VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Podzimní hrníček

Tento rok mám pocit, že podzim přišel opravdu ze dne na den, až mě samotnou zaskočil. Před námi je první podzimní deštivý víkend, tak proč si ho nezpříjemnit malováním a trochou kreativní činnosti? Vytvořte si s námi veselý a hřejivý hrníček, který vás může celým podzimem provázet.

Podzimní hrníček

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Podzimní hrníček
Vyřezávací šablona - Dýně

Postup:

Na hrníček si nachystejte zbytek vinylové fólie (na barvě nezáleží), kousek přenosové fólie, skalpel na odstranění drobných kousků vinylové fólie, barvy na keramiku a štětec.

Nachystejte si materiál

Vinylovou fólii si přilepte na nízko lepící mezipodložku NSS 10 a originální podložku s mezipodložkou a nalepenou vinylovou fólií načtěte do plotru. My jsme na řezání těchto drobných tvarů využili nový starter kit na řezání vinylových fólií pro SDX, který obsahuje nový držák, nůž a aktivační kartu na vzory do programu Canvas Workspace. Nůž je tenký a vyřeže na vinylové fólii i drobné detaily.

Nový starter kit na řezání vinylových fólií Co vše starter kit obsahuje? Nůž na řezání vinylových fólií

Pokud si budete nový starter kit na řezání vinylových fólií pro SDX pořizovat, nezapomeňte svůj řezací plotr nejprve aktualizovat. Pokud plotr v nastavení neaktualizujete, nůž plotr nerozpozná.

Šablonu si umístěte na řezací plochu a v nastavení si upravte nastavení řezání. S nožem na řezání vinylových fólií v nastavení přibyla nová funkce "Weeding box", která vám kolem jednotlivých tvarů může přidat obdélník a zbytky vinylové fólie se vám tak budou lehčeji odstraňovat.

Do plotru si stáhněte šablonu

V nastavení věnujte pozornost i nastavení "Cutting speed", lepší je použít nižší rychlost při řezání drobných detailů. Na 1. obrázku níže můžete vidět šablonu vyřezanou na rychlost 5 a na 2. obrázku šablonu vyřezanou na rychlost 3 - rozdíl je viditelný na první pohled, v prvním obrázku některé detaily "vypadaly". Nastavení rychlosti i přítlaku upravujte v závislosti na použitém materiálu a složitosti vyřezávaného vzoru.

Vyřezaná šablona na 5 rychlost - drobné části se odlepily Vyřezaná šablona na rychlost 3 - řez je kvalitnější

Skalpelem odstraňte všechny zbytky vinylové fólie, ustřihněte si přenosovou fólii a přelepte ji přes hotovou šablonu. Z šablony opatrně odstraňte papírový podklad a přeneste ji na hrníček a následně odstraňte i přenosovou fólii.

Vyřezaná šablona na rychlost 3 - řez je kvalitnější Vyřezaná šablona na rychlost 3 - řez je kvalitnější Na šablonu nalepte přenašecí fólii Šablonu přeneste na hrnek

Barvami na keramiku hrníček nabarvěte a opatrně sundejte vinylovou šablonu. Pokud máte barvy, které se fixují teplem, nezapomeňte barvy zafixovat.

Pusťte se do barvení Pusťte se do barvení

Podzimní hrníček je hotový a určitě vám bude celý podzim dělat radost a kávička z něj bude o to lepší, nebo poslouží třeba jako milý dárek pro kamarádku.

Hotový hrníček Hotový hrníček Hotový hrníček Hotový hrníček


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Rybičky z filcu
Rybičky z filcu
Chcete dětem vymyslet originální letní zábavu při které se mohou i něco naučit? Vyrobte si podle našeho projektu rybník plný ryb.
shlédnuto: 2111x,
komentářů: 0

Dekorace nad postýlku
Dekorace nad postýlku
Chcete udělat radost nějaké (budoucí) mamince? S naším projektem to hravě zvládnete. Můžete ji vytvořit dárek od srdce a doplnit i datum narození a jméno děťátka.
shlédnuto: 1812x,
komentářů: 1

Zelené krajkované šaty
Zelené krajkované šaty
Chystáte se na dovolenou a nemáte vhodné šaty k moři? Vyrazte rychle na nákup látek a ušijte si s námi sexy krajkové šaty.
shlédnuto: 1392x,
komentářů: 0

Dárková krabička na drobnosti
Dárková krabička na drobnosti
Vyrobte si dárkové krabičky na drobné dárky, bižuterii nebo jiná překvapení.
shlédnuto: 2049x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.