VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Motýlí závěsná dekorace

Motýlí dekorace prozáří váš byt a vyrobit si ji můžete v libovolných barvách. Nechte se inspirovat k tvoření s vašimi dětmi a pusťte se do toho!

Motýlí závěsná dekorace

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Motýl 7
Vyřezávací šablona - Motýl 8
Vyřezávací šablona - Motýl 9
Vyřezávací šablona - Motýl 10
Vyřezávací šablona - Motýl 11

Postup:

Na závěsnou dekoraci si nachystejte barevné papíry, vlasec, korálky, kruh na upevnění závěsů (můžete si ho vyrobit např. z drátu), stuhu, jehlu a samozřejmě řezací plotr a špachtličku na odlepení motýlků z podložky.

Nachystejte si materiál

Na flash disk si stáhněte šablony motýlků a v plotru jednoho z motýlků vyvolejte. Po vyvolání motýlka budete mít v plotru možnost přidat na plochu i dalšího s pomocí tlačítka "Add", tímto způsobem zaplňte i zbytek plochy k vyřezání. Po poskládání všech motýlků na plochu raději podklad naskenujte, abyste měli jistotu, že se vám vše na podklad krásně vleze a spusťte řezání. POZOR! Při řezání na plotru řady Brother SDX a při použití mezipodložky a automatického nože, nezapomeňte na originální podložku nalepit i kalibrační proužek! V opačném případě si můžete mezipodložku proříznout.

Načtěte si řezací data Načtěte si řezací data z USB Na plochu si přidejte další šablonu motýlka Naskenujte si podklad
Podložku vložte do plotru Vyřezávaný materiál Vyřezaní motýlci

Po vyřezání motýlky z podložky opatrně sloupněte pomocí špachtličky a přebytečné kusy papíru vyhoďte. Stejným způsobem vyřežte i ostatní motýlky. Pokud máte papíry stejných rozměrů budete to mít mnohem jednodušší, stačí nalepit papír na stejné umístění na podložce a řezání spustit se stejnou šablonou.

Sloupněte přebytečné zbytky papíru Hotoví motýlci Motýlky sloupněte špachtličkou

Nachystejte si kruh na upevnění závěsů a ustřihněte si vlasec takové délky, jak dlouhý závěs chcete mít. Vlasec navažte na kruh. Jehlou propíchněte motýlka a navlékněte jej na vlasec, za motýlka navažte malý korálek a stejným způsobem postupujte i u dalších motýlků. Za posledního motýlka navažte korálek větší, aby se vlasec s motýlky zatížil. Stejným způsobem navažte i další závěsy po celé ploše kruhu.

Nachystejte si materiál na navazování motýlků Ustřihněte si vlasec Motýlka propíchněte jehlou Motýlka navažte na vlase
Za motýlku navažte korálek Motýlky navazujte za sebe Hotový jeden závěs Za kuličkou vlasec odstřihněte

Jakmile máte závěs kompletní, vezměte si stuhu a připevněte ji na kruh takovým způsobem, aby byl motýlkový závěs vyvážený a mohli jste ho tak krásně kdekoliv pověsit. Na náš motýlkový závěs jsme spotřebovali 2 metry stuhy, pokud chcete udělat na koncích např mašličky, doporučuji určitě použít alespoň 3,5 metru stuhy.

Navázaní motýlci Nachystejte si stuhu na zavěšení Navažte stuhu na kruh Navázaná stuha

Motýlkový závěs je velice jednoduchý a určitě ho zvládnete. Zavěsit ho poté můžete například do dětského pokoje a určitě není pouze pro holčičky! Závěs můžete udělat z jiných barev a můžete použít i jiné šablony k zavěšení. Určitě se nemusíte omezovat pouze na motýlky! :) Závěs můžete vytvořit i na různá roční období např. v zimě může být závěs plný vloček! :)

Kompletní motýlí závěs Hotový motýlí závěs Hotový motýlí závěs Hotový motýlí závěs
Hotový motýlí závěs Hotový motýlí závěs


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční látkový zajíček
Velikonoční látkový zajíček
Na zahradě už pomalu najdete vykvetlý zlatý déšť a kočičky tak šup s nimi do vázy! A k tomu si s námi můžete vytvořit povedeného a hravého Velikonočního zajíčka!
shlédnuto: 3371x,
komentářů: 0

Recenze Lada L90
Recenze Lada L90
Testování nového šicího a vyšívacího stroje Lada L90
shlédnuto: 4731x,
komentářů: 0

Použití termofólie - záplaty na kalhoty
Použití termofólie - záplaty na kalhoty
Máte doma malého raubíře, který má neustále díry na kalhotách? Poradíme Vám, jak kalhoty během chvíle opravit!
shlédnuto: 1789x,
komentářů: 0

Koženkové vyřezávané psaníčko
Koženkové vyřezávané psaníčko
Chcete vyrazit na ples nebo jinou událost a nemáte k šatům vhodné psaníčko? Ušijte si ho! V tomto návodu vám ukážeme jak na to.
shlédnuto: 2263x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.