VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Modely autíček

Máte doma šikulu, který má rád kreslení a autíčka? Tak to pro vás bude tento projekt jako dělaný! Vytvořte si s námi modely autíček, kterými děti zabavíte na celé odpoledne!

Modely autíček

Pokud máte prcky opravdu šikovné, mohou autíčka vykreslit vodovými barvami a budou originální!

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Model autíčka 1
Vyřezávací šablona - Model autíčka 2
Vyřezávací šablona - Model autíčka 3

Postup:

Na tento projekt budete potřebovat bílé tvrdé papíry (samozřejmě čím vyšší gramáž papíru použijete, tím budou modely autíček pevnější), lepidlo, univerzální držák per a tenký centrofix nebo standardní držák per a originální fixy, špachtli a malého šikulu s pastelkami, co vám pomůže autíčka vymalovat. :)

Nachystejte si materiál Nachystejte si materiál

Modely autíček si stáhněte na USB flash disk a ten vložte do plotru, v plotru si model načtěte a umístěte na papír. Na obrazovce při výběru kreslení nebo řezání zvolte kreslení a připevněte držák s perem. Pokud používáte univerzální držák per, nezapomeňte pomocí druhé části držáku nastavit správnou výšku a pokud máte příliš tenké pero, můžete ho oblepit malířkou lepící páskou pro jeho lepší upevnění.

Vyvolejte si šablonu z USB flash disku Naskenujte si barevný podklad Šablonu umístěte na podklad Vyberte možnost kreslení
Nachystejte si univerzální držák per Tenkou fixu oblepte malířskou lepící páskou Nastavte správnou výšku pera Držák umístěte do plotru

Po dokreslení nevytahujte podložku z plotru, ale zvolte řezání a model autíčka se obřeže. Takto si vyřežte všechny modely.

Vykreslená šablona Nyní spusťte řezání Hotový model špachtlí opatrně odlepte z podložky

Tak a přišel čas pro ty vaše šikuly! Vytáhněte pastelky, dejte je dětem a nechejte je autíčka vymalovat všemi barvami. Modely autíček můžete vyříznout klidně vícekrát, ať má každé autíčko jinou barvičku a budete mít celý vozový park. :)

Nachystejte si pastelky a modely vymalujte Nachystejte si pastelky a modely vymalujte

Jakmile jsou autíčka vymalovaná, zahněte všechny hrany a autíčko lepidlem slepte.

Vymalovaný model Vymalovaný model Zahněte všechny hrany autíčka Zahněte všechny hrany autíčka

Autíčka jsou hotová a děti spokojené a zabavené!

Hotové modely autíček Hotové modely autíček Hotové modely autíček Hotové modely autíček
Hotové modely autíček Hotové modely autíček

PS: pokud se nááááhodou některé z autíček pokrčí, vůbec to nevadí, klidně si můžete vyřezat další, které bude mít zase jinou barevnou kombinaci! :)

Hotové modely autíček Hotové modely autíček


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Pozvánky na narozeniny pro kluky
Pozvánky na narozeniny pro kluky
Chystáte pro svého chlapečka narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné správňácké a originální pozvánky? V tomto návodu vám ukážeme jak na ně!
shlédnuto: 1779x,
komentářů: 0

Loutkové divadlo
Loutkové divadlo
Potřebujete zabavit děti? Pojďte se pustit do společného tvoření a vyrobte si společně s námi loutkové divadlo - pohádku O Červené karkulce.
shlédnuto: 1633x,
komentářů: 0

Recyklace květované halenky
Recyklace květované halenky
Nebojte se experimentovat a vytvářet tak nové a originální kousky oblečení do svého šatníku!
shlédnuto: 813x,
komentářů: 1

Letní dámské šortky
Letní dámské šortky
Ušijte si podle našeho návodu letní šortky s kterými budete nepřehlédnutelná a budete se cítit skvěle v horkých letních dnech!
shlédnuto: 2081x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.