VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Velikonoční krabička nebo pokladnička kuřátko

Hody, hody, doprovody, dejte vejce malovaný, nedáte-li malovaný, dejte aspoň bílý, slepička vám snese jiný. Nebo v naší moderní době přispějte malému koledníčkovi několika korunkami - přesně na tuto situaci se nám hodí další ze série velikonočních návodů - tentokrát jsme pro vás vymysleli pokladničku ve tvaru kuřátka :)

Pokladnička kuřátko

Toto veselé kuře může sloužit nejen jako pokladnička, ale své uplatnění najde i jako krabička na čokoládová minivajíčka nebo po odříznutí horní krycí části krabičky jako košíček / miska na drobné bonbónky.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Pokladnička kuřátko - 1.část
Vyřezávací šablona - Pokladnička kuřátko - 2.část
Vyřezávací šablona - Pokladnička kuřátko - 3.část

Postup:

Tento podrobný návod je vytvořen pro řezací plotry Brother ScanNCut, které mají vestavěný scanner.

1. připravte si barevné papíry a stáhněte si šablonu
Na pokladničku ve tvaru kuřátka budete potřebovat 3 barevné papíry, doporučujeme gramáž papíru kolem 250g/m2, aby byla pokladnička pevná a více toho snesla :) Na USB flash disk si stáhněte všechny části šablony (šablona se skládá ze tří částí) a flash disk vložte do plotru.

připravte si barevné papíry a stáhněte si šablonu připravte si barevné papíry a stáhněte si šablonu

2. vyřežte si první část šablony
Papír (my jsme použili čistě bílý tvrdý papír) přilepte buď na nízkolepící podložku nebo na Nízkolepící mezipodložku NSS10. Zapněte plotr a podložku naskenujte. Vyberte si na USB flash disku 1. část šablony a zvolte řezání. Vyřezané dílky z podložky odlepte a odstraňte zbytky papíru.

vyřežte si první část šablony vyřežte si první část šablony vyřežte si první část šablony vyřežte si první část šablony

3. vyřežte si zbývající dvě části šablony
Na podložku si přilepte další barevný papír (my jsme použili žlutý a následně oranžový), podložku naskenujte a z USB flash disku vyberte 2. část šablony. Nejprve zvolte řezání, ale po dořezání papír z podložky ještě neodlepujte a v plotru zvolte kreslení (na šabloně se Vám dokreslí oči kuřátka). Hlavně nezapomeňte vložit správný držák pro kreslení, použili jsme univerzální držák per pro Brother ScanNCut
Následně si vyberte z USB flash disku 3. část šablony a tu vyřežte do zbývajícího barevného papíru.

vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony
vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony
vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony vyřežte si zbývající dvě části šablony

4. Složte pokladničku
Tak, teď už máte všechny šablony vyřezané a už vás čeká jen poslední část a to složit krabičku. Nejprve přilepte kuřátku zobáček a vrchní část skořápky (čepičku)

Složte pokladničku Složte pokladničku Složte pokladničku

Potom kuřátko přilepte k ještě nesložené pokladničce ze spodní strany pokladničky a následně už pouze složte a slepte pokladničku. A je to! :)

Složte pokladničku Složte pokladničku Složte pokladničku Složte pokladničku

Ať už budete pokladničku používat na penízky, minivajíčka nebo jako košíček, doufáme, že ji užijete a že si ji Vaše děti si ji zamilují :) Budeme rádi, když nám pošlete fotky Vašich výrobků.

Pokladnička kuřátko Pokladnička kuřátko Pokladnička kuřátko Pokladnička kuřátko

Už chybí jenom naučit se nějaká velikonoční kolednická říkadla a jaro je tu!

Veselé Velikonoce



Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Velikonoční dekorace zajíček
Velikonoční dekorace zajíček
Veselé Velikonoční vyrábění :) Papírový košíček ve tvaru zajíčka Vám krásně oživí a zútulní domácnost.
shlédnuto: 6219x,
komentářů: 0

Stojánky na vajíčka
Stojánky na vajíčka
Veselé vyrábění s dětmi :) zvířátkové stojánky na vajíčka rozveselí váš byt a obarvená vajíčka v nich budou jen svítit.
shlédnuto: 5177x,
komentářů: 0

Holčičí tylová sukně
Holčičí tylová sukně
Nadýchaná sukénka je za chvilku ušitá a dětem uděláte spoustu radosti.
shlédnuto: 10427x,
komentářů: 3

Svatební přáníčka nebo svatební oznámení
Svatební přáníčka nebo svatební oznámení
Vyřežte si romantická přáníčka. Je jen na vás, jestli je použijete na Valentýna, jako svatební oznámení nebo přání k svatbě.
shlédnuto: 3556x,
komentářů: 2






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.