VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Pozvánky na narozeniny pro kluky

Chystáte pro svého chlapečka narozeninovou oslavu, ale nemůžete sehnat žádné správňácké a originální pozvánky, které by se mu líbily? V tomto návodu najdete šablonu pro malé hasiče i strojvedoucí! :)

Pozvánky na narozeniny pro kluky

TIP: můžete je použít i jako originální přáníčko pro kluka!

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Pozvánka - hasící auto
Vyřezávací šablona - Pozvánka - vláček

Postup:

Na tuto pozvánku budete potřebovat barevné tvrdé papíry (na podklad budete potřebovat papír velikosti A4, ale na zbytek částí vláčku můžete použít i malé zbytky), špachtli, oboustrannou lepící pásku, kousek kartonu, lepidlo a popř. nějaký černý fix.

Připravte si barevné papíry a ostatní materiál Připravte si barevné papíry a ostatní materiál

Na USB flash disk si stáhněte všechny části šablony pozvánky s vláčkem a vyřezejte je z pestrobarevných papírů. Část šablony s vagónem vyřezejte 2x a pokaždé z jiné barvy. Pokud řežete na řezacím plotru série SDX (Brother ScanNCut SDX 1000 a Brother ScanNCut SDX 1200) nezapomeňte při použití mezipodložky, použít i kalibrační proužek, abyste si mezipodložku díky automatickému noži neprořízli.

Vyvolejte si šablonu z USB flash disku Všechny části šablony Papír přilepte na mezipodložku Vyvolejte si první část šablony
Vyřežte si vláček Vyřežte 2x vagón (pokaždé z jiné barvy)

Nejprve sleíme dílky na vagonky. Naskládejte si je na stůl a rozmyslete si, kam patří kola a kam oje - podívejte se na naši fotku hotového vlaku. Dílky slepte lepidlem. POZOR: Nelepte zatím vláček na podklad.

Slepte vláček Slepte vláček Slepený vláček

Vláček na podklad budeme lepit tak, aby byl hezky plastický. Můžete použít pěnovou oboustrannou lepící pásku, která vagonky hezky nadzvedne.
Pokud ji doma nemáte, stačí si z vyššího kartonu vyřezat tři malé obdélníky a oblepit je z obou stran oboustrannou lepící páskou. Z jedné strany oboustranné lepící pásky sundejte ochrannou fólii a obdélníky nalepte ze zadní strany vláčku a vagónů. Ochrannou fólii sundejte i z druhé strany obdélníků a vláček přilepte k podkladu. Díky pěnové lepící pásce nebo kartonu tak bude vláček krásně plasticky vynikat.

Z kartónu vyřežte tři malé obdélníky Obdélníky oblepte oboustrannou lepící páskou Obdélníky nalepte na zadní stranu vláčku Vláček přilepte k podkladu

Pod vláček můžete napsat nějaký text jako např. "Pozvánka na narozeniny" nebo "Zvu tě na své narozeniny". V řezacím plotru si vyberte základní tvary a vyřežte obdélník 19x2 cm. Na obdélník si můžete nechat v plotru napsat nějaký text (použít můžete univerzální držák per s vlastní fixou nebo standardní držák per, ale jedině s originálními fixy nebo text napsat ručně. Obdélník i s textem nalepte na pozvánku pod vláček a pozvánka je hotová!

V plotru si vyřežte obdélník a na něj napište pozvání Obdélník nalepte na pozvánku Hotová pozvánka Hotová pozvánka

Pokud váš chlapeček není vlakový nadšenec, v šablonách najdete i pozvánku pro hasiče.

Pozvánka pro hasiče


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Loutkové divadlo
Loutkové divadlo
Potřebujete zabavit děti? Pojďte se pustit do společného tvoření a vyrobte si společně s námi loutkové divadlo - pohádku O Červené karkulce.
shlédnuto: 1634x,
komentářů: 0

Recyklace květované halenky
Recyklace květované halenky
Nebojte se experimentovat a vytvářet tak nové a originální kousky oblečení do svého šatníku!
shlédnuto: 813x,
komentářů: 1

Letní dámské šortky
Letní dámské šortky
Ušijte si podle našeho návodu letní šortky s kterými budete nepřehlédnutelná a budete se cítit skvěle v horkých letních dnech!
shlédnuto: 2082x,
komentářů: 0

Vyšívání na šaty
Vyšívání na šaty
Máte doma nějaké jednobarevné šaty, ale připadají vám nudné a chtěly byste je nějak ozvlášnit a dodat jim šmrnc? Tak provětrejte svůj vyšívací stroj a dejte se do toho!
shlédnuto: 2786x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.