VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Aplikace - loďka

Druhá ze serie aplikací - držela jsem se stejné barevnosti, možná z toho potom ušiju nějakou dětskou deku. Ale určitě některé půjdou dětem na trička - jednobarevná trička je prostě nebaví :)

Loďka - aplikace

Aplikace je zasevelikosti do 10x10 cm, aby je zvládl i rámeček stroje Brother NV 955. Výšivku můžete libovolně zvětšit nebo zmenšit. Pokud budete některou z aplikací šít, určitě nám pošlete fotky!

Použité výšivky

Loďka - aplikace

Postup:

Nachystejte si pět barevných látek a jednu podkladovou, na kterou budete vyšívat. Látku, na kterou budeme aplikaci šít, upněte do vyšívacího rámečku. Nezapomeňte na podkladovou textilii - na aplikace dávám trhací. Rámeček vložíme do stroje. Jako první je černá - je to vyznačovací steh, abyste věděli kam přikládat jednotlivé barvy látek. Barvu nitě můžete použít stejnou s podkladem, ale nebude ve finále vidět, takže je to vlastně jedno.

Nachystejte si pět barevných látek a jednu podkladovou Látku i s podkladovou trhací textilií dejte do rámečku Stroj vás krásně naviguje Vyznačovací steh kam přikládat látky

A jdeme přikládat látky. První hnědá na trup lodě. Přiložit látku (pokud máte měkčí, tak to lehce našpendlete), nechat ve stroji přišít, obstřihnout těsně kolem švu).

První látka je hnědá - trup lodě Přišijeme hnědou obstřihnem hnědou

Další barvičky - už to všichni umíme, takže jenom diktuju barvy:
žlutá:

přiložíme žlutou Přišijeme žlutou obstřihnem žlutou

Červená

přiložíme červenou obstřihnem červenou

Zelená

přiložíme zelenou Přišijeme zelenou obstřihnem zelenou

A poslední je azurový obláček. Pokud ho tam nechcete, můžete tuto barvu přeskočit a přejít na další nit.

přiložíme azurovou Přišijeme  azurovou obstřihnem azurovou

Máme všechno přišito a jdeme obšívat. Ještě než stroj začně obšívat, vyšije na trup lodě tři okýnka - barvu jsem vybrala světle hnědou, ale ve vzoru je nachystaná modrá.

Vyšijeme na trup lodě okýnka okýnka světle hnědou

Samotné obšití - první hnědá - obšije trup lodě a zároveň vyšije stěžeň. Potom pokračujeme ve stejném pořadí, jak jsme vkládali látky - žlutá, červená, zelená a azurová. Pokud jste obláček nešily, zase tu azurovou přeskočte.

obšijem hnědou a vyšijeme stěžeň obšijem žlutou obšijeme červenou obšijeme zelenou

A je hotovo :).

obšijeme azurovou aplikace loďky

Včera jsem měla radost, protože mi Mila poslala fotečky slunečníku, který jsem šila ve čtvrtek - použila pruhované látky a jenom jednu barvu nitě a vypadá to moc krásně, tak se skočte kouknout a hlavně mi taky pošlete vaše barevné kombinace!

Krásný den a zase ve čtvrtek se budu těšit
Lenka



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Aplikace - slunečník
Aplikace - slunečník
první ze serie letních aplikací
shlédnuto: 4516x,
komentářů: 2

Rychlá peněženka
Rychlá peněženka
taky na dovolené přehrabujete v jedné peněžence tři různé měny. Ještě si stihnete ušít na každou měnu jinou peněženku.
shlédnuto: 8494x,
komentářů: 2

Letní rychlá taška
Letní rychlá taška
Ukážeme vám, jak si můžete ušít tašku prakticky bez střihu
shlédnuto: 14473x,
komentářů: 8

Flaškovník
Flaškovník
aby si děti na výletech mohly samy nosit pití
shlédnuto: 6726x,
komentářů: 1






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.