VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Valentýnské přání - zkuste si embosování

Taky máte pocit, že ten čas strašně letí? Ani jsme se nenadáli a máme tu únor a s ním také přichází svátek všech zamilovaných - Valentýn. Pokud přemýšlíte, jak svou drahou polovičku potěšit a neutratit přitom hrůzu peněz, máme pro vás návod na krásné přání pro všechny zamilované. Navíc vám na tomto přání ukážeme jak na embosování.

Valentýnské přání - zkuste si embosování

Embosování je v překladu vytlačování a udělá vám do papíru vytlačené rýhy nebo vzory. Pokud pořád přemýšlíte, zda si embosovací starter kit koupit a nemůžete se rozhodnout, můžete se podívat i na video, kde je embosování nádherně ukázáno. S embosovací sadou můžete vytvářet nádherné výrobky a přání jako je i to, které jsme si pro vás připravili.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Valentýnské přání

Postup:

Tento podrobný návod je vytvořen pro řezací plotry Brother ScanNCut, které mají vestavěný scanner.

Na přání si nachystejte barevné papíry podle své fantazie. Jeden papír potřebujete na základ přání, my použili tmavě šedý. Další papíry pak využijete na proužek a srdíčka, která můžou být červená, růžová, ale klidně také bílá, oranžová atd. Na srdíčka můžete skvěle využít zbytky papírů. Dále budete potřebovat lepidlo, nůžky, provázek - my použili jutový motouz a samozřejmě tu nejdůležitější věc a to embosovací starter kit

Příprava materiálu

Na USB flash disk si stáhněte šablony pro vyřezávání a flash disk pak vložte do plotru. Na nízkolepící mezipodložku NSS 10 si připevněte papír na základ přání a ten pak vyřežte. Přání pak z podložky odlepte a připevněte na měkkou embosovací podložku (podložka je součástí Embosovacího starter kitu). V plotru musíte také vyměnit držák s nožem za embosovací nástroje. Sada embosovacích nástrojů obsahuje držák a dva hroty 1,5 a 3 mm.
POZOR: měkká embosovac9 podložka slouží pouze pro embosování a nedá se na ní řezat. Proto jsme papír vyřezali ještě před tím.

Příprava šablony Embosovací nástroje Embosovací nástroje i podložka Embosovací nástroje

Na embosování přání jsme použili hrot 1,5 mm. Hrot vložte do držáku a držák s hrotem pak do plotru. Nyní si v plotru vyvolejte šablonu na embosování a zvolte možnost "Line emboss", což je embosování linií a embosování spusťte. Nastavení pro embosování jsem ponechala výchozí, pouze jsem si zvýšila rychlost embosování.

Držák s embosovacím hrotem Příprava na embosování Nastavení šablony Příprava embosování
Příprava embosování Příprava embosování Embosování Vyembosované přání

Nyní už jen zbývá vyřezat proužek a srdíčka. Tyto součásti přání si vyřežte z barevných papírů podle své představy. Velikost srdíček si v plotru můžete libovolně měnit.

Příprava šablony Přidání vzoru na řezání Přidání vzoru na řezání Přidání vzoru na řezání
Vyřazávání srdíček

Vše už máte vyřezáno a teď už vám zbývá jen vše slepit a připevnit provázek a máte hotovo! Nakonec - není nic hezčího, než udělat radost těm, které máte rádi.

Vše už máme vyřezáno Slepené přání Detail embosu Hotové přání

PS: budeme moc rádi, když nám zašlete fotky svých přání, ve všemožných barevných kombinacích! :)

Krásného Valentýna
tým NEJ Šicí stroje

Video k embosovací sadě:




Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Šablony na zdobení kávy nebo dortů
Šablony na zdobení kávy nebo dortů
Vyřežte si šablony na zdobení kávy! Hned bude luxusní!
shlédnuto: 3558x,
komentářů: 0

Vánoční dekorace - visačky
Vánoční dekorace - visačky
Chcete mít originálně zabalené dárky? Vytvořte si visačky podle našeho návodu a určitě neuděláte chybu.
shlédnuto: 2916x,
komentářů: 0

Obal na svíčku IKEA
Obal na svíčku IKEA
Máte doma svíčku z IKEI a chcete si ji nějak pěkně ozdobit? Přečtěte si náš návod na krásné obaly na tyhle svíčky, určitě se vám budou hodit. :)
shlédnuto: 3505x,
komentářů: 0

Vánoční vyleptaný rámeček
Vánoční vyleptaný rámeček
Tip na vánoční rychlodárek - kupte skleněný rámeček a vylepšete ho leptací pastou na sklo. Originál přímo na míru je za chvilku
shlédnuto: 2298x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.