VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Svatební přáníčka nebo svatební oznámení

Na svatbu by nevěsta měla mít vše perfektně nachystané, dle svých představ. Proto jsme si pro Vás nachystali návod na originální svatební přání s vlastními iniciály, aby jste si je mohli vytvořit přímo na míru! :)

Svatební přáníčka

Vyřežte si romantická přáníčka. Je jen na vás, jestli je použijete na Valentýna, jako svatební oznámení nebo přání k svatbě.
Jako bonus pro vás máme ozdobnou romantickou abecedu a návod, jak písmenka využít.

Použité vyřezávací šablony:

Vyřezávací šablona - Svatební přání 1 - 1. část
Vyřezávací šablona - Svatební přání 1 - 2. část
Vyřezávací šablona - Svatební přání 2 - 1. část
Vyřezávací šablona - Svatební přání 2 - 2. část
Vyřezávací šablona - Svatební přání 3
Vyřezávací šablona - Svatební přání 4
Vyřezávací šablona - Svatební abeceda

Postup:

Tento podrobný návod je vytvořen pro řezací plotry Brother ScanNCut, které mají vestavěný scanner.

1. zvolte materiál a vyberte si šablonu
Na svatební přání budete potřebovat tvrdé papíry minimálně dvou barev. Doporučujeme zvolit tvrdší papír gramáže cca 250 g/m2, přání je složeno z více vrstev a při menší gramáži by se mohlo ohýbat. Papír dobře přilepte buď na nízkolepící podložku nebo na Nízkolepící mezipodložku NSS10 a podložku vložte do plotru. Vámi zvolenou šablonu uložte na USB disk a vložte do plotru. Zapněte plotr a vyvolejte 1. část šablony z USB disku.

zvolte materiál a vyberte si šablonu zvolte materiál a vyberte si šablonu zvolte materiál a vyberte si šablonu zvolte materiál a vyberte si šablonu

2. vyřežte první část přání
Pořadí vyřezávaní tvaru je čistě na vás. My jsme jako první vyřezávali hlavní část přání. Zvolte správnou hloubku nože a malý přítlak pro řezání papíru (naše nastavené hodnoty pro plotr Brother ScanNCut 900 - nůž 5, přítlak 3) a spusťte řezání. Po dokončení řezání odstraňte výrobek a odřezky z podložky.

vyřežte první část přání vyřežte první část přání vyřežte první část přání

3. připravte si druhou část přání s iniciály
Nyní přijde ta složitější část. Přihlaste se na stránkách pro Brother ScanNCut a vytvořte si nový projekt, kde budete mít 2. část šablony a do toho samého projektu si také přidejte svatební abecedu. Z abecedy si vyberte Vaše iniciály, ty přesuňte na 2. část šablony a zbytek písmen vymažte. Projekt si uložte na USB disk a ten pak vložte do plotru.

připravte si druhou část přání s iniciály připravte si druhou část přání s iniciály připravte si druhou část přání s iniciály připravte si druhou část přání s iniciály

4. vyřežte druhou část přání s iniciály
Nyní si z USB disku zvolte Vámi vytvořený projekt, kde máte uloženou 2. část šablony s iniciály. Na podložku přilepte druhou barvu tvrdého papíru a spusťte řezání. Po dokončení řezání sundejte odřezky z podložky a poté opatrně i 2. část šablony. Křivky v iniciálách jsou velice tenké, proto si dávejte pozor při sejmutí z podložky.
Výborné na sundávání papíru z podložky je nová kovová špachtle od Brotheru.

vyřežte druhou část přání s iniciály vyřežte druhou část přání s iniciály vyřežte druhou část přání s iniciály vyřežte druhou část přání s iniciály

5. složte přání
Teď už nás čeká jen slepení přání. Na hlavní část přání si přiložte vyřezané kolečko (2. část přání), naneste na něj lepidlo a opatrně přilepte. Opět si hlavně dávejte pozor na tenké linky v iniciálách, abyste si je nepoškodili.

složte přání složte přání

Zde se můžete podívat na další varianty přání

další varianty přání další varianty přání další varianty přání další varianty přání

Doufáme, že se Vám tento návod líbil, a že jsme Vás inspirovali k tvorbě svých vlastních svatebních přání.
PS: Budeme rádi, když nám zašlete svá originální přání :)

Svatební přáníčka


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Nažehlovačky na trička
Nažehlovačky na trička
základní postup výroby nažehlování na textil
shlédnuto: 7043x,
komentářů: 0

Jarní přáníčka
Jarní přáníčka
Vyrobte si krásná, veselá, jarní přáníčka pro své blízké.
shlédnuto: 2685x,
komentářů: 1

Aplikace - sova
Aplikace - sova
fotonávod na šití aplikační výšivky - uvidíte jak jdou barvy po sobě a tipy jak vytvořit vlastní aplikaci
shlédnuto: 4404x,
komentářů: 4

Mincovka
Mincovka
Malá kapsička třeba na mince nebo na jiné drobnosti.
shlédnuto: 4658x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.