VIP přístup pro naše zákazníky: LOGO NEJ Šicí stroje
s nákupem stroje na www.nej-sici-stroje.cz získáte:
tisíce výšivek a řezacích šablon i pro komerční využití, nadstandardní podporu a další VIP služby

Zvětšení vyšívací plochy pro Brother V3,V5,V7

Máte šicí nebo vyšívací stroj Brother V3, V5, V7?? Pokud ano - máme pro vás novinku: nyní můžete zvětšit svoji vyšívací plochu. Firma Brother přichází na trh se sadou PREMIUM PACK 1, která zvětší vaši vyšívací plochu na 20x30 cm. V ceně jsou i dva rámečky : 20x30 a 20x20 cm a 30 vyšívacích vzorů!!

Zvětšení vyšívací plochy pro Brother V3,V5,V7

Sada obsahuje:

- rámeček 20x30 cm
- rámeček 20x20 cm
- CD s instalací upgradu
- 30 vyšívacích vzorů

Postup instalace:

Sada obsahuje návod v angličtině, proto jsme pro Vás nafotili postup instalace a pokud byste se na to necítili, rádi vám upgrade uděláme u nás na prodejně. Ale nebojte, jde to jednoduše.

Potřebujete:

- tuto sadu na zvětšení plochy - resp. stačí CD i s obalem
- počítač s připojením k internetu
- váš stroj Brother V3, V5 nebo V7

POZOR: během instalace firmwaru NESMÍ dojít k výpadku elektrického proudu, jinak bychom Vám museli stroj dávat dohromady v servise. Pokud tedy u vás k výpadkům dochází, přestěhujte se s instalací na bezpečné místo :)

Nejprve si zapněte stroj a v nastavení si najděte stranu se servisními informacemi a opište si sériové číslo Vašeho stroje - to vyznačené červeně.

Nyní vložte CD do počítače.

Pokud na vašem počítači nezačne instalace sama, otevřete si stránku se soubory na disku a spusťte sami soubor KeyWizard_Kit1. Mimochodem - ve složce Patterns máte ty avizované vzory, které sada obsahuje také navíc. Je tam 30 vzorů v různých velikostech.

Po spuštění první vyberte jazyk. Doporučuji angličtinu - v tomto jazyce máme nafocené naše obrazovky.

Na další obrazovce instalace se dozvíte, že:
- před samotnou instalací je třeba upgradovat váš stroj na nejnovější firmware (nebojte, toto probíhá v rámci instalace naprosto samozřejmě)
- abyste mohli použít certifikační klíč, musíte být připojeni k internetu
- budete si potřebovat opsat číslo Vašeho stroje
(to už máme :)
Klikněte na Next

V dalším kroku vyberte, který stroj máte (V3, V5, V7) a potom klikněte na tlačítko Download. Instalační program Vám vyhledá a stáhne aktuální firmware určený pro Váš stroj.

Zvolte, kam má systém soubor uložit. Doporučujeme ho uložit rovnou na USB flash disk, na kterém jej budete přenášet do stroje. Počkejte, až se Vám soubor stáhne (délka stahování záleží na Vašem připojení k internetu).

V dalším kroku Vám instalační program nabízí uložení manuálu, který obsahuje informace o změnách ve firmwaru. Zase zvolte jazyk, ve kterém manuál chcete a stáhněte si jej. Tento krok můžete případně přeskočit a rovnou kliknout na Next.

Nyní budete potřebovat papírový obal od instalačního CD, na kterém u vytištěn certifikační kód. Instalační program totiž v dalším kroku chce, abyste tento 15-znakový kód opsali do připravených kolonek. Vy budete mít jiný kód než my na fotkách.

Jako další přichází na řadu číslo Vašeho stroje - program Vás přesně navede kde a jak číslo zjistit - my ho již máme připravené :)

Nyní mi jedna obrazovka chybí - Check Entered Information - zde uvidíte zadané kódy. Klikněte na Certify - Ověřit kódy a v případě úspěchu Vám potom program napíše Váš Certifikační Klíč, který si napište na papír - je to to osmimístné číslo Certification Key. Tento vygenerovaný klíč budete vkládat do svého stroje.

