postup:

Na tvorbu lampičky budete potřebovat lahev nebo zavařovačku, přírodní provázek, tavící pistol, černou samolepící – vinylovou fólii, přenášecí fólii, zbytky barevných papírů a LED světýlka nebo do zavařovačky vám postačí svíčka.

Na podložku si přilepte samolepící vinylovou fólii a na plochu si vyvolejte šablony, které si chcete na lahev nalepit - my jsme si lahev polepili strašidelným stromem, domem a použili jsme i netopýry, hroby a strašidelnou kočku. Samolepicí fólie se skládá ze dvou vrstev, horní je lepivá a spodní je papírová – krycí vrstva, která zůstává vcelku a neprořezává se. Z toho důvodu, pokud řežete na plotru řady SDX, musíte v plotru nastavit poloviční řez – half cut, aby spodní vrstva zůstala zachována. Plotr má nůž, který měří výšku automaticky a pokud byste poloviční řez nenastavili, prořezal by tak obě vrstvy najednou. Jakmile máte vše nastavené, spusťte řezání.

Na podložku přilepte vinylovou fólii Naskenujte si podklad Zapněte v plotru řady SDX poloviční řez Spusťte řezání

Hákem nebo skalpelem odstraňte všechny přebytečné kousky fólie a šablonu překryjte přenosovou fólií. Šablonu odlepte z podložky, sundejte spodní krycí vrstvu a přeneste ji na lahev. Jakmile máte šablonu na lahvi umístěnou, sundejte přenosovou fólii.

Odstraňte zbytky materiálů špachtlí Přes fólii přeneste přenosovou fólii Přes fólii přeneste přenosovou fólii Šablony si přichystejte
Odstraňte papírový podklad Šablonu přeneste na lahev a odstraňte přenosovou fólii Šablonu přeneste na lahev a odstraňte přenosovou fólii Šablonu přeneste na lahev a odstraňte přenosovou fólii

Nyní si na podložku přilepte různé zbytky barevných papírů a v plotru si vyvolejte šablony dýní a netopýrů, podklad si naskenujte a šablony umístěte na barvu, v které je chcete vyřezat. Po dořezání dýně i netopýry odlepte z podložky kovovou špachtlí.

Papír si přilepte na podložku Řezání dýní Opatrně šablony odstraňte z podložky Papír si přilepte na podložku
Umístěte šablony Opatrně šablony odstraňte z podložky Opatrně šablony odstraňte z podložky

Lahev už je téměř hotová, už si jen nachystejte papírové dýně, netopýry a tavnou pistolí je přilepte na lahev. Tavnou pistoli ještě nevypínejte, ale vezměte si přírodní provázek a obmotávejte jej kolem hrdla lahve a zároveň ho přilepujte.

Přichystejte si provázek, tavnou pistoli a papírové dekorace Provázkem obmotejte hrdlo a papírové dekorace přilepte na lahev A je hotovo!

Dovnitř vložte LED světýlka a je hotovo. Zářivá podzimní dekorace je hotová a určitě vám projasní tyto pochmurné a studené dny!:)

Hotová lahev Hotová lahev Hotová lahev Hotová lahev
Hotová lahev Hotová lahev Hotová lahev Hotová lahev
Hotová lahev


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Hallowenský kostým - kostra
Hallowenský kostým - kostra
Chystáte se na Halloweenskou párty, maškarní ples vy nebo vaše děti a nemáte žádný kostým a už nemáte čas něco shánět? Vytvořte si s pomocí našeho projektu rychlý převlek!
shlédnuto: 1857x,
komentářů: 0

Liška z filcu
Liška z filcu
Pojďte si s námi vytvořit lištičku z filcu v podzimních barvách, která může být krásnou podzimní dekorací!
shlédnuto: 3938x,
komentářů: 0

Náušnice vyřezané z koženky
Náušnice vyřezané z koženky
Ozdobte se originálními náušnicemi z koženky, které si samy vyrobíte podle našeho projektu!
shlédnuto: 2145x,
komentářů: 0

Prošívané tepláčky
Prošívané tepláčky
Máte doma malého neposedu co ničí jedny tepláky za druhýma? Nekupujte stále nové, ale ušijte si je na míru podle našeho návodu.
shlédnuto: 1374x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.