VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Loutkové divadlo

Už vám nestačí dětem pouze předčítat z knížek, ale chtěli byste jim pohádku i ukázat "naživo"? Vyrobte si společně s námi loutkové divadlo - pohádku O Červené karkulce. Děti budou určitě nadšené a mohou vám při tvorbě postaviček pomáhat. Všichni se u toho báječně zabavíte.

Loutkové divadlo

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Loutkové divadlo - Červená karkulka

Postup:

Na loutkové divadlo budete potřebovat tvrdý papír (nejlépe gramáže cca 300g/m2, aby byly postavičky pevné), držák per, pera, špejle, lepící pásku, nůžky, špachtli, pastelky a samozřejmě řezací plotr.

Šablony postaviček si stáhněte a přeneste do řezacího plotru. Na originální podložku si nalepte nízko lepící mezipodložku NSS 10 (Nejlépe už malinko vylepenou :)), do plotru vložte držák per s fixou a spusťte kreslení. Plotr nejdříve nakreslí obrysy a poté bude postavičku vykreslovat.

Připravte si šablonu V plotru spusťte kreslení Papír přilepte na nízko lepící mezipodložku Vykreslování postavičky
Vykreslování postavičky Vykreslování postavičky Vykreslování postavičky Vyřezané postavičky

Po dokreslení postavičky vyměňte držák pera za automatický nůž a spusťte řezání. Po dořezání postavičky sundejte z podložky špachtlí, díky vykreslování mohou být postavičky trochu více přilepené, proto raději postavičky odlepujte pomalu a opatrně.

Spusťte řezání Obřezaná postavička Vyřezané postavičky Vyřezané postavičky

A teď přichází chvíle, kdy vám děti mohou pomáhat! Vytáhněte pastelky a nechte děti postavičky dle libosti vymalovat.:) Po vymalování si nachystejte lepící pásku a špejle a přilepte je na zadní stranu loutek.

Postavičky vykreslete pastelkami Vykreslené postavičky Nachystejte si špejle a lepící pásku Špejli přilepte na zadní stranu postavičky

Loutky jsou hotové a těší se na večerní pohádku. Vyprávění si můžete klidně s dětmi prohodit a poslechnout si jejich verzi pohádky. Určitě zažijete hezké chvíle.:)

Hotové loutky Hotové loutky Hotové loutky Hotové loutky
Hotové loutky Hotové loutky Hotové loutky Hotové loutky


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Recyklace květované halenky
Recyklace květované halenky
Nebojte se experimentovat a vytvářet tak nové a originální kousky oblečení do svého šatníku!
shlédnuto: 812x,
komentářů: 1

Letní dámské šortky
Letní dámské šortky
Ušijte si podle našeho návodu letní šortky s kterými budete nepřehlédnutelná a budete se cítit skvěle v horkých letních dnech!
shlédnuto: 2080x,
komentářů: 0

Vyšívání na šaty
Vyšívání na šaty
Máte doma nějaké jednobarevné šaty, ale připadají vám nudné a chtěly byste je nějak ozvlášnit a dodat jim šmrnc? Tak provětrejte svůj vyšívací stroj a dejte se do toho!
shlédnuto: 2780x,
komentářů: 0

Pozvánky na narozeniny pro holky
Pozvánky na narozeniny pro holky
Chystáte pro svoji holčičku narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné princeznovské pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!
shlédnuto: 2139x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.