Nyní si vemte USB flash disk, na který jste si uložili stažený nový firmware. Vypněte Váš vyšívací stroj a vložte USB flash disk do stroje standardně tam, kam ho dáváte, když chcete vyšívat výšivky.
Důležité:
Nyní stroj na vypnutém stroji zmáčkněte tlačítko automatického navlékání nitě a držte ho zmáčnuté. Současně zapněte vyšívací stroj tlačítkam 0/1. Tímto krokem se vyvolá servisní menu.

Před sebou máte obrazovku Servisní menu. Klikněte na tlačítko vlevo - symbol USB. Máte možnost postupovat i přes spojení stroje s počítačem, ale naše popsaná varianta nám přišla jednodušší. USB již máte vloženo do stroje, na další obrazovce tedy můžete kliknout na tlačítko LOAD

Nyní probíhá aktualizace firmwaru. Toto nám trvalo řádově 4-5 minut a tento krok je citlivý na výpadky elektrického proudu. Vyčkejte a nevypínejte stroj dokud se před vámi neobjeví obrazovka ukončení instalace. Jakmile se před Vámi objeví informace Upgrade complete je vyhráno.

Stroj vypněte a znovu klasicky zapněte. Na obrazovce Nastavení si můžete zkontrolovat, že změna firmwaru proběhla.

Zároveň na této obrazovce vidíte nahoře novou možnost vložit certifikační klíč pro KIT1. Klikněte na tlačítko CERTIFICATION.

Nyní musíte vybrat, který kit chcete certifikovat (momentálně mají tyto stroje k dispozici pouze tento jediný, ale uvidíme, co budoucnost přinese). Klikněte na KIT 1. Na kalkulačce musíte zadat certifikační klíč, který se vám ukázal v počítači po absolvování celé certifikační procedury.

Pokud zadáte klíč správně, objeví se hlášení, že Certification was successfull.

Nyní již můžete ve stroji zobrazit vzory uložené na instalačním CD. Vidíte, že se plocha určená k vyšívání opravdu zvětšila.

Už se moc těším, až ty nové výšivky vyzkoušíme :)
Lenka


Klíčová slova:

návod, projekt

Vaše komentáře k projektu

Číst a psát komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé. >> registrovat >>

Další nápady, návody, projekty:

Jak na svatební oznámení
Jak na svatební oznámení
Tvořte nádherná svatební oznámení jako profesionál.
shlédnuto: 3028x,
komentářů: 0

Leptání skla - Sklenice k výročí
Leptání skla - Sklenice k výročí
Originální dárek k narozeninám nebo k výročí s pomocí řezacího plotru.
shlédnuto: 5228x,
komentářů: 0

Tipy a rady jaké používat podkladové materiály
Tipy a rady jaké používat podkladové materiály
základní zásady jak podkládat výšivky, jaké vybírat materiály, abyste měli hezké výšivky
shlédnuto: 9679x,
komentářů: 19

Jmenovky na dárečky
Jmenovky na dárečky
Vytvořte originální jmenovky na vánoční dárky, aby vám je Ježíšek pod stromečkem nepopletl.
shlédnuto: 4027x,
komentářů: 3






  Šicí stroje JANOME   Šicí stroje LADA   Šicí stroje Merrylock   Šicí stroje BROTHER   Šicí stroje BERNINA   Šicí stroje VERONICA   Šicí stroje PFAFF   Šicí stroje JUKI
VYŠÍVÁNÍ VYŘEZÁVÁNÍ PROJEKTY NOVINKY KDE NAKUPOVAT Vyšívací stroje Příslušenství pro vyšívání Řezací plotry Příslušenství pro vyřezávání NEJ Šicí stroje O NÁS DOTAZY O VYŠÍVÁNÍ
lenka@nej-sici-stroje.cz
DOPORUČUJEME
Moje Galanterka
Látky Gábinka.cz
šicí stroje
Jitka Mrázková
Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Práva užití náleží vlastníkům projektů, vzorů, výšivek, šablon, vybrané design vzory Graphics Factory.com. Kopírování a další šíření obsahu těchto internetových stánek je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno. Celý portál je financován z prodejů NEJ Šicí stroje - děkujeme za vaši podporu. Copyright NEJ Šicí stroje 2008-2024.