VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Víno jako dárek

Blíží se Vánoční svátky a doba firemních dárků a také návštěv příbuzných. Je zvykem přinést s sebou láhev dobrého vína. Zkuste být výjimeční a láhev ozdobit naším vyšívaným ubrouskem - hned se z ní stane nevšední dárek a vy se budete moci pochlubit svým vyšívacím strojem :) V dnešní době si už vyšívací stroje kupují i malé firmy - vyšijí si samy loga na trička, třeba i takovéto "mezifiremní" dárky a ve zbylé době může mít stroj paní ředitelka doma.

výsledek

Použité výšivky

Hroznové víno

Připravili jsme pro vás fotonávod jak na to:

Použitou výšivku si opět můžete ZDARMA stáhnout z našeho webu.

Najdete kus bílého plátna a nastavíte ho do vyšívacího rámečku tak, aby mělo z každé strany kousek rezervní látky. Výsledný trojúhelník bude mít rozměry 30x30 cm. Vyšijete na látku hroznové víno.

Najdete kus bílého plátna nastavíte ho do vyšívacího rámečku Vyšijete

Výšivku vytáhnete z rámečku, odstřihnete nebo odtrhnete podkladový materiál a látku vyžehlíte, aby se dobře stříhala. Kolem výšivky by mělo v cípu zůstat asi 5 cm látky - naměříte si tady trojúhelník a látku odstřihnete (nebo odříznete patchworkovým kolečkem). Délka stran trojúhelníka by měla být asi 30 cm (včetně přídavku na švy).

Výšivku vytáhnete z rámečku Oříznete na trojúhelník Zažehlíte okraje do rubu

Vymýšleli jsme jak ubrousek jednoduše zaobroubit. Zkoušeli jsme obrubovací patku, ale trojúhelník má ostré okraje a tam to nevypadalo hezky. Nakonec jsme vymysleli látku ohnout do rubu, zažehlit asi 8 mm a přešít vyfoceným patchworkovým stehem. Vypadá to hezky a je to krásně začištěné. Nezapomeňte v ostrých rožcích přečnívající látku zastřihnout.

Zvolíte vyfocený steh Přebytečné rožky odstřihnete přešijete ozdobným stehem

Máme hotovo a zbývá ubrousek uvázat kolem lahve dobrého červeného vína.

Před zapošitím Po zapošití výsledek


Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Vaše fotografie k projektu



Další nápady, návody, projekty:

Obrázek na zeď
Obrázek na zeď
... aneb Zarámujte si svoji oblíbenou výšivku
shlédnuto: 10456x,
komentářů: 0

Patchwork a výšivka
Patchwork a výšivka
Nebojte se vyšívání a ozdobte svoji patchworkovou deku výšivkou. Pokud hledáte patchwork návody zdarma, tady máte opět jeden z nich, jak využít možností dnešních šicích a vyšívacích strojů. Patchwork techniky jsou velmi krásné a vytvářené dílo potěší.
shlédnuto: 7929x,
komentářů: 0

Nevšední dárek pro babičku
Nevšední dárek pro babičku
deklík na marmelády
shlédnuto: 9651x,
komentářů: 3

Vyšívaný sáček na přezůvky
Vyšívaný sáček na přezůvky
pro dceru do školy
shlédnuto: 7655x,
komentářů: 0






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.