VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Nástěnné hodiny

Pomalu po roce opět přichází období, kdy se všichni budeme zdržovat více doma než venku, období plné barev, ale také bouřek a sychravého počasí..no jo, přiznejme si to, přichází podzim. Proto je důležité zkrášlit své bydlení nějakými novými kousky, které navodí hřejivou atmosféru domova.

Nástěnné hodiny

Pojďte si s námi vytvořit originální hodiny s mandalou, které jsou samy o sobě stylovým, ale i užitečným doplňkem do domácnosti.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Mandala

Postup:

Na hodiny budete potřebovat dřevěné kolo (průměr je na vás, mandalu můžete v plotru libovolně měnit, naše kolo má průměr 34 cm a mandala 30 cm), vinylovou (samolepící fólii), přenosovou (transferovou) fólii, skalpel, hodinový strojek a vinylový nůž - není podmínkou, ale je rozhodně vhodnější na řezání tohoto vzoru.

Nachystejte si materiál Nachystejte si materiál

V řezacím plotru si načtěte šablonu mandaly. Velikostně je dělaná přesně na celou plochu malé originální podložky. Nastavte si řezání (naše nastavení pro plotry řady SDX: Half Cut: ON, Cut pressure (Half Cut): -4, Cut amount: 0,5 mm, Speed: 2) a své nastavení otestujte. Správně by se při řezání polovičním řezem měla proříznout pouze vrchní vrstva materiálu a spodní zůstat vcelku viz. foto.

Šablonu si upravte podle požadavků Nezapomeňte nastavit Half Cut a nastavení otestujte Na materiálu se vyřízne malý objekt, který otestuje nastavení Spusťte řezání
Otestované nastavení Správně nastavený poloviční řez - Half Cut

Nyní si vezměte skalpel a odstraňte všechny přebytečné kousky fólie. Přenosovou fólii si ustřihněte na velikost vzoru a mandalu přelepte a následně opatrně odstraňte bílý podkladový papír.

Odstraňte přebytečný materiál skalpelem nebo hákem Nachystejte si přenosovou fólii v rozměru mandaly Přenosovou fólii přilepte na mandalu a sundejte podkladový papír Přenosovou fólii přilepte na mandalu a sundejte podkladový papír

Mandalu přichycenou na přenosové fólii opatrně přeneste na dřevo a pořádně ji tam přilepte a přenosovou fólii odstraňte. Správně nasaďte hodinový strojek a máte hotovo!

Mandalu přilepte na dřevěné kolo a odstraňte přenosovou fólii Mandalu pořádně přilepte Nachystejte si hodinový strojek Hotové hodiny

Hodiny vypadají opravdu stylově a určitě budou skvělým doplňkem ve vaší domácnosti. Nemusíte použít jen bílou vinylovou fólii, můžete použít klidně světlý podklad a tmavou nebo barevnou fólii.

Hotové hodiny Hotové hodiny Hotové hodiny Hotové hodiny


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Zápichy do jednohubek - ořezové značky
Zápichy do jednohubek - ořezové značky
Chystáte narozeninovou oslavu, tématickou párty, či maškarní ples a chcete, aby vše bylo sladěné včetně detailů, jako jsou zápichy do jednohubek? Projděte si náš projekt ať víte, jak na to nebo si jej pročtěte a dozvíte se, jak jsou ořezové značky užitečn
shlédnuto: 1402x,
komentářů: 0

Štítky na deky
Štítky na deky
Patchworkové výrobky si zaslouží i cedulku s označením materiálu, aby nová majitelka věděla, jak deku udržovat.
shlédnuto: 1582x,
komentářů: 1

Ořezové značky do CanvasWorkspace - pro SDX
Ořezové značky do CanvasWorkspace - pro SDX
Chtěli byste vytvářet samolepky nebo obrázky rovnou s ořezovými cestami, abyste nemuseli v plotru zdlouhavě vzory umísťovat? Konečně pro vás máme řešení!
shlédnuto: 2660x,
komentářů: 2

Anděl z papíru
Anděl z papíru
Inspirujte se naším projektem a vyřežte si anděla z papíru, který na Vás bude dohlížet. Rozdejte andílky svým blízkým a rozjasněte si svět.
shlédnuto: 2995x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.