VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Vánoční dekorace - visačky

Vánoce už klepou na dveře a všichni určitě už nervózně a rychle vybíráme dárky, abychom měli vše a na nikoho nezapomněli. Tímto návodem vám alespoň trochu chceme zjednodušit tu druhou část a to je balení dárků. Vytvořili jsme pro vás návod, jak si vytvořit krásné a originální vánoční visačky na dárky, s kterými každý dárek bude vypadat neobyčejně :).

Vánoční  dekorace - visačky

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Vánoční visačky

Na výrobu vánočních visaček budete potřebovat řezací plotr, my jsme vyřezávali na plotru Brother ScanNCut CM 900, jednobarevný papír - bude visačku překrývat z horní strany, použili jsme bílý a šedý, aby vzor na visačce lépe vynikl, vzorované papíry (může se jednat o zbytky, visačky jsou malé, takže na ně nespotřebujete moc materiálu a aspoň budete mít více barevných druhů) a lepidlo.

Příprava materiálu

Postup:

Nejprve si stáhněte vyřezávací šablony visaček na USB flash disk a ten pak vložte do plotru. V plotru si pak u dané visačky nastavte počet, kolikrát ji chcete vyřezat. Přední strana visačky by měla být vždy jednobarevná, aby vzor vynikl, takže ji můžete vyřezat několikrát např. s bílého papíru.

Chystání šablony Přichystaná šablona Řezání visaček Vyřezané visačky

Zadní - vzorovanou stranu visačky můžete měnit (použít více druhů vzorovaných papírů), tím získáte více druhů visaček.

Řezání visaček Řezání visaček Přichystaná šablona Řezání visaček

Jakmile máte všechny části visaček vyřezané, můžete je slepit lepidlem. Pozor, lepidlo nanášejte vždy zezadu přední části visačky, kdyby jste lepidlo nanášeli na zadní část visačky, bylo by i ve výřezu a visačka by se pak lepila, což určitě nechcete :).

Vyřezané visačky - 2 části Lepení visaček Hotová visačka

My jsme vytvářeli více druhů visaček, takže jsme si je nejprve přirovnali k sobě tak, jak se nám vzorem hodily a potom jsme je teprve slepili.

Vyřezané šablony Hotové visašky

TIP: na visačku můžete napsat i věnování a to buď ručně, nebo si ho dopsat pomocí plotru, na to můžete použít univerzální držák per.

Věnování

Děkujeme vám, že jste si přečetli náš návod a doufáme, že díky němu budou vaše dárky vypadat originálně a neobyčejně :).



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Obal na svíčku IKEA
Obal na svíčku IKEA
Máte doma svíčku z IKEI a chcete si ji nějak pěkně ozdobit? Přečtěte si náš návod na krásné obaly na tyhle svíčky, určitě se vám budou hodit. :)
shlédnuto: 3505x,
komentářů: 0

Vánoční vyleptaný rámeček
Vánoční vyleptaný rámeček
Tip na vánoční rychlodárek - kupte skleněný rámeček a vylepšete ho leptací pastou na sklo. Originál přímo na míru je za chvilku
shlédnuto: 2298x,
komentářů: 0

Adventní kalendář
Adventní kalendář
Sháníte originální adventní kalendář ? Tak se hned pusťte do šití! S tímto návodem to pro vás bude hračka. :)
shlédnuto: 3189x,
komentářů: 0

Zimní dětské rukavice
Zimní dětské rukavice
Zbyl vám ještě fleece a máte chuť na něco složitějšího? Zkuste ušít rukavice :)
shlédnuto: 3428x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.