VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Náušnice vyřezané z koženky

Ozdobte se originálními náušnicemi, které si samy vyrobíte. Doplníte tak svůj letní outfit hezkým šperkem nebo obdarujete svoji kamarádku osobním dárkem. Je to jednoduché a práci s koženkou zvládne hravě každý!

Náušnice vyřezané z koženky

Nemusíte použít pouze koženku, kombinovat můžete různé materiály (filc, moosgummi, látky atd.) a kombinovat jednotlivé části dle své představivosti, vzniknou tak jedinečné bižuterní doplňky, které můžete obměňovat celé léto.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Náušnice - kotvy
Vyřezávací šablona - Náušnice - květ
Vyřezávací šablona - Náušnice - malé kytičky
Vyřezávací šablona - Náušnice - květiny
Vyřezávací šablona - Náušnice - ryby
Vyřezávací šablona - Náušnice - tulipány

Postup:

Na koženkové náušnice budete potřebovat barevné kousky koženky (nejlépe alespoň 2 kombinovatelné barvy, aby byly náušnice hezky sladěné), vteřinové lepidlo nebo tavnou pistoli, bižuterní komponenty pro tvorbu náušnic (afroháčky, puzetky, bezpečnostní zarážky zezadu náušnic nebo zaklapávací visací komponenty), pinzetu, kleště na otvírání očka afroháčku, případně špejli nebo špachtličku na práci s lepidlem.

Šablony náušnic si stáhněte a přeneste do řezacího plotru. Na originální podložku si nalepte extrémně lepící (růžovou) mezipodložku NSS 30 a na podložku přilepte koženku stranově obráceně. Poté do plotru vložte držák s nožem a spusťte řezání. Plotr vyřeže obrysy náušnic, po dořezání náušnice opatrně sundejte špachtlí z podložky.
Pokud koženku řežete na řezacím plotru řady CM nastavte si správnou hloubku i přítlak nože - před řezáním doporučujeme vyzkoušet test na okraji řezaného materiálu, pokud máte řezací plotr řady SDX, test zkoušet nemusíte, ale můžete pro svou vlastní jistotu :). My jsme náušnice řezali na řezacím plotru Brother ScanNCut SDX 1200, který má automatické nože a hloubku řezu i přítlak nože si určuje sám. Pokud se plotru z řady SDX zdá, že je materiál příliš vysoký, prořeže materiál vícekrát.

Na podložku přilepte mezipodložku NSS 30 Koženku nalepte stranově obráceně Vyzkoušejte vyřezat test na okraji materiálu Vyzkoušejte vyřezat test na okraji materiálu
Vyzkoušejte vyřezat test na okraji materiálu Vyzkoušejte vyřezat test na okraji materiálu Vyvolejte si šablonu náušnic Spusťte řezání
Náušnice odlepte špachtlí Náušnice odlepte špachtlí Náušnice odlepte špachtlí Náušnice odlepte špachtlí

Na podložku (např. noviny, velký papír nebo kus kartónu) si přeneste všechny vyřezané části z koženky, připravte si lepidlo a jednotlivé díly k sobě přilepte. Pokud budete vyrábět visací náušnice na zavěšení k afroháčku, doporučujeme je udělat oboustranné. Náušnice na puzetkový bižuterní komponent stačí nalepit pouze jednoduchá vrstva koženky. Velikost a tvary spolu můžete navzájem kombinovat zvětšením nebo zmenšením řezané části. Můžete si tak udělat vlastní návrhy.

Na podložku si přeneste všechny vyřezané části Díly k sobě přilepte Díly k sobě přilepte Díly k sobě přilepte
Díly k sobě přilepte Díly k sobě přilepte Díly k sobě přilepte

Po zaschnutí lepidla připevněte vzniklé tvary pomocí kleští a pinzety. Bižuterní afroháčky provlečte dírkou koženkové kytičky nebo jiného tvaru. Pokud budete vyrábět jiné než visací náušnice, použijte znovu lepidlo a přilepte díly k puzetkám nebo zapínacím komponentům.

Po zaschnutí lepidla připevněte k náušnicím komponenty Po zaschnutí lepidla připevněte k náušnicím komponenty Po zaschnutí lepidla připevněte k náušnicím komponenty Po zaschnutí lepidla připevněte k náušnicím komponenty

Náušnice jsou hotovy, teď už s nimi můžete vyrazit kamkoliv, jak na zahradní párty, tak i do města.

Hotové náušnice Hotové náušnice Hotové náušnice Hotové náušnice


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Triko s jednorožcem - nažehlování kamínků
Triko s jednorožcem - nažehlování kamínků
Chcete si rozšířit možnosti práce na řezacím plotru a vyzkoušet něco nového? Dnes vám ukážeme, jak nažehlovat kamínky a kombinovat je s barvením textilu.
shlédnuto: 1918x,
komentářů: 2

Modely autíček
Modely autíček
Máte doma šikulu, který má rád kreslení a autíčka? Vytvořte si s námi modely autíček, kterými děti zabavíte na celé odpoledne!
shlédnuto: 2254x,
komentářů: 0

Použití ruffleru - tylová sukně
Použití ruffleru - tylová sukně
Potřebujete vzdušný a lehký outfit na léto nebo na nějakou párty? Vytvořte si s námi rychlou tylovou sukýnku s použitím ruffleru.
shlédnuto: 1659x,
komentářů: 0

Pozvánky na narozeniny pro kluky
Pozvánky na narozeniny pro kluky
Chystáte pro svého chlapečka narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné správňácké a originální pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!
shlédnuto: 1783x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